Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Marocka,kaspinka : já taky přemýšlím, kam. Ale spíš to budou Bohunice, sice se budeme zřejmě stěhovat do Líšně, ale na Obilňák se mi nechce, mám tam šílené zkušenosti z gyndy a celkově nic moc. Ale říká se , že na Obilňáku jsou zas profíci, tak nevím. Milosrdní nepřipadají v úvahu. Takže to vidím na ty Bohunice!! ![]()
Jen teda, aby nás tam vzaly, žee jo, i tam mívají v den porodu plno, může se stát.
berusko, já právě mám z Obilňáku dobrý zkušenosti z porodu a šestinedělí, ale co jsem potom zažila při té revizi, to mě od té nemocnice dost odrazuje. Možná je to tam ale jen na tom oddělení a to porodní a poporodní je dobré,navíc je tam JIPka pro mimča. Já nevím…co myslíte, že je na Bohunicích lepší?
Ahojky holky tak sem byla na ultrazvuku vše ok .Fotečku mám ale ještě né v počítači..A termín mám už 18.2
Měj te se krásně ![]()
Karinkaa, Myspulka, Al3da (a případně jiné, které jsem přehlédla
) - moooc gratuluju ke kontrolám!!! ![]()
Evik001 - mi asi něco uteklo… Ty se budeš vdávat? A 11. 9. ? To je tuuuze krásné datum (páč mám narozeniny). Tak ať probíhají přípravy v pohodě.
vvvv - užijte si Bulharsko a šťastný let
!
porodnice Brno
Marocka - já poprvé rodila v Bohunicích, porod v pohodě, na šestinedělí jsem měla depky (a přístup personálu mi k tomu dost napomáhal), ale to bych měla asi všude, takže zřejmě i podruhé půjdu sem, přece jen už to tam „znám“
- nebude-li plno a nepošlou mě jinam.
Kaspi - tak to máš s personálem dobře zařízený, koukám…
Já mám tchýni na ústředně
.
beruskaa82 - u Milosrdných rodila ségra a byla spokojená naprosto se vším. Já tam mám problém, že je mi to tam z nějakého nejasného důvodu prostě nesympatický
.
ža-ba : u Milosrdných rodila moje sestra, už je to sice 10 let, ale málem to nedopadlo - jejich vinou- nepozorností, na všechno měli dost času. Určo se to stává i jinde, ale k Milosrdným se mi rozhodně nechce.
Hezkou středu holčiny ![]()
Ahoj
všem gratuluji k úspěšným kontrolám ![]()
Ta registrace je masakr, fakt Vám to nezávidím.
Ahoj holky,jak se máte?Já dneska nic moc..auto pokažené,manželův nový drahý play station pokažený taky.Já s bolestmi v krku už dva dny..no když se daří tak se daří.Snad se máte lépe ![]()
ahoj holky moje těhulky ![]()
Marocko těžko říct co je na Bohunicích lepší. Mě je to prostě sympatičtější tím že to tam trochu znám když chodím za mamkou:)Tak musíte rodit ve stejný termín jako já a budem všechny protekční, pak je to pohoda ![]()
Ale taky jsem přemýšlela nad Milosrdnýma, ale prostě negativní zkušenosti s nima převážili a bylo rozhodnuto.
Beruš a kam se do Líšně budete stěhovat?Já už tam bydlím ![]()
Ahoj holky tak dnes jsem se konečně dověděla termín porodu a mám jej na konci unora a to 27.2 takže bych se vešla ještě k vám
![]()
Emily no jasně, vítej ![]()
Jinak holky Brňandy včera jsem se byla přihlásit na maminovský kurz a už se tam hrozně těším ![]()
Kaspinka - jsme na tom termínově asi nejblíž, takže je velká šance, že se v porodnici potkáme
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat