Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
10.8.10 09:09

ahoj holky :mavam: gratulace ke všem úspěšným ko :kytka:
Já to mám ještě za dlouho, na krev jdu příští týden a k dr až 30.8. ale už se těším až mrňouska zase uvidíme:)

• načítám...
3968
10.8.10 10:21

Dobré ránko holky :-D pár informací ohledně registrací v Praze :-D :-D :-D
Takže holky dnes jsem ve 14+0 a obvolávala jsem porodnice a zjišťovala, jak na tom jsou-pár informací: na Bulovku jsem se nedovolala, Podolí už je pasé-nechtělo se mi ráno vstávat-tam je registrace jen jeden den 14+0 a nejlépe tam stát už od 6 ne-li dřív :cert: Vinohrady registrujou do 16.týdne denně-není tam dětská jipka-tak pokud nastanou nějaké komplikace tak miminko převáží(Podolí, Aopolinář, Krč, Motol), v Krči jsem prakticky pe telefonu registrovaná-stačí si vzít průkazku a dojít pro razítko, ale tam moc nechci, takže to nechávám až na čtvrtek-pokud si najdu něco jiného, tak tam stačí zavolat a zrušit registraci. Motol-můžů přijít i zítra a i v pondělí a to jsem 14+6 :-D měli by mít volno-nepočítaj tam rodičky po dnech ale rozepisujou to na celej tejden :-D a apolinář bere 10 rodiček na den, příjemný jako vždy :cert: největší nápor tam bývá ve středu, registrujou 3 dny takže mi řekli být tam tak od 11. 00 a 2 hodiny do 13 počkat-nedokážou odhadnout situaci :-D
holky pražandy :-D hodně štěstí při registracích :-D
napište jak jste dopadly

• načítám...
2578
10.8.10 11:01

ty jo 8-o tak to máte fakt hustý s tou registrací

já to zatím ani nezačala řešit a popravdě ani nevím jak začít - jestli se mám zeptat dr. nebo si sama volat do porodnice ? :nevim: abych nakonec nezůstala doma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
758
10.8.10 12:23

Ahoj holky, vsem gratuluji ke KO a myspulko tobe obzvlast :palec:
Ja jdu na KO ve ctvrtek a od 1. zari nastupuji zpatky do prace, citim se dobre a popravde doma uz mi hrabe. uz se tesim, jen s tou svatbou je to trosku honka, nakonec nam nevzali termin 18. zari, takze uz to budeme mit 11., tzn. za mesic…uz aby to bylo a vsechen ten stres za mnou…preji krasny den :-)

• načítám...
725
10.8.10 12:49

Spáči, já ani neměla výsledky, oni si volali do laboratoře sami, jen se mě ptala jestli mi je bral doktor nebo oni…

• načítám...
2185
10.8.10 13:48

Vidím to tentokrát zase na Krč, byla jsem tam spokojená. Pak mám blízko ještě Motol, vím že jsou tam skvělí (byla jsem tam na revizi :roll: )ale na mně je to tam moc velké. Do Podolí vím 100% že nechci. :cert:

• načítám...
5542
10.8.10 14:28

Hromnice já se chystám ve čtvrtek v to nekřesťanskou hodinu do podolí, tak uvidím jak to dopadne :-) Dám vědět…

• načítám...
494
10.8.10 14:40

přeji pěkný den, holky z Brna, když tady tak čtu Pražandy, už taky uvažujete do jaké porodnice jít? Je tady vlastně někdo z Brna kdo čeká druhé dítko a třeba bude zvažovat jinou porodnici než poprvé?

• načítám...
12429
10.8.10 14:41

Marocko já sice čekám první, ale mám rozhodnuto - Bohunice:)Mamka dělá na šestinedělí :wink:

• načítám...
494
10.8.10 14:55

aha, tak to máš super, no já rodila první na Obilňáku a byla jsem i spokojená, ale teď jsem taky uvažovala nad Bohunicema, jen se mi nechce v zimě jezdit na ty monitory až tak daleko…

• načítám...
12429
10.8.10 14:58

To bude asi jediný „problém“ ale stejně asi budu jezdit autem tak mě to nebude zas tak vadit:)
Odkud jsi?já z Líšně takže přes celé Brno…

• načítám...
24837
10.8.10 15:03

Ahoj holky,
hlásím, že žiju, jen jsem dneska děsně jetá a spavá :roll: V noci čučím do stropu a pak to takhle vypadá :wink:

Gratulace ke KO :-D :kytka:

Registrace je teda děs a hrůza, to by mě asi trefil šlak, tak to Pražandy nějak zvládněte :-D

Jdu se odplížit něco dělat :mavam:

• načítám...
494
10.8.10 15:31

Kaspi, já jsem z přímo z centra, takže nejblíž mám ten Obilňák a řidičák nevlastním, takže si musím všechno pěkně objezdit MHD :-D

• načítám...
12429
10.8.10 15:39

Ale pořád to máš o fous blíž :mrgreen:

• načítám...
zuzuna
10.8.10 16:11

Hromnice,
tak mne 14+0 vychadza na pondelok, ale doktor mi hovoril, ze s nimi maju daku „druzbu“, ze mi to urobia.
Ale vo stvrtok tam idem na nejake tie testy v 13tom tyzdni. uff, sa trochu bojim

teda, hovorim o Podoli

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí