Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj holky
gratulace ke všem úspěšným ko ![]()
Já to mám ještě za dlouho, na krev jdu příští týden a k dr až 30.8. ale už se těším až mrňouska zase uvidíme:)
Dobré ránko holky
pár informací ohledně registrací v Praze
![]()
Takže holky dnes jsem ve 14+0 a obvolávala jsem porodnice a zjišťovala, jak na tom jsou-pár informací: na Bulovku jsem se nedovolala, Podolí už je pasé-nechtělo se mi ráno vstávat-tam je registrace jen jeden den 14+0 a nejlépe tam stát už od 6 ne-li dřív
Vinohrady registrujou do 16.týdne denně-není tam dětská jipka-tak pokud nastanou nějaké komplikace tak miminko převáží(Podolí, Aopolinář, Krč, Motol), v Krči jsem prakticky pe telefonu registrovaná-stačí si vzít průkazku a dojít pro razítko, ale tam moc nechci, takže to nechávám až na čtvrtek-pokud si najdu něco jiného, tak tam stačí zavolat a zrušit registraci. Motol-můžů přijít i zítra a i v pondělí a to jsem 14+6
měli by mít volno-nepočítaj tam rodičky po dnech ale rozepisujou to na celej tejden
a apolinář bere 10 rodiček na den, příjemný jako vždy
největší nápor tam bývá ve středu, registrujou 3 dny takže mi řekli být tam tak od 11. 00 a 2 hodiny do 13 počkat-nedokážou odhadnout situaci ![]()
holky pražandy
hodně štěstí při registracích ![]()
napište jak jste dopadly
ty jo
tak to máte fakt hustý s tou registrací
já to zatím ani nezačala řešit a popravdě ani nevím jak začít - jestli se mám zeptat dr. nebo si sama volat do porodnice ?
abych nakonec nezůstala doma
![]()
Ahoj holky, vsem gratuluji ke KO a myspulko tobe obzvlast ![]()
Ja jdu na KO ve ctvrtek a od 1. zari nastupuji zpatky do prace, citim se dobre a popravde doma uz mi hrabe. uz se tesim, jen s tou svatbou je to trosku honka, nakonec nam nevzali termin 18. zari, takze uz to budeme mit 11., tzn. za mesic…uz aby to bylo a vsechen ten stres za mnou…preji krasny den ![]()
Spáči, já ani neměla výsledky, oni si volali do laboratoře sami, jen se mě ptala jestli mi je bral doktor nebo oni…
Vidím to tentokrát zase na Krč, byla jsem tam spokojená. Pak mám blízko ještě Motol, vím že jsou tam skvělí (byla jsem tam na revizi
)ale na mně je to tam moc velké. Do Podolí vím 100% že nechci. ![]()
Hromnice já se chystám ve čtvrtek v to nekřesťanskou hodinu do podolí, tak uvidím jak to dopadne
Dám vědět…
přeji pěkný den, holky z Brna, když tady tak čtu Pražandy, už taky uvažujete do jaké porodnice jít? Je tady vlastně někdo z Brna kdo čeká druhé dítko a třeba bude zvažovat jinou porodnici než poprvé?
Marocko já sice čekám první, ale mám rozhodnuto - Bohunice:)Mamka dělá na šestinedělí ![]()
aha, tak to máš super, no já rodila první na Obilňáku a byla jsem i spokojená, ale teď jsem taky uvažovala nad Bohunicema, jen se mi nechce v zimě jezdit na ty monitory až tak daleko…
To bude asi jediný „problém“ ale stejně asi budu jezdit autem tak mě to nebude zas tak vadit:)
Odkud jsi?já z Líšně takže přes celé Brno…
Ahoj holky,
hlásím, že žiju, jen jsem dneska děsně jetá a spavá
V noci čučím do stropu a pak to takhle vypadá ![]()
Gratulace ke KO
![]()
Registrace je teda děs a hrůza, to by mě asi trefil šlak, tak to Pražandy nějak zvládněte ![]()
Jdu se odplížit něco dělat ![]()
Kaspi, já jsem z přímo z centra, takže nejblíž mám ten Obilňák a řidičák nevlastním, takže si musím všechno pěkně objezdit MHD ![]()
Hromnice,
tak mne 14+0 vychadza na pondelok, ale doktor mi hovoril, ze s nimi maju daku „druzbu“, ze mi to urobia.
Ale vo stvrtok tam idem na nejake tie testy v 13tom tyzdni. uff, sa trochu bojim
teda, hovorim o Podoli
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat