Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
853
19.8.10 16:48

fragol, to bude urcite dobry!!!!Ja jdu taky zitra na kontrolu, tak na tebe budu myslet, ju? :wink:

• načítám...
24837
19.8.10 17:07

Dahli, tak to na sebe budeme zítra myslet navzájem :wink:

• načítám...
13837
19.8.10 18:04

Fragol, držím palce určo to bude dobré. A všem úspěšné ko. :hug:

• načítám...
3221
19.8.10 18:31

Ahojky holky… Dneska jsme se po týdnu vrátili z Bulharska! bylo parádně, hlavně to sluníčko, teploučko, moře a písek… fakt pohoda… :dance: A zase zpět do reality :zed: V pondělí do práce po 14 dnech. to si nedovedu představit… :pocitac:
V rychlosti jsem proletěla příspěvky, takže gratulace ke kontrolám, držím palce blížicím se výsledkům a KO, já jdu až ve čtvrtek… :nevim:
Přijde mi, že si mi docela dost zvětšilo bříško… už je to hodně vidět. to asi tím jídlem… :andel:
Jinak co se týká jmen, ještě vybráno nemáme, mi se líbí Adéla, Barbora, Matyáš… Taková spíš klasická… Přítel se zatím nevyjádřil, chce spíše syna, takže nad holkou zatím neuvažuje… :mrgreen:

• načítám...
12429
20.8.10 08:41

ahoj holky tak jsme včera cítíli jak se tam malej mele :dance: Bylo to úplně úžasné, ležela jsem na břichu, dala jsem si ruce na břicho a čekala jestli něco nebude a bylo!!!!!Normálně tam sebou házel, že mi v jednom místě nadskakovalo břicho :) Pořád jsem čekala ta motýlí křídla a nakonec fotbal :mrgreen:

• načítám...
1996
20.8.10 09:07

Ahoj holky!

Kaspi gratulka k pohybům :potlesk: Já taky už cítímpohyby,ale až takhleteda ještě ne.Taky máme dost líný miminko. :lol:

Konečně jsem se sem dostala.Po táboře jsem tu měla hromadu prádla a konečně se mi jí podařilo vyprat.Teď ještě kdo to vyžehlí :nevim: V pondělí jsem dělala velkej úklid obýváku a skoro každou půl hodinu jsem musela ležet,protože jsem měla křeče v zádech a nemohla se hnout.Tak jsem zvědavá jak zítra s dětičkama zvládnu výlet do Plzně do ZOO a Dinoparku.Jinak dneska je u nás nádherně a obloh je úplně vymetená.Včera jsem byla na triplech a sestřička mě i vážila a zatím nemám nahoře ani kilo.Jinak výsledky z genetiky jsou OK,tak jestli vyjdou i tyhle testy tak to bude super.Příští týden ve středu jdu do poradny,tak snad mi dr. řekne co čekáme. :lol:

• načítám...
4395
20.8.10 09:54

Kaspi gratuluju k pohybum, uz se na ne taky tesim. Ja zatim vubec nic necitim, ale ja si od zacatku myslela, ze to hned nepoznam.
Lolly ja jdu taky ve stredu a taky doufam, ze se mimi ukaze, aby doktor mohl rict, co cekame.

• načítám...
1996
20.8.10 12:21

Tak já poklidila dětem pokojík a trochu to tam přeorganizovala.Budeme totiž kupovat psací stůl pro Báru.Tak se to tam musí nějak vejít.A ještě si vařím květákovou polívku na kterou jsem dostala chuť a květákový placičky.

• načítám...
13837
20.8.10 14:00

ahoj holky,

se du vypovídat :pocitac: :cert: :cert: :cert: jsem tak nasra… že to není možné a už fakt nikomu nevycházím vstříc :cert: :cert: :cert: akorát se to všechno vždy po… Dobírky jsou fakt na …platila jsem víc než jsem měla a ještě si to kr… nevyzvedla :cert: :cert: :cert: končím, dobrá vůle se opravdu už konat nebude i když budou mít sebelepší hodnocení :pocitac:

Omlouvám se, ale jsem se fakt dopálila na nejvyšší úroveň :cert: :cert: :cert:

Jinak přeji hezký víkend

• načítám...
24837
20.8.10 15:15

Ahoj,

Kaspi, gratulace k pohybům, mrňous už se nám taky solidně vrtí :-P

Jsem po KO, vše je, jak má být, pokud mi do týdne od MUDr. nezavolají, je vše OK, pokud ano, tak víte co… No, jsem z toho zase přešlá :-?

Grepi, jen si ulev :wink:

• načítám...
13837
20.8.10 15:16

Jé a mmch kaspi gratuluji k pohybům :palec:

• načítám...
1718
20.8.10 15:21

Ahoj holky,
Kaspi gratulace k pohybům,taky se mi prcek už pěkně vrtí,hlavně večer u tv,když ležím v klidu.
Fragi, neboj to bude dobrý,ty testy vyjdou dobře. Moc držím palečky. Nás čeká KO v pondělí,tak mám taky strach,ale určo je to dobrý.

• načítám...
1718
20.8.10 15:47

Holky,tak to je můj pupík :lol:

• načítám...
1718
20.8.10 15:48

a ještě jednou

• načítám...
24837
20.8.10 15:56

Tak když už jsme u pupíků :wink: