Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3946
17.8.10 12:30

Ahojky,

mě je dneska docela fain. Jen ta únava. Dnes máme v plánu nákupy pro mimi, jen drobnosti, ale i tak se těším. Včera jsem jsem se dívala na těhu kalhoty, ale nevidím to moc reálně, strašně obří na mě. Jinak pro ostatní doporučuju HaM, mají tam opravdu hezké.

Marketa : aspoň na vás čeká nějaké překvapení. Já jsem se taky nemohla dočkat. :oops: Poslední dobou jsem měla nutkání nakupovat růžové věcičky, hold špatná intuice. :lol: :lol:

Příspěvek upraven 18.08.10 v 11:51

• načítám...
4354
17.8.10 12:42

Nazdárek :mavam:

Já mám dnes za sebou Tripple testy, příští středu jdu do poradny, tak budou výsledky. Ale jsem tak nějak v klidu, když vím, že NT+ dopadly výborně. Jen, aby to neukázalo jiné vady - jak tady někdo psal…

Vidím, že se diskuse o jménech ujala, to jsem ráda, bylo to počteníčko :palec: .

Grepik - manžel chtěl taky Annu, mně se to taky líbí, ale není to to jméno, u kterého bych se rozplývala, takže jsem ráda, že přistoupil na moji variantu :mrgreen: . Ale jinak to máme s manželem taky podobné, jako vy - nemůžeme dát jméno toho, koho máme spojeného s ne dobrými zážitky a pocity. Naštěstí jsme tak vybíravý, že to, co se nám líbí, až tak časté není, tudíž nikoho takového konkrétně neznáme.

Fragola - u Tebe speciálně mě výběr jmen zajímal, já bych dohromady tolik variant nedala :roll: . Ale vy to zvládáte s přehledem, koukám… :lol: :potlesk: .

Kaspinka - mně se Benjamin líbil jako malé holce - jsem tehdy četla nějakou knížku o dvojčatech Benjamínkovi a Jasmínce - a obě mě v tu dobu uchvátila. Dnes už jsem vkusem jinde, jsem spíš na typická česká jména, ale na druhou stranu - Ben není nic výstředního, takže je to v pohodě :wink: . Jó leda by to byl Benjamin Koudelka - to bych ho celkem litovala… Tak snad se vám to hodí k příjmení :-D .

Dahlia2 - vidím, že máme stejnou holčičí variantu :pankac: .

beruskaa82 - gratuluju k chlapečkovi :kytka: . A doufám, že problémy, o kterých jsi psala, nejsou vážné!

al3da - já se na svátek dívala, ale spíš až poté, co bylo jméno vybráno. S holkou je to v pohodě, u kluka horší, páč by slavil za necelý měsíc, ale měnit to kvůli tomu nehodláme, důležitější je mít vybrané jméno, které se nám líbí. Teda mít více variant, tak se k tomu svátku možná přikloním, ale v našem případě to nehrozí…

• načítám...
137
17.8.10 14:03

Ahoj

Ahoj. Tak se jdu také připojit. Termín mám 2.2.2011. Protože jsme chtěli Nelu, budu doufat, že to bude klučina :-) Přestože už doma jednoho takového rošťáka mám (když nepočítám chlapa :lol: :-) )

• načítám...
13837
17.8.10 15:50

Mili vítám Tě :kytka: Jak starého rošťáka máš?

Já už zase umírám, fakt mi je zase ble, ale furt nic :zed:

• načítám...
986
17.8.10 16:41

Ahoj holky..tak já byla včera na K.O..no byla jsem nadšená..miminko neposedí a ja aktivní jako hrom..boxovalo ručičkama a cucalo si palec a potom skákalo..celá akční maminka:-)Přihodím sem i fotku.Jinak se jmény my pořád tápáme.pohlavní se dozvíme až z 3D za 5 týdnů..včera nám nebyla schopná paní doktorka říct..
takže Holka-Laura,Sofinka,Nelinka,Natálka,Nicol..
kluk-Tadeáš,Tobias,Teodor nebo Domink…ale stále není vybráno:-)

• načítám...
137
17.8.10 16:50

grepik Děkuju. No, moc starý není. Akorát končíme 9.měsíc. Začíná chodit. Je to pro něj nová věc, takže by nejraději celý den jen ťapkal. Nic jiného ho nezajímá. :-D

kikii Ahoj. My jsme chtěli také Nelinku (pokud by to mělo být děvčátko), ale má svátek v únoru. Holky by to měly všechno pohromadě. Ježíšek a pak hned svátek a šup narozeniny a následně celý rok nic. Takhle jsme se na to dívali my.

• načítám...
22585
17.8.10 16:59

Mili199 vítej :lol:

• načítám...
137
17.8.10 17:03

Nastys
Děkuji :kytka:

• načítám...
986
17.8.10 17:42

Mili-to jsem ani nevěděla..ale na holčičku je to horká favoritka celé rodiny a k příjmení se hodí perfektně..Iniciály NN.Takže nejspíše pomineme,že má svátek v únoru :lol: :srdce:

• načítám...
24837
17.8.10 17:56

Milli, vítej :wink: :kytka:

Kikii, gratulace ke KO :kytka:

• načítám...
13837
17.8.10 18:00

kikii gratuluji ke ko :kytka:

Mili tak to máš doma veselo

• načítám...
4395
17.8.10 19:11

Vitam novou tehulku :mavam: a holkam gratuluju k dobrym kontrolam.

• načítám...
137
17.8.10 20:16

Všem děkuji za uvítání :-)

grepik
No, obávám se, že veselo teprve přijde :lol: Po prvním mimoděložním těhotenství :cry: byl malej druhý, takže je poměrně vymodlenej. A poslední dobou koukám, že i rozmazlenej :lol: S tím se musí něco udělat :lol: Na třetí se moc těšíme. Jsem zvědavá na to čoro moro, co budeme mít doma :dance: Také čekáš?

• načítám...
2149
17.8.10 21:13

Ahoj holky, zdravím, dneska jsem si udělala malou radost a cosi už mimču koupila :potlesk: Je to krása nakupovat tak malé věcičky :dance:
Kikii máš nádhernou fotečku, jak jde krásně vidět obličejík :hug: Ten můj mimiš se mi pokaždé hned otočí, když se dělá UZ :zed:
Vítám novou příchozí :kytka:

• načítám...
986
18.8.10 00:46

Holky děkuji..byla jsem nadšená a manža byl naměko..malé šlo krásně vidět i přes to,že bylo akční a paní doktorka ho naháněla tak mám takové povedené fotečky asi 4 :lol: dokonce mi mamka říkala,že se na mě už podobá tak nevím :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+