Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
4.8.10 11:39

Jj taky mám výtok,sice ze začátku těhu nic nebylo,ale teď jo,ale není to nějak závratný.Myslím,že je to normální,vše vevnitř se víc prokrvuje,nějak tak mi to říkal dr.

• načítám...
2578
4.8.10 11:47

Kass: tak vidím že jsme na to všichni stejně :think: - mám ho také sice ne moc,ale už jsem přemýšlela že si koupím intimky, slyšela sjem v pokročilejším stádiu může být i větší, nebo asi jak u koho :nevim:

• načítám...
Klaaaras
4.8.10 12:14

Ahoj holky, jsem po KO a mám konečně i fotečku :dance:
Já si pořídim na přebalování do koupelny takový ten pojízdný pultík, je to i s vaničkou a na tý vaničce je ten přebalovák, pod tím jsou přihrádky na odkládání, ten se pohybuje tak okolo 1500 - 2000,– Kamarádka ho má a je s ním spokojená…
Já mám výtoky taky od začátku, nejdřív jsem byla vyděšená, ale teď už jsem si na to nějak zvykla :-?

• Upravit
13837
4.8.10 12:17

ahojky, zdravím, nejsem schopná psát, jen pročítám a pak upadnu na sedačku a hajám, je mi blivno, dině atd.

Jinak vítám nově příchozí a gratuluji k těhu a ke ko :kytka:

Přebalovák neřeším, u M. jsem měla podložku na stole do doby než jsem v jedné restauraci objevila přebalák z Ikei, který mi absolutně pasoval, takže jsme ho koupili, stál nějakých 700 kč a nechala jsem si ho na druhý, mně prostě vyhovuje perfektně 8-)

Jinak já jako u M. můžu sledovat kriminálky a hlavně takový ty filmy jako Armagedon, drtivý dopad apod. nebo Matrix a bulím u toho, jako u reklam :mrgreen: a pohádek na které kouká Mau, červený traktůrek, bořek apod.

• načítám...
3221
4.8.10 12:38

Ahojky. taky jsem uvažovala co s tím přebalováním v koupelně, máme rohovou vanu, tím pádem docela malou koupelnu, takže tam nic víc nejspíš nevleze… :zed: Jedině v druhé koupelně v patře, ale chodit mrně koupat k babičce mi příjde ujeté… :pocitac: Nevím no…
Výtok mám pořád, ptala jsem se na to, a říkali že je to zcela běžné. pokud by svědil nebo zapáchal je tam podezření na infekci, takže pak přijít na stěry… :think:

• načítám...
12429
4.8.10 12:45

Teď jsem koukala na Ikeu a mají tam úplně obyč přebalovák za 749kč, tak ten by mi manža mohl koupit:)

• načítám...
13837
4.8.10 12:48

kaspi máš na mysli tento? Jako já ho fakt doporučuju, mně hrozně vyhovoval. Akorát jsem si na něj pořídila jinou přebal. podložku

• načítám...
1475
4.8.10 12:48
No dej do vyhledávače mimiaukce :palec:
Marketa14 píše:
No právě: pračku máme ve sklepě v prádelně :roll: a v koupelně zatím jen sprcháč, takže když ho vykoupu tak ho musím někam položit :think: Jinak počítám že klasicky přebalovat budu v postýlce :palec: Ale v tý koupelně ho fakt nemám kam dát a přenášet ho do postýlky - mám strach aby mu nebyla zima? :think:Karinka: prosím tě a ty mimiaukce najdu kde? má to i na Mimibazaru? :oops: díky
  • načítám...
494
4.8.10 12:55

ahojte holky, já jsem tu už strašně dlouho nebyla, teda sleduju vás celkem pravidelně, tak jsem v obraze, ale nepsala jsem. Měli jsme tragickou událost v rodině na začátku prázdnin a já jsem od té doby začala špinit a ještě jsem nepřestala. Byla jsem na několika kontrolách, v němocnici i u své doktorky, vždycky je všechno vpořádku a vypadá to jen na špinění z čípku, který je po porodu ne úplně tak, jak by měl být a teď jak se víc prokrvuje, tak to zlobí. Každopádně miminko nám roste, vody máme dost, placenta krásná a mám pocit, že začínám cítit první pohyby. Právě dnes jsem byla u doktorky na nečekané ko a když mi dělala utz, tak se mimi hýbalo a jeden ten pohyb jsem cítila (už jsem to tušila dřív, teď se mi to potvrdilo,tak mám radost).Jinak my máme ten přebalovák z ikey v koupelně a musím říct, že je výborný, přebaluju na něm doteď :-)

• načítám...
13837
4.8.10 12:57

Markét http://www.mimibazar.cz/ a http://www.mimiaukce.cz/index.php dva asi nejpoužívanější :mrgreen: Na MMB ujíždím skvěle, ať nové či použité zboží, na aukci si dávám pozor, páč cena jde kolikrát tak nahoru, že to nové a jinde seženu levněji, típ pádem nechápu maminky proč o to tak bojují, no asi chtějí zvítězit ať je to vyjde třeba dráž :nevim:

• načítám...
13837
4.8.10 12:58

marocka drž se :hug: snad už je to lepší

• načítám...
12429
4.8.10 13:03

Grepi jo přesně ten jsem myslela:)Leč manža mě stále přesvědčuje, že ho stejně pořídíme až podle toho kolik bude penízků a co ještě budem potřebovat :zed:

• načítám...
494
4.8.10 13:03

díky, musíme věřit, že to bude dobré, už si jen připadám trapně, jak vždycky běžím na kontrolu a oni mi řeknou, že je všechno o.k., ale zase lepší desetkrát zbytečně než jednou pozdě

• načítám...
13837
4.8.10 13:07

Kaspi, my ho pořídili když byly malé skoro 4 měsíce, mně totiž žádnej přebalák se nelíbil a nevyhovoval, ale tento mě fakt oslovil a jeli jsme pro něj :mrgreen:

• načítám...
2234
4.8.10 13:12

ahojky budoucí maminky!

jsem z únorňátek 2010 a tak jsem vás přišla jen pozdravit a popřát vám, ať máte pohodové těhotenství, bezproblémový porod a zdravé miminko.

v pátek je Michálkovy půl roku a tak jsem si vzpoměla, jak to strašně rychle uteklo.

užívejte si, každého dne, hlavně v klidu a pohodě.

:mavam:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí