Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5542
6.8.10 20:13

Hromnice taky se chystám ten příští týden do Podolí tak jsem zvědavá jak to dopadne. Samozřejmě hodně štěstí a dej vědět v kolik jsi tam byla a kolik vás tam bylo a tak :-))

• načítám...
725
6.8.10 20:24

Tak dneska mi mimisek dal o sobě vědět, snažil se mi vecpat na ledviny nebo páteř, zkoušel mě tak nějak obkroužit, ale vzdalo to, šlo zkoušet něco jiného.

Dneska lenoším, ale zítra vysajem a utřem prach, nikča se dovoluje u babičky tak je pohoda. žádný stres jestli nebude moc vymýšlet při usínání… :roll:

• načítám...
758
6.8.10 21:20

Hromnice
Ja budu rodit v Neratovicich, je to kousek od Proseka a nemusis se tam registrovat, staci prijit do poradny v 36. tydnu. ale je to polosoukrome, takze se tam neco plati, ale neni to moc…

• načítám...
1718
6.8.10 21:32

Holky, s těma pohybama.Teď jsem to cítila znova. Ležím v klidu u telky :-D

• načítám...
494
6.8.10 21:53

tak to gratuluju, možná je to tím, že jsi hubená a mimčo asi hodně aktivní :-)

• načítám...
24837
6.8.10 21:55

Marocko, jasně, já ti do toho nekecám, jen píšu, jak to vidím já :wink: Mít jen PaT, jsem nešťastná :wink:

Myspulko, tak to možná bude ONO :kytka:

• načítám...
1943
6.8.10 23:21

myspulko,tak to se máš.Já už se taky na to těším jsem taky (byla)štíhlá,ve 13tt a zatím nic :cry: …ale ,tak jednou to přijde........Když byla Nelinka malá,tak jsem jí přebalovala v kuchyni na stole,měla jsem tam po ruce i krémíky,kapičky atd.později jsme dostali přebalovák,ale půlka stolu byla stejně vytížená jinýma věcma. …Jinak já chci opět rodit na Bulovce,byla jsem tam spokojená.Registrovat jsem se tam nemusela,ale musím zjistit,jestli se něco za ty 4roky nezměnilo-abych pak neostrouhala :think: ......Málo maminek porodí přesně na svůj termín.Kamarádka měla rodit v Podolí,bohužel to na ní přišlo o 14dní dřív-nejdřív jí sanitka vezla do Podolí,po nějaké době ji museli najít místo v jiné nemocnici,že mají plno.Nakonec odrodila v Thomayerově a teď tam chce až bude v prosinci rodit zas :mrgreen: .Všem co chtějí rodit u Apolináře nebo v Podolí držím pěsti ať jim to vyjde.Je to tam boj :palec:

• načítám...
1718
7.8.10 10:48

Ahoj holky, u nás celou noc pršelo a bouřilo v pět ráno to byla dosti silná bouřka a muselo to praštit někde blízko domu,protože se mi otřásly i skleničky. Čím víc se blíží pondělí a ten screning,tím víc mám větší strach. Bojím se,že se zase na obrazovce UTZ nic neobjeví,což je blbost,protože mimi tam je. Taky mám strach,že mu nebude bít srdíčko nebo bude zase nemocné.
Vím,že sem strašný stresan,ale po těch mých zkušenostech se to dá pochopit. nemohla jsem dnes večer kvůli tomu spát,musím na to myslet :zed: Pořád si říkám,že je kolem mě tolik ženských,co v těhotenství kouří krabičku denně a některé se nestydí pít alkohol a mají krásné zdravé děti.zatím co já se snažím žít zdravě, myslím na miminko a mám takovou smůlu.Ach jo :cry:

• načítám...
3946
7.8.10 10:49

Ahoj, tak ty pohyby bych chtěla taky, ale zdá se mi to moc brzo, jsem sice dost vyhublá, , ale nechce se mi věřit, že se to dá cítit takhle brzy. Co jsem četla a slyšela doma, tak až kolem toho 18. týdnu. Možná holky cítíte pohyby střev apod.

Dneska ležím v posteli a odpočívám, beru ATB.Předevčírem v noci jsem byla na pohotovosti s velkými bolestmi. Včera jsem celý den lítala po všech čertech, nakonec skončila na urologii s pravděpodobným chronickým zánětem močových cest. Žádná sranda. Alespoň mi skontrolovali na gyndě v Bohunicích mimi, sice byli silně neochotní, ale aspoň vím, že je v pořádku a podle jejich UTZ bylo 14+5, což je sice blbost :lol: ale asi už je to pořádný macík :potlesk:

• načítám...
1718
7.8.10 10:56
beruškaa82 píše:
Ahoj, tak ty pohyby bych chtěla taky, ale zdá se mi to moc brzo, jsem sice dost vyhublá, , ale nechce se mi věřit, že se to dá cítit takhle brzy. Co jsem četla a slyšela doma, tak až kolem toho 18. týdnu. Možná holky cítíte pohyby střev apod.Dneska ležím v posteli a odpočívám, beru ATB.Předevčírem v noci jsem byla na pohotovosti s velkými bolestmi. Včera jsem celý den lítala po všech čertech, nakonec skončila na urologii s pravděpodobným chronickým zánětem močových cest. Žádná sranda. Alespoň mi skontrolovali na gyndě v Bohunicích mimi, sice byli silně neochotní, ale aspoň vím, že je v pořádku a podle jejich UTZ bylo 14+5, což je sice blbost :lol: ale asi už je to pořádný macík :potlesk:

A ty jsi těhule poprve? Já v prvním pohyby cítila v 18tt a nikdo mi to nechtěl věřit. Ono ze začátku to ani pohyby nejsou jen takové bublinkování.Ale když bys to řekla dr.,tak se ti zasměje a řekne,že jsou to střeva. Já si myslím,že možné to je.

• načítám...
13837
7.8.10 12:01

ahojky

chcu jen popřát krásný víkendíček :kytka:

• načítám...
2149
7.8.10 15:26

Ahoj holky, tak vás všechny mooc zdravím :huban:
Dneska jsem se vrátila konečně z nemocnice, bylo to něco hrozného. Celé dny jsem byla na pokoji sama, uvězněná jen na kapačkách a musela jsem držet hladovku :pocitac: Takže mám ještě o kilo míň než jsem tam šla, takže už -8kg. Ale dělali mi UTZ a mimi bylo v pořádku, i fotečku jsem dostala :potlesk: Ale že bych se cítila nějak líp, to říct nemůžu, ale aspoň mi doplnili glukozu.
Ropusko, obávám se, že s tím screaningem dopanu stejně jako ty, fakt toho Valeše nechápu, jak to počítá. A platila jsi plnou cenu nebo ne? Je to hrozné, našvalo by mě to.

• načítám...
24837
7.8.10 17:30

Ahoj, zdravím při víkendu :wink:

Myspul, netruchli a neházej flintu do žita, bude to dobré :hug: Já vím, říká se mi to pěkně, ale taky jsem vyklepaná a budu ještě víc, až budu čekat na výsledky TT :roll: On ten strach k těhotenství patří a u vás bohužel, po předchozích zkušenostech o to víc :-?

Já bych to na ty pohyby taky viděla, věřím, že je to ono :-P

Berusko, Radčo, dejte se, holky, do kupy, hlavně, ať jsou miminka i maminy v pořádku :-D

• načítám...
758
7.8.10 17:57

Myspulko neboj se, nedavno mi nekdo rekl, ze clovek na to zly a osklivy nema myslet, kdyz ceka miminko. ze to k sobe pak neumyslne pritahuje! Ma se obklopovat krasnymi a veselymi vecmi - rano se usmat do slunicka - coz je ted sice nemozne :-) ale proste se radovat ze zivota… nemysli na to, zajdi si nekam do kramu, kouknout si po vecickach a ruznych kravinkach co maji pro miminko, cti si hezky veci a koukej na pozitivni filmy, uvidis pomaha to - me to taky pomaha :-D

• načítám...
725
7.8.10 19:01

Radčo s tím určením podle utrazvuku je to jen orientační, každé mimi je jinak velké a myslím že týden, dva se může utrazvuk lišit.
Já vím kdy jsem mohla přesně zapadnout a podle toho to beru.

Doma ti určitě bude mnohem líp než v nemocnici!
A kde si ležela na gyndě nebo předporodním?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+