Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jj taky mám výtok,sice ze začátku těhu nic nebylo,ale teď jo,ale není to nějak závratný.Myslím,že je to normální,vše vevnitř se víc prokrvuje,nějak tak mi to říkal dr.
Kass: tak vidím že jsme na to všichni stejně
- mám ho také sice ne moc,ale už jsem přemýšlela že si koupím intimky, slyšela sjem v pokročilejším stádiu může být i větší, nebo asi jak u koho ![]()
Ahoj holky, jsem po KO a mám konečně i fotečku ![]()
Já si pořídim na přebalování do koupelny takový ten pojízdný pultík, je to i s vaničkou a na tý vaničce je ten přebalovák, pod tím jsou přihrádky na odkládání, ten se pohybuje tak okolo 1500 - 2000,– Kamarádka ho má a je s ním spokojená…
Já mám výtoky taky od začátku, nejdřív jsem byla vyděšená, ale teď už jsem si na to nějak zvykla ![]()
ahojky, zdravím, nejsem schopná psát, jen pročítám a pak upadnu na sedačku a hajám, je mi blivno, dině atd.
Jinak vítám nově příchozí a gratuluji k těhu a ke ko ![]()
Přebalovák neřeším, u M. jsem měla podložku na stole do doby než jsem v jedné restauraci objevila přebalák z Ikei, který mi absolutně pasoval, takže jsme ho koupili, stál nějakých 700 kč a nechala jsem si ho na druhý, mně prostě vyhovuje perfektně ![]()
Jinak já jako u M. můžu sledovat kriminálky a hlavně takový ty filmy jako Armagedon, drtivý dopad apod. nebo Matrix a bulím u toho, jako u reklam
a pohádek na které kouká Mau, červený traktůrek, bořek apod.
Ahojky. taky jsem uvažovala co s tím přebalováním v koupelně, máme rohovou vanu, tím pádem docela malou koupelnu, takže tam nic víc nejspíš nevleze…
Jedině v druhé koupelně v patře, ale chodit mrně koupat k babičce mi příjde ujeté…
Nevím no…
Výtok mám pořád, ptala jsem se na to, a říkali že je to zcela běžné. pokud by svědil nebo zapáchal je tam podezření na infekci, takže pak přijít na stěry… ![]()
Teď jsem koukala na Ikeu a mají tam úplně obyč přebalovák za 749kč, tak ten by mi manža mohl koupit:)
kaspi máš na mysli tento? Jako já ho fakt doporučuju, mně hrozně vyhovoval. Akorát jsem si na něj pořídila jinou přebal. podložku
Marketa14 píše:
No právě: pračku máme ve sklepě v prádelněa v koupelně zatím jen sprcháč, takže když ho vykoupu tak ho musím někam položit
Jinak počítám že klasicky přebalovat budu v postýlce
Ale v tý koupelně ho fakt nemám kam dát a přenášet ho do postýlky - mám strach aby mu nebyla zima?
Karinka: prosím tě a ty mimiaukce najdu kde? má to i na Mimibazaru?
díky
ahojte holky, já jsem tu už strašně dlouho nebyla, teda sleduju vás celkem pravidelně, tak jsem v obraze, ale nepsala jsem. Měli jsme tragickou událost v rodině na začátku prázdnin a já jsem od té doby začala špinit a ještě jsem nepřestala. Byla jsem na několika kontrolách, v němocnici i u své doktorky, vždycky je všechno vpořádku a vypadá to jen na špinění z čípku, který je po porodu ne úplně tak, jak by měl být a teď jak se víc prokrvuje, tak to zlobí. Každopádně miminko nám roste, vody máme dost, placenta krásná a mám pocit, že začínám cítit první pohyby. Právě dnes jsem byla u doktorky na nečekané ko a když mi dělala utz, tak se mimi hýbalo a jeden ten pohyb jsem cítila (už jsem to tušila dřív, teď se mi to potvrdilo,tak mám radost).Jinak my máme ten přebalovák z ikey v koupelně a musím říct, že je výborný, přebaluju na něm doteď ![]()
Markét http://www.mimibazar.cz/ a http://www.mimiaukce.cz/index.php dva asi nejpoužívanější
Na MMB ujíždím skvěle, ať nové či použité zboží, na aukci si dávám pozor, páč cena jde kolikrát tak nahoru, že to nové a jinde seženu levněji, típ pádem nechápu maminky proč o to tak bojují, no asi chtějí zvítězit ať je to vyjde třeba dráž ![]()
Grepi jo přesně ten jsem myslela:)Leč manža mě stále přesvědčuje, že ho stejně pořídíme až podle toho kolik bude penízků a co ještě budem potřebovat ![]()
díky, musíme věřit, že to bude dobré, už si jen připadám trapně, jak vždycky běžím na kontrolu a oni mi řeknou, že je všechno o.k., ale zase lepší desetkrát zbytečně než jednou pozdě
Kaspi, my ho pořídili když byly malé skoro 4 měsíce, mně totiž žádnej přebalák se nelíbil a nevyhovoval, ale tento mě fakt oslovil a jeli jsme pro něj ![]()
ahojky budoucí maminky!
jsem z únorňátek 2010 a tak jsem vás přišla jen pozdravit a popřát vám, ať máte pohodové těhotenství, bezproblémový porod a zdravé miminko.
v pátek je Michálkovy půl roku a tak jsem si vzpoměla, jak to strašně rychle uteklo.
užívejte si, každého dne, hlavně v klidu a pohodě.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat