Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
To je odkaz na ty moje.Paní má jeěte na prodej jedny tmavé,taky jsou hezké. Vevnitř mají gumičku,takže rostou s bříškem.
Lolly píše:
Myspul my jdeme taky 27.9 na velký UTZ,tak snad nám tu holčičku potvrdí.
No tak se můžeme těšit společně
Já mám tušení,že to bude holčička,ale uvidíme za měsíc.
ahoj
Myšpul gratuluji ke ko
![]()
Nás to čeká dneska. Jinak vůbec není čas, bylo krásně tak jsme si užívali venku. No od večera už prší a prší.
ahoj holky tady taky dneska leje jak z konve ale krásně se u toho spalo ![]()
Myspulko gratuluju ke kontrole.
Grepiku tobe preju dneska na kontrole jen dobre zpravy.
Me ceka kontrola zitra. Jinak u nas sviti slunicko a je i pomerne teplo.
Ahoj,
u nás s přestávkama leje od večera
Ale tentokrát jsem za to ráda, bo jsem včera s kočárem do kopce sotva šla ![]()
Přeju hodně štěstí při KO ![]()
Holky berete všechny vitamíny v těhu? já právě tak na půl a pořád přemýšlím jestli si je mám koupit nebo nebo takové ty kompletní např. gravital
![]()
Market, já vitamíny beru, ale teď dojedu jedno balení a končím
Mně je teda doporučoval gynekolog, ale beru to tak nějak jak si vzpomenu, ale věřím, že stačí listovka, ta je nejdůležitější ![]()
Ahoj holky..Marki já v prvním trimestru brala listovku a baby plan a teďka beru mamavit,někdy půl prášku a někdy celý ale uvažuji o vysazení..švagrová ho brala celé těhu a předevčírem se jí narodil krsáný chlapeček ale 4 kila..to si se svojí postavou neumím předstvit a prý ji to říkali i doktoři i sestry,že to taky je po těch vitamínech…zvyšují porodní váhu ![]()
fragol-myslíš listovku celé těhu?Mě říkal doktor,že první trimestr..že pak už to nemá význam…tak nevím jestli jsem udělala dobře,že jsem ji vysadila? ![]()
To s tou váhou a vitamínama je blbost
Já brala stejné vitamíny při každém těhotenství a mezi prvním a posledním byl rozdíl 1 kg
Co jsem četla, tak ani maminy žádné vit. nebraly a měly děti přes 4 kg, to je fakt o náhodě ![]()
Kikii, ne, listovku celé těhotenství ne
, mně říkal teď MUDr., že jen do poloviny těhotenství ![]()
fragol-možná máš pravdu..snad tedy
nevíte jestli i ten mamavit obsahuje kyselinu listovou?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat