Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky,
mě je dneska docela fain. Jen ta únava. Dnes máme v plánu nákupy pro mimi, jen drobnosti, ale i tak se těším. Včera jsem jsem se dívala na těhu kalhoty, ale nevidím to moc reálně, strašně obří na mě. Jinak pro ostatní doporučuju HaM, mají tam opravdu hezké.
Marketa : aspoň na vás čeká nějaké překvapení. Já jsem se taky nemohla dočkat.
Poslední dobou jsem měla nutkání nakupovat růžové věcičky, hold špatná intuice.
![]()
Příspěvek upraven 18.08.10 v 11:51
Nazdárek ![]()
Já mám dnes za sebou Tripple testy, příští středu jdu do poradny, tak budou výsledky. Ale jsem tak nějak v klidu, když vím, že NT+ dopadly výborně. Jen, aby to neukázalo jiné vady - jak tady někdo psal…
Vidím, že se diskuse o jménech ujala, to jsem ráda, bylo to počteníčko
.
Grepik - manžel chtěl taky Annu, mně se to taky líbí, ale není to to jméno, u kterého bych se rozplývala, takže jsem ráda, že přistoupil na moji variantu
. Ale jinak to máme s manželem taky podobné, jako vy - nemůžeme dát jméno toho, koho máme spojeného s ne dobrými zážitky a pocity. Naštěstí jsme tak vybíravý, že to, co se nám líbí, až tak časté není, tudíž nikoho takového konkrétně neznáme.
Fragola - u Tebe speciálně mě výběr jmen zajímal, já bych dohromady tolik variant nedala
. Ale vy to zvládáte s přehledem, koukám…
.
Kaspinka - mně se Benjamin líbil jako malé holce - jsem tehdy četla nějakou knížku o dvojčatech Benjamínkovi a Jasmínce - a obě mě v tu dobu uchvátila. Dnes už jsem vkusem jinde, jsem spíš na typická česká jména, ale na druhou stranu - Ben není nic výstředního, takže je to v pohodě
. Jó leda by to byl Benjamin Koudelka - to bych ho celkem litovala… Tak snad se vám to hodí k příjmení
.
Dahlia2 - vidím, že máme stejnou holčičí variantu
.
beruskaa82 - gratuluju k chlapečkovi
. A doufám, že problémy, o kterých jsi psala, nejsou vážné!
al3da - já se na svátek dívala, ale spíš až poté, co bylo jméno vybráno. S holkou je to v pohodě, u kluka horší, páč by slavil za necelý měsíc, ale měnit to kvůli tomu nehodláme, důležitější je mít vybrané jméno, které se nám líbí. Teda mít více variant, tak se k tomu svátku možná přikloním, ale v našem případě to nehrozí…
Ahoj. Tak se jdu také připojit. Termín mám 2.2.2011. Protože jsme chtěli Nelu, budu doufat, že to bude klučina
Přestože už doma jednoho takového rošťáka mám (když nepočítám chlapa
)
Mili vítám Tě
Jak starého rošťáka máš?
Já už zase umírám, fakt mi je zase ble, ale furt nic ![]()
Ahoj holky..tak já byla včera na K.O..no byla jsem nadšená..miminko neposedí a ja aktivní jako hrom..boxovalo ručičkama a cucalo si palec a potom skákalo..celá akční maminka:-)Přihodím sem i fotku.Jinak se jmény my pořád tápáme.pohlavní se dozvíme až z 3D za 5 týdnů..včera nám nebyla schopná paní doktorka říct..
takže Holka-Laura,Sofinka,Nelinka,Natálka,Nicol..
kluk-Tadeáš,Tobias,Teodor nebo Domink…ale stále není vybráno:-)
grepik Děkuju. No, moc starý není. Akorát končíme 9.měsíc. Začíná chodit. Je to pro něj nová věc, takže by nejraději celý den jen ťapkal. Nic jiného ho nezajímá. ![]()
kikii Ahoj. My jsme chtěli také Nelinku (pokud by to mělo být děvčátko), ale má svátek v únoru. Holky by to měly všechno pohromadě. Ježíšek a pak hned svátek a šup narozeniny a následně celý rok nic. Takhle jsme se na to dívali my.
Mili-to jsem ani nevěděla..ale na holčičku je to horká favoritka celé rodiny a k příjmení se hodí perfektně..Iniciály NN.Takže nejspíše pomineme,že má svátek v únoru
![]()
Všem děkuji za uvítání ![]()
grepik
No, obávám se, že veselo teprve přijde
Po prvním mimoděložním těhotenství
byl malej druhý, takže je poměrně vymodlenej. A poslední dobou koukám, že i rozmazlenej
S tím se musí něco udělat
Na třetí se moc těšíme. Jsem zvědavá na to čoro moro, co budeme mít doma
Také čekáš?
Ahoj holky, zdravím, dneska jsem si udělala malou radost a cosi už mimču koupila
Je to krása nakupovat tak malé věcičky ![]()
Kikii máš nádhernou fotečku, jak jde krásně vidět obličejík
Ten můj mimiš se mi pokaždé hned otočí, když se dělá UZ ![]()
Vítám novou příchozí ![]()
Holky děkuji..byla jsem nadšená a manža byl naměko..malé šlo krásně vidět i přes to,že bylo akční a paní doktorka ho naháněla tak mám takové povedené fotečky asi 4
dokonce mi mamka říkala,že se na mě už podobá tak nevím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat