Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspinka píše:
Hromni tak to tě docela litujuHlavně to všechno zvládni v pohodě:)Jinak se mi včera narodila neteř Kačenka
má 3180g a 48cm, ale porod prej nic moc.Ale obě holky už jsou v pořádku:)
Kass
to bude dobrý, já jsem silná a nenechám se jen tak odradit, i když jsou nepříjemný jak p…
ještě nabývám na pocitu, jako kdyby jsme je obtěžovali ![]()
jinak gratuluju k neteřince
hlavně že jsou obě v pořádku ![]()
Čau holky,
nějak to flákám, nečtu pravidelně, takže jen reakce na pár posledních příspěvků, co mi utkvělo v hlavě…
Weruska - tak s tím nechutenstvím jsme na tom stejně, hlad by byl, ale chutná mi zpravidla fakt jen ovoce a v totálním úpadku energie ta čokoláda… ![]()
beruskaa82 - taky jsem drobná a hlavně večer machruju, jakej mám už krásnej pupek
(v prvním těhu jsem byla v tuto dobu ještě plochá). Jenže mě pak z omylu vyvede okolí (kromě manžela), který tvrdí, že mám úplně normální břicho. Se znám ale nejlíp, tak musím vědět, neeee?
![]()
DP - krásná fotka!!! ![]()
Kaspinka - gratuluju k neteři
! Já jsem teď něco málo přes měsíc taky čerstvá teta (teda normálně už 5-ti násobná, ale 4 jsou ze strany manžela).
Jinak jsem letmo zahlédla nová jména, takže vítám nově příchozí
!
A už zase letím.....................................
Mějte se!
Holky já můžu už všechno..cítím se hrozně dobře a valím vše co mi přijde pod ruku..sladké,párky,ovoce..prostě vše
zrovna jsem si dala pořádnou porci halušek mňamka..
taky mám špíček na břichu,ale to je tím,že jsem skoro 2 kila už přibrala a ne těhotenské bříško
to mívám jen navečer a ono záhadně do rána zmizne ![]()
jj, večer mám taky kopeček a ráno kde nic tu nic, teda něco tam je, ale mimčo teda neee ![]()
ještě jsem se chtěla zeptat, Fragolo jaký máš ten tandem, já uvažuju o Phil and teds, ale ještě se tak rozhlížím, hlavně to mám teď jako zábavu ![]()
Ahoj, žiju, ale dneska bych spala, jak mimino, nemám žádný elán do života
U nás leje ![]()
Hromnice, pevné nervy při registraci ![]()
DP, pěkná fotečka
![]()
Marocko, máme Phil&Teds a ABC Design ZOOM http://www.detskyraj.cz/…-+-plastenka
Phil&Teds je prťous, nákup do něj nedáš, obzlášť, když ti sedí dítko dole, ale je skladný a ZOOM je velký, děti tam nají dostatek místa, veliký nákupní košík, každý má své pro a proti
Kdybych měla jezdit jen s Phil&Teds, tak se zvencnu, to říkám na rovinu, prostě mi moc nesedí, ale je to o zvyku
Třeba jako trojkolka pro jednoho, super, pro dva už je to horší, no… Tím tě samo nechci zrazovat, jen píšu, jak to vidím já ![]()
tak to máte vymakaný, ale já si o dvou tandemech teda můžu nechat jen zdát, to už by mě muž asi poslal do blázince
ten zoom jsem už taky někde viděla,ale přišlo mi to jako hrozný kolos, tady v Brně obzvlášť, mě právě téměř každý tandem přijde jako obr až na toho Phila…
A co třeba Jané - trojkolka - tandem
Záleží na tom, jestli jezdíš autobusem, jak se vydáte do auta a tak
My měli původně tenhle http://www.detskydum.cz/…-2009-90701/ a pak jsme šli do Zoomu ![]()
Ahoj holky
Jdu jen na skok …
chtěla jsem se zeptat zda některá z vás necítí takové pnutí v břiše? Včera při vysávání nebo spíš po vypnutí vysavače mi todle břicho dělalo a od té doby klid, ale dovysáváno ještě nemám, tak mě jen napadlo, zda to některá nemáte taky?
Si myslím, že na tvrdnutí břicha je ještě brzo ![]()
Holky, já dnes cítila v pobříšku takové jakoby bublinky a pak jsem cítila jakoby na pravé straně jakobych tam něco měla,myslím takový plno. Myslíte,že by to mohly být pohyby? Podle UTZ v nemocnici bych prý měla být 13tt,ale podle mého dr. jsem ve 12tt. Myslíte,že tak brzo to jde? Jsem hubená a jedno těhu už za sebou mám.
Ahoj, ohledně tý nemocnice, já jsem z Plzeňska a vypadá to, že budu rodit v Podolí…minulý týden jsem tam byla poslaná a hned si mě zaregistrovali, dokonce jsem i dostala různý ty formuláře k vyplnění, jako souhlas s epidurálem, s manželem u porodu atd.ale nikdo mi neřek jestli tam budu opravdu rodit…no příště se budu muset zeptat…Mám to do Prahy přes 100 km…ale musím být hlídaná…no možná se tam někdy potkáme ![]()
fragol, já nevím, pořád mi všechny přijdou veliký, ještě se porozhlídnu, ale asi to stejně vidím na toho Phila, co jsem četla na diskusi tady na emiminu, tak jsou s ním holky celkem spokojený, ale chyby určiitě taky má, jako každý kočár…
myspulko, uvidíš jestli se to bude opakovat a hlavně jestli to bude spíš dole v podbřišku, aby to nebyly střeva:) ty první pohyby jsou hodně těžko rozpozatelný..
Ähoj holky, my jsme meli noc, nas pejsek nas pomalu pripravuje na miminko, v noci nas vzbudilo strasny narikani, koupila jsem vcera znackovou konzervu a myslela jsem si jak si pochutna, no opak byl pravdou, bylo mu hrozne zle…chudinka
Jinak vsechny ktere prochazeji prazskou registraci opravdu lituji.
Ja mam ted chut na housku syr a vsechnu zeleninu, toho bych se ujedla
to pocasi je hrozne, porad bych jen spala…
Klaaaras píše:
Ahoj, ohledně tý nemocnice, já jsem z Plzeňska a vypadá to, že budu rodit v Podolí…minulý týden jsem tam byla poslaná a hned si mě zaregistrovali, dokonce jsem i dostala různý ty formuláře k vyplnění, jako souhlas s epidurálem, s manželem u porodu atd.ale nikdo mi neřek jestli tam budu opravdu rodit…no příště se budu muset zeptat…Mám to do Prahy přes 100 km…ale musím být hlídaná…no možná se tam někdy potkáme
Kláro a můžu se ještě zeptat v kolikátém týdnu tě tam zaregistrovali? i když Tebe asi bez problému, co když musíš být hlídaná ![]()
Evik001 píše: Ähoj holky, my jsme meli noc, nas pejsek nas pomalu pripravuje na miminko, v noci nas vzbudilo strasny narikani, koupila jsem vcera znackovou konzervu a myslela jsem si jak si pochutna, no opak byl pravdou, bylo mu hrozne zle…chudinkaJinak vsechny ktere prochazeji prazskou registraci opravdu lituji.
Ja mam ted chut na housku syr a vsechnu zeleninu, toho bych se ujedlato pocasi je hrozne, porad bych jen spala…
Evi můžu se taky zeptat
kde budeš rodit ty, protože jsem Ti koukla na profil(doufám že to nevadí
a zjistila jsem že jsi taky z Prahy ![]()
Já jsem shodou okolností začínala zrovna 14 tt
ale vím, že by mě tam zaregistrovali v jakýmkoliv týdnu…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat