Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Moc děkuji všem za přivítání, je to krásné. Čekáme s přítelem první tak se těšíme ![]()
Ahoj Emily, vítám tě tady. Přeji hodně štěstí a gratuluji k mimískovi. ![]()
jj to je:-)
Tak my vyrážíme na nákup, vůbec se mi nechce, nenávidím nakupování, ještě že v tomhle můj chlap je jednička, jinak bychom asi nevím co.....udělala su seznam na dovču a musím dokoupit léky, ještě mi bude zbývat doděla zbytek a už teď je toho jak na severní pol
![]()
ahojte,vítám nově příchozí
já jsem nad Milosrdnýma vůbec neuvažovala, rozhoduju se jen Obilňák a Bohunice, ale asi kvůli dostupnosti skončím zase na tom Obilňáku
holky už máte bříško? Já asi nějaký jo, ale v pohodě se ještě vejdu do svých kalhot, jen jsem si musela vyndat pásek ![]()
Já teda ještě skoro vůbec nic
V oblečení by to nikdo nepoznal a manža mi akorát říkal, že vypadám jak pěkně přejezená ![]()
Tak holky
![]()
Jdu se pochlubit. registraci mám úspěšně za s sebou a jsem zaregistrovaná u Apolináře
držím všem palce ![]()
Ahoj,
Emily, vítej a gratuluju
![]()
Hromnice, gratulace k registraci
To je super, že to máš za sebou ![]()
marocko, já jsem jak v 5. měsící
No, včera jsem se na sebe dívala sebekriticky z profilu do zrcadla a celkem dobrý, nic moc ![]()
holky co říkáte na tenhle kočárek?
Myspul, pro mě nepraktický, ale jinak dobrý
Ani není nijak moc těžký, to by šlo… ![]()
Holky na mě to v hadrech také vidět není - dokonce se mě kamarád ptal jestli jsem vážně těhotná, že to není vidět - ale já to vidím právě na těch hadrech a hlavně večer - to jsem jak před porodem
jinak si myslím že v mých hadrech tak měsíc až dva vydržím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat