Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
146
11.8.10 21:26
beruškaa82 píše:
Taky budu muset něco udělat se svýma kalhotama, vždycky jsem nosila extra úzké a ještě si je nechávala zužovat, ted uz mi kolem boků těsní o něco víc a je rto krajně nepohodlné.Ještě je fígl s gumičkou, ale chodit s rozeplýma kalhotama, nevím, nevím.. S těhu kalhotama bude u mě asi problém, jsem extra drobna, malokdy jsem na sebe něco našla, budu muset najít nějaké alternativy, ale v teplákách nebo elasťákách fakt chodit nebudu. :evil:

No,u fíglu s gumičkou mi gumička jednou ve městě praskla.Prekérní situace :lol: Tak jedině si koupit ty nejmenší těhu kalhoty a nechat si je zúžit :nevim:

• načítám...
3946
11.8.10 21:30

Doubovka : taky varianta :)

Příspěvek upraven 12.08.10 v 00:12

• načítám...
2149
11.8.10 22:00

Ahoj holky, tak já dneska oběhla celé město a jako zjistila jsem, že mi žádné těhu kalhoty nesedí,i když jsem tolik zhubla, svoje mám velké přes nohy a zadek, ale přes břicho mě už stahují…taky se mi stávalo, jak jsem jela v autě, tak jsem si je odepla a než jsem vystoupila, zapomněla je zase zapnout , tak jsem vystoupila z auta a kalhoty byly u kolen :pocitac: to byla ostuda :oops:
Takže jsem po dnešku zklamaná, nevím,v čem budu chodidt, jsou divně šité, přes stehna uzké a zadek velký, tak nevím nevím. V Dara baby měli největší výběr kalhot, i maličké.

• načítám...
2149
11.8.10 22:01

Holky, ale ty ceny, z toho jsem šla fakt do kolen, nevím, proč tak chtějí na nás těhulkách tak vydělávat :nevim:

• načítám...
146
11.8.10 22:04

Jo,taky mi přijdou ty ceny přehnané.Já si koupila teď těhu kalhoty a dala jsem za ně 1200,– Kč Ale je fakt,že mi sedí krásně.

• načítám...
2149
11.8.10 22:18

Doubovko a myslíš, že ti budou sedět celé těhu nebo si pak koupíš ještě jedny?

• načítám...
146
11.8.10 22:30

Radčo,tak pokud nezačnu nějak rapidně nabývat,tak bych si mohla vystačit s jedněma.U holky my taky stačily jedny.Na bocích mají knoflík,takže se dají povolovat a ten pás přes břicho je celkem pružný,takže pojme i větší bříško.

• načítám...
4354
11.8.10 23:59

Doubovka - gratuluju ke kontrole!

Hromnice - gratuluju k registraci!

:mrgreen:

A vítám Emily :kytka: !

oblečení - mně už začínají být všechny věci těsné, v sedě jedině rozepnutý knoflík… Dokud bude teplo, tak mám dvoje šaty (sice netěhotenské, ale já je u prvního jako těhotenské nosila), ale co nejdřív budu muset začít řešit kalhoty. Doufám, že mi jedny vystačí, ale na druhou stranu si říkám - v zimě většinou často střídáme aspoň dvoje kalhoty, když jsou jedny skoro ke kolenům promáčené, že… (nebo teda alespoň my ženy na mateřské, co chodí ven 2× denně) …tak se druhým možná nevyhnu :nevim: . No, necháme to osudu, jen doufám, že vůbec nějaké seženu. O zimní bundě raději ani nemluvím, z toho mám nervy, jen na to pomyslím :roll: .

• načítám...
60
12.8.10 07:11

Přeji krásné ráno všem :-) žá-ba - děkuji :mrgreen:
Tak to já asi nic neseženu jsem silnější postavy tak to budu nosti asi šaty :-D nebo zkusím nějaké xxxxxxl oblečení :mrgreen:

• načítám...
146
12.8.10 07:58

ŽÁ-BA: Bunda je kapitola sama pro sebe,když jsem čekala malou,tak jsem nedopnula žádnou,takže jsem si brala teplý svetr a z bundy jsem měla rozhalenku.

Emily83: Oblečení určitě seženeš,já taky nejsem hubeňour a nějaké věci mi byly :lol:

• načítám...
60
12.8.10 08:03

doubovka: no doufám že na tom tak nebudu ale když vidím jaký mám problém se te´d obléknout tak nevím až mi vyroste bříško :mrgreen:

• načítám...
2578
12.8.10 08:12

ahojky :mavam:

• tak já už mám bundu vyřešenou - koupila jsem si takový kabát a je střižený do A tak si myslím že v něm to těhu vydržím a to není těhu. Mám ho z CA :wink:

a těhu kalhoty mi asi taky jedny stačit nebudou, budu muset pořídit tak troje- tedy pokud budu chodit do práce :think:

• načítám...
13837
12.8.10 08:31

ahojky

Doubovka gratuluju ke kontrole :kytka: !
Hromnice gratuluju k registraci :kytka:
Fragol taky si připadám jak v 5. měsíci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Myšpul kočárek hezký, ale pro mě nepraktický, ale to je jasné že každý má jiné nároky :wink:

• načítám...
725
12.8.10 08:33

Tak já mám dvoje kalhoty a ty jsme si objenávala přes net na mimiaukci nebo mimibazaru…krásně mi sedí a cena 1500-300,–

• načítám...
24837
12.8.10 09:18

Ahoj,

my jdeme dneska k zubařce, tak snad ve zdraví přežijeme, beru i děti na preventivku :wink:

Radčo, mně kalhoty vydržely přes celé těhu, od začátku až do konce :wink: Nějak extra jsem se nezvětšila, jen to bříško :wink:

ŽÁ-BO, za sebe na zimu tak 2-3 kalhoty :wink: A kabát mám vyřešený, jsem šťastná :-D

Tak, jdeme se pomalu chystat :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí