Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
18.8.10 16:19

al3do řidičák už právě zase budu mít na nové jméno tak ten je v pohodě, jen musím sčíhnout ten pas :)
Ale jedem, stejně to už máme zaplaceno a já se na to tak těším :dance:
Holky dneska to balím tak se mějte :mavam:

• načítám...
zuzuna
19.8.10 09:57

Tak uz som tiez zapisana do Podoli. Len tam budem musiet este raz, ked mi zmenia meno :-(
Inak ja este vsetko oblecenie normalne obleciem, akurat prsia uz sa mi pomaly nevojdu do podprdy :lol:
Uz by som si aj usila nejake tehotenske nohavice, ale ked este to nemam ani ako zamerat…

• Upravit
3946
19.8.10 12:53

Ahojky,

tak se konečně stěhujeme do pěkného podnájmu, už se tam vidíme i s miminkem.

Včera jsme koupili modrý dudlík, další věc do výbavičky a pomalu procházíme internetové obchody.. Byli jsme se nedávno podívat v Chicu na kočárky, ale zatím vůůbec netušíme který.

A příští týden mě čeká poradna. Mám trochu obavy :-( , protože máme nějaké problémy. Měla jsem původně zakloněnou dělohu , bohužel se stále plně nenapřímila,a jak jsem drobná, mimi tam má málo místa a vše kolem utlačuje a začínám mít nemalé problémy. Než se vrátil můj gyndař z dovolené, jiný doktor- urolog mi stanovil zánět močáku a zřejmě zbytečně jsem brala ATB.Tak snad se to co nejdřív umoudří.

Kaspince . přeji krásnou dovču :lol:

Zuza : já těhu kalhoty nebo jejich napodobeniny nechám nejdřív na 6. měsíc, asi si budu muset nechat nějaké ušít nebo přešít klasické. Zatím nosím stále stejné mikro gatě, ale přešila jsem si knoflík a nosím je až pod pupkem, protože nějaké bříško už mám. Ale brzy vyrazím pro nějaké větší, prptže mě tlačí i přes boky. A trička kupuji delší a o číslo větší, pro lepší pohodlí.
Posldní dobou zvažuji, že si pořídím hodně volné halenky, abych těhu, co nejdéle udržela v tajnosti, alespoň ve škole :oops: Jinak jsem na bříško patřičně pyšná. :srdce:

Příspěvek upraven 19.08.10 v 13:34

• načítám...
137
19.8.10 13:22

Oblečení

Ahoj holky. S oblečením opravdu čekejte, až bude nutné. Já u svého prvního těhu nemusela nakupovat vůbec nic, kromě podprsenek. To že jsem těhotná na mě bylo poznat až v 7.měsíci. A to nejsem nijak při těle! A mimi rostlo normálně. Prostě jen to bříško nějak nechtělo nahoru :-) A to jsme odkládali svatbu, abych nemusela mít těhu šaty a do těch, co bych si vybrala, abych se vešla :lol: No, ale vybírám si to teď. :lol: Jsem v 17.tt a už skoro nemám co na sebe :lol:

• načítám...
2149
19.8.10 13:28

Ahoj holky,tak já jsem si koupila troje těhu kalhoty na aukru za hubičku, tak jsem nadšená, sice jedny mám takové větší, ale do nich dorostu :mrgreen:

• načítám...
1718
19.8.10 13:35

Ahoj holky, já jsem teda dosti šťouplá.takže se už nevejdu do svých oblíbených úzkých riflí,takže jsem si koupila dvoje větší v pase.Bříško roste.Trička mi jsou zatím všechny,ale koupím si pár takových těch těhu haleneček asi na mimibazaru. Jinak to přehánět nebudu. V 6 nebo 7měsíci koupím nějaký těhu kalhoty s pásem a hotovo.

• načítám...
1718
19.8.10 13:37
Radča píše:
Ahoj holky,tak já jsem si koupila troje těhu kalhoty na aukru za hubičku, tak jsem nadšená, sice jedny mám takové větší, ale do nich dorostu :mrgreen:

Můžu se zeptat,jak to funguje na tom aukru. Chtěla bych si tam taky zkusit něco vydražit.To se musím zaregistrovat a je to zdarma?

• načítám...
3946
19.8.10 13:39

myspul . to je přesně to, co hledám, aby byly větší jen v pase a mírně na bocích, ale kolem stehen stejné. netuším, jestli se dají takové sehnat.

• načítám...
1718
19.8.10 13:44

Já koupila takový dvoje u vietnamců,nechtěla jsem moc utrácet,když pak zase po těhu zhubnu,tak mi budou zase velký. Ale stálo mě to dosti času a nervů než jsem je vybrala.

• načítám...
3946
19.8.10 13:47

Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli vás posílají automaticky na triple testy, nebo máte možnost výběru. Jak tu někdo psal, že mohou odhalit vady, které nejdou při tom NT screeningu, docela mě to zarazilo. Já jsem plánovala, že se triple testů neúčastním. Zbytečně bych se nervovala a nebo ještě hůř skončila na plodovce.

také by mě zajímalo jak je to s těmi 3D ultrazvuky, na které se chystáte, v kterém týdnu se na ně dochází a jestli to je vůbec k něčemu.

• načítám...
1718
19.8.10 13:52

Já se to dozvím v pondělí na KO jestli půjdu na triply.Ale můj dr. říkal něco o tom,že pokud NT screning bude dobrý,tak na ně nemusím. No pokud bude chtít dr.,abych šla tak asi půjdu. Screning mi vyšel výborně,tak uvidíme v pondělí.

S tím 3D utz by mě to taky zajímalo jestli není zbytečný,když jdu ve 20tt na velký UTZ a echo srdíčka.
Je to prý pěkný zážitek,mimi je barevné a můžeš si to nechat nahrát,ale myslím,že to bez něj přežiju.

• načítám...
4395
19.8.10 13:57

Tak ja myslim, ze ten 3D je podle toho jak kdo chce. Urcite neni dulezity, ale my se na nej s manzelem stejne chystame. On se mnou nechodi na normalni UZ, tak at si toho prcka muze poradne prohlednout i on, jeste nez se narodi.

• načítám...
853
19.8.10 14:04

ahoj holky, ja taky na tripl testy nechci, odmitnu je, nt screening vysel vyborne, tak nevidim duvod zase brat krev, zbytecne bych se stresovala kdyby nahodou a na plodovku taky nechci, hlavne mam dve zdrave deti, takze…
3D nejdu nebyla jsem ani u dvou prvnich a jak pise myspulka obejdu se bez toho :mrgreen: ja si radsi smam predstavuji, jak miminko vypada :mrgreen:

• načítám...
3968
19.8.10 14:12

Ahoj holky :-D :-D :-D
tak mám dneska po další kontrole v 16.týdnu. Mimisek je v naprostém pořádku :-D jen maminka má trošku vyšší tlak a tak jsem dostala prášky na srovnání a magnézko. Další kontrolu mám až 16.září. A pak se asi objednám i na ten 3D ultrazvuk. Bylo mi řečeno, že můj doktor ho dělá ve 24.týdnu a stojí 1200kč, tak pořád přemýšlím jestli jo nebo ne. Posílám dnešní fotku našeho mimíse, ještě bohužel nevíme, co to bude :-D

• načítám...
3946
19.8.10 14:29

Jak tak přemýšlím, na triple nepůjdu, pokud mi to ovšem můj gyndař sám nedoporučí.

Hromnice . gratuluji k úspěšné KO.

Přikládám jednu fotečku našeho chlapečka z pondělního ultrazvuku.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+