Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
23.8.10 14:24

Marky já zatím v pohodě.Teď byli dovči tak tu moc kolegů nebylo tak nikdo neotravoval :mrgreen: Doma mě být láká protože jsem lenoch, ale dokud není důvod tak nechci :wink: A nevím co bych v bytě dělala do února sama :-?

Berush stěhování je v pohodě :wink: My jsme to absolovvali asi před měsícem. sbaleno jsme měli asi za 2 večery a stěhování samotné jen v sobotu asi 5hodin. ale ty nic netahej!!!!!!Mě k tomu taky nepustili a byla jsem unavená jen z toho chození sem tam :mrgreen:

• načítám...
2578
23.8.10 14:34

Kass: tak nějak si to říkám taky: že je to zatím brzý být doma :kytka: asi budu taky lenoch :mrgreen:

Beruška: no víš já jsem totiž už dálkově dělala soukromou školu ale když mě propustili z minulého zaměstnání tak jsem jí musela ukončit - neměla jsem na to peníze - tak jsem si řekla že si školu dodělám ale už jen státní, no a jsem trošku lajdák, takže jsem se přihlásila ale na přijímačky moc neučila- o to víc jsem byla překvapená že mě vzali - velkou radost trošku zarazil pozitivní test - tak jsem váhala jestli to zvládnu - a jdu do toho, manžel bývá přes zimu doma a mamka je ted dlouhodobě nemocná (ale nic vážného) a chce mi miminko v pátky kdy budu ve škole hlídat, takže snad to zvldánu :kytka:

• načítám...
3946
23.8.10 14:51

Marketa14 : tak máš moc dobrý, já mám denní studium, tzn. každodenní docházení a nikoho nebudu mít na hlídaní :cert:

Kaspinka: my už pomalinku balíme teď a je to nekonečné, včetně sklepu a zbytečného harampádí, demontáže nábytku atd.

• načítám...
12429
23.8.10 14:52

Marky pokud to máš takhle tak to aspoň zkus :wink: Sice to bude pěkný zápřah, ale zvládnout se to dá:)

• načítám...
2578
23.8.10 15:07

Kass: to jo : budu se tam držet zuby nechty :mrgreen: :mrgreen: a snad mi trošku pomůže i mimísek (bude hodnej 8-) a chci si školu dodělat dokud nejsem tak dlouho z ní pryč a jsem zvyklá se učit :-)

Beruška: no a neuvažovala jsi o přestupu na dálkové :think: - nedokážu si představit denní školu a miminko :nevim: každopádně držím :palec: at se ti daří :pankac:

• načítám...
1718
23.8.10 15:18

ahoj holky,tak jsme byly na KO a vše je v pořádku i tlak se nám upravil.Miminko se tam krásně koulilo.Ptala jsem se jestli už je poznat,co to je.Dr. se usmál a řekl mi,že je ještě brzo,aby řekl přesně,co to bude,prý to mám nechat na ten UTZ na 20tt.myslím,že už viděl,co to bude jen asi ne na sto pro. Ale co hlavně,že je zdravej mrňous.
Přítel mi koupil krásnou těhu halenku,takže na příští KO už pojedu,jako těhule.Mám už objednané těhu kalhoty,úplně nové za 400kč. Jsou světlejší a porostou s bříškem.

• načítám...
24837
23.8.10 15:26

Jéé, Myšpulko, moc gratuluju :kytka: :-D Budeš kočka těhule :wink: Krásně se to čte, jen tak dál :hug:

Jinak , holky, se školou nezávidím, to už mám naštěstí za sebou :wink: Do práce bych občas i utekla, doma je to pěkná pakárna, ale šli jsme do toho dobrovolně, tak si nebudu stěžovat :-D

• načítám...
3946
23.8.10 15:30

marketa14 . bohužel náš obor se dá studovat pouze prezenčně. Ale děkuju, určitě to nakonec nějak zvládnu. :)

myspulka : gratuluji. Tak že by to byla nakonec holčička? U té si doktoři nejsou nikdy pořádně jisti. Ale kdo ví. Na screeningu jsme škemrali a vynutili si alespoň tip a netrefila se, takže asi lepší fakt počkat.

• načítám...
1718
23.8.10 15:42

Děkuji holky, já sem staršně zvědavá,co to bude a tak se nemůžu dočkat toho 27.9. Doufám,že to rychle uteče.
Jsem ráda,že mě dr. neposílal na triply.byly by to zbytečný nervy,když bylo vše výborný na screningu.

• načítám...
12429
23.8.10 16:16

Myspul a kde jsi koupila ty těhu kalhoty?To je super cena :palec:

• načítám...
1996
23.8.10 17:49

Myspul my jdeme taky 27.9 na velký UTZ,tak snad nám tu holčičku potvrdí. :-D

• načítám...
3946
23.8.10 18:17

myspulka : neposílal na triply? Bezva. Jsem zvědavá, co se dozvím zítra, jestli já půjdu nebo nepůjdu.

Jo a holky netušíte kdy se chodí na cukrovku, popř. od kolika let je to povinné?

• načítám...
1996
23.8.10 18:34

beruško testy na cukrovku sechodí od 25let.A chodí se na ní až mezi 24 a 28tt.Pak na testy chodí maminky,které mají výskyt cukrovky u přímých příbuzných.

• načítám...
24837
23.8.10 18:45

Já mám pocit, že na tu cukrovku teď posílají všechny těhule… Při prvních 4 dětech jsem nebyla, a to už mi bylo 25, když jsem čekala Davču. A poprvé jsem byla loni, ale asi to je tím, že jsem prvně chodila do poradny do nemocnice a od loňska do soukromé ambulance :nevim:

• načítám...
1718
23.8.10 18:59

Kaspi,mám je domluvené s jednou paní přes mimibazar.Počkej a hodím sem odkaz.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+