Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
6.8.10 12:39
Kaspinka píše:
Hromni tak to tě docela lituju :-? Hlavně to všechno zvládni v pohodě:)Jinak se mi včera narodila neteř Kačenka :dance: má 3180g a 48cm, ale porod prej nic moc.Ale obě holky už jsou v pořádku:)

Kass :-D to bude dobrý, já jsem silná a nenechám se jen tak odradit, i když jsou nepříjemný jak p… :cert: ještě nabývám na pocitu, jako kdyby jsme je obtěžovali :cert:
jinak gratuluju k neteřince :-D :-D :-D hlavně že jsou obě v pořádku :dance:

• načítám...
4354
6.8.10 13:13

Čau holky,

nějak to flákám, nečtu pravidelně, takže jen reakce na pár posledních příspěvků, co mi utkvělo v hlavě…

Weruska - tak s tím nechutenstvím jsme na tom stejně, hlad by byl, ale chutná mi zpravidla fakt jen ovoce a v totálním úpadku energie ta čokoláda… :lol:

beruskaa82 - taky jsem drobná a hlavně večer machruju, jakej mám už krásnej pupek :mrgreen: (v prvním těhu jsem byla v tuto dobu ještě plochá). Jenže mě pak z omylu vyvede okolí (kromě manžela), který tvrdí, že mám úplně normální břicho. Se znám ale nejlíp, tak musím vědět, neeee? :cert: :-D

DP - krásná fotka!!! :andel:

Kaspinka - gratuluju k neteři :kytka: ! Já jsem teď něco málo přes měsíc taky čerstvá teta (teda normálně už 5-ti násobná, ale 4 jsou ze strany manžela).

Jinak jsem letmo zahlédla nová jména, takže vítám nově příchozí :mavam: !

A už zase letím.....................................
Mějte se!

• načítám...
986
6.8.10 14:32

Holky já můžu už všechno..cítím se hrozně dobře a valím vše co mi přijde pod ruku..sladké,párky,ovoce..prostě vše :mrgreen: zrovna jsem si dala pořádnou porci halušek mňamka.. :-P taky mám špíček na břichu,ale to je tím,že jsem skoro 2 kila už přibrala a ne těhotenské bříško :-D to mívám jen navečer a ono záhadně do rána zmizne :-D

• načítám...
494
6.8.10 14:40

jj, večer mám taky kopeček a ráno kde nic tu nic, teda něco tam je, ale mimčo teda neee :lol:
ještě jsem se chtěla zeptat, Fragolo jaký máš ten tandem, já uvažuju o Phil and teds, ale ještě se tak rozhlížím, hlavně to mám teď jako zábavu :oops:

• načítám...
24837
6.8.10 15:13

Ahoj, žiju, ale dneska bych spala, jak mimino, nemám žádný elán do života :wink: U nás leje :roll:

Hromnice, pevné nervy při registraci :-D

DP, pěkná fotečka :-) :palec:

Marocko, máme Phil&Teds a ABC Design ZOOM http://www.detskyraj.cz/…-+-plastenka
Phil&Teds je prťous, nákup do něj nedáš, obzlášť, když ti sedí dítko dole, ale je skladný a ZOOM je velký, děti tam nají dostatek místa, veliký nákupní košík, každý má své pro a proti :wink: Kdybych měla jezdit jen s Phil&Teds, tak se zvencnu, to říkám na rovinu, prostě mi moc nesedí, ale je to o zvyku :wink: Třeba jako trojkolka pro jednoho, super, pro dva už je to horší, no… Tím tě samo nechci zrazovat, jen píšu, jak to vidím já :wink:

• načítám...
494
6.8.10 15:51

tak to máte vymakaný, ale já si o dvou tandemech teda můžu nechat jen zdát, to už by mě muž asi poslal do blázince :-) ten zoom jsem už taky někde viděla,ale přišlo mi to jako hrozný kolos, tady v Brně obzvlášť, mě právě téměř každý tandem přijde jako obr až na toho Phila…

• načítám...
24837
6.8.10 16:01

A co třeba Jané - trojkolka - tandem :wink: Záleží na tom, jestli jezdíš autobusem, jak se vydáte do auta a tak :wink: My měli původně tenhle http://www.detskydum.cz/…-2009-90701/ a pak jsme šli do Zoomu :wink:

• načítám...
12982
6.8.10 17:51

Ahoj holky :mavam: Jdu jen na skok …
chtěla jsem se zeptat zda některá z vás necítí takové pnutí v břiše? Včera při vysávání nebo spíš po vypnutí vysavače mi todle břicho dělalo a od té doby klid, ale dovysáváno ještě nemám, tak mě jen napadlo, zda to některá nemáte taky? :nevim: Si myslím, že na tvrdnutí břicha je ještě brzo :think:

• načítám...
1718
6.8.10 18:00

Holky, já dnes cítila v pobříšku takové jakoby bublinky a pak jsem cítila jakoby na pravé straně jakobych tam něco měla,myslím takový plno. Myslíte,že by to mohly být pohyby? Podle UTZ v nemocnici bych prý měla být 13tt,ale podle mého dr. jsem ve 12tt. Myslíte,že tak brzo to jde? Jsem hubená a jedno těhu už za sebou mám.

• načítám...
Klaaaras
6.8.10 19:29

Hromnice

Ahoj, ohledně tý nemocnice, já jsem z Plzeňska a vypadá to, že budu rodit v Podolí…minulý týden jsem tam byla poslaná a hned si mě zaregistrovali, dokonce jsem i dostala různý ty formuláře k vyplnění, jako souhlas s epidurálem, s manželem u porodu atd.ale nikdo mi neřek jestli tam budu opravdu rodit…no příště se budu muset zeptat…Mám to do Prahy přes 100 km…ale musím být hlídaná…no možná se tam někdy potkáme :-)

• Upravit
494
6.8.10 19:30

fragol, já nevím, pořád mi všechny přijdou veliký, ještě se porozhlídnu, ale asi to stejně vidím na toho Phila, co jsem četla na diskusi tady na emiminu, tak jsou s ním holky celkem spokojený, ale chyby určiitě taky má, jako každý kočár…
myspulko, uvidíš jestli se to bude opakovat a hlavně jestli to bude spíš dole v podbřišku, aby to nebyly střeva:) ty první pohyby jsou hodně těžko rozpozatelný..

• načítám...
758
6.8.10 19:31

Ähoj holky, my jsme meli noc, nas pejsek nas pomalu pripravuje na miminko, v noci nas vzbudilo strasny narikani, koupila jsem vcera znackovou konzervu a myslela jsem si jak si pochutna, no opak byl pravdou, bylo mu hrozne zle…chudinka

Jinak vsechny ktere prochazeji prazskou registraci opravdu lituji.
Ja mam ted chut na housku syr a vsechnu zeleninu, toho bych se ujedla :-D to pocasi je hrozne, porad bych jen spala…

• načítám...
3968
6.8.10 19:43
Klaaaras píše:
Ahoj, ohledně tý nemocnice, já jsem z Plzeňska a vypadá to, že budu rodit v Podolí…minulý týden jsem tam byla poslaná a hned si mě zaregistrovali, dokonce jsem i dostala různý ty formuláře k vyplnění, jako souhlas s epidurálem, s manželem u porodu atd.ale nikdo mi neřek jestli tam budu opravdu rodit…no příště se budu muset zeptat…Mám to do Prahy přes 100 km…ale musím být hlídaná…no možná se tam někdy potkáme :-)

Kláro a můžu se ještě zeptat v kolikátém týdnu tě tam zaregistrovali? i když Tebe asi bez problému, co když musíš být hlídaná :-)

• načítám...
3968
6.8.10 19:46
Evik001 píše: Ähoj holky, my jsme meli noc, nas pejsek nas pomalu pripravuje na miminko, v noci nas vzbudilo strasny narikani, koupila jsem vcera znackovou konzervu a myslela jsem si jak si pochutna, no opak byl pravdou, bylo mu hrozne zle…chudinkaJinak vsechny ktere prochazeji prazskou registraci opravdu lituji.
Ja mam ted chut na housku syr a vsechnu zeleninu, toho bych se ujedla :-D to pocasi je hrozne, porad bych jen spala…

Evi můžu se taky zeptat :-D kde budeš rodit ty, protože jsem Ti koukla na profil(doufám že to nevadí
:-) a zjistila jsem že jsi taky z Prahy :-)

• načítám...
Klaaaras
6.8.10 20:06

Hromnice

Já jsem shodou okolností začínala zrovna 14 tt :-) ale vím, že by mě tam zaregistrovali v jakýmkoliv týdnu…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+