Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
9.11.11 10:32

: jé tak jsem se hezky zasmála :mrgreen: smajlíci nemají chybu :palec:

• mě taky malej chrní - tak využívám čas a musím začít psát seminárku, jinak se pak z toho p.....

ale mě se tááák nehce :cert:

Klara: no on ty zuby měl už asi dřív - ale já jsem je nenašla,jsem si myslela že vyskočí a hned je vidět pořádnej zub :zed: a kdo by to řekl že rostou postupně :mrgreen: :mrgreen: takže to mluví za vše 8-)

Koale: ty taky chodíš do školy :?:

• načítám...
2578
9.11.11 10:35

Koale: no malej už pije jen z těch pítek - máme avent a canapol babies, jen mlíko pije z normální flašky ale tu si zase nechce sám držet - přijde mi jako když ho to pálí :think:
a z hrnečku pije vyjímečně a to většinou když nás vidí tak přileze a chce to co máme my - tak mu občas dám napít :andel:

• načítám...
3524
9.11.11 12:39

Teda já mám šílený hlad :-? teď jsem snědla aspoň číňana a před chvílí jsme si s malým dali jablko…než zkousal ten jedem měsíček, tak já ho celý dojedla :-D teď už spinká a já přemýšlím co budu jíst :think: včera jsem nezajela nakoupit a nic tady nemám :-( a dala bych si nějakou čokoládu nebo zákusek 8-o

Holky smailíci super :palec: a zkopírovává se teda ten druhý odkaz?

• načítám...
2600
9.11.11 12:40

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Žá-ba a Grepik, kdybych si mohla vybrat já, tak ten druhej nebo třetí, když už má bejt smečo-lečo, tak aspoň s úsměvem :lol:
Market kdepak, já už nestuduju,už mi to stačilo :poblion: já jsem ta co doučuje, chodí mi sem jeden klučík z gymplu na angličtinu :-). Seminárku ti fakt nezávidim, tak snad máš aspoň nějaký vzrušující a zajímavý téma :kytka:
Teda a s tim hrnečkem, to je Tobík fakt šikula, Mates by se utopil :-D

• načítám...
13837
9.11.11 13:04

koale ten druhej je pro Tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :huban: :hug:

Jinak opravdu těhotná nejsem :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
12429
9.11.11 13:39

ahoj holky my jsme byli cvičit a ve městě, koupila jsem si jedny slušný kalhoty páč do těch starých se nenacpu :zed: A koukala jsem na zimní boty ale kožený se už asi nedělají nebo co :nevim: A 1700 se mi za ně nekožený dávat nechce :think:
Jinak já na úklid takdy dneska se..páč mě bol í záda tak že jsem ráda že ještě držím pohormadě :-(
Kdyby se vám zdálože to nedává smysl tak mi do toho p=í še švkrně :mrgreen:

• načítám...
3524
9.11.11 14:01

Kaspi neboj dává to smysl :lol: malej má noťase taky rád :-) nákupy ti ani nezávidim, poslední dobou mě nic nebaví… boty bych taky potřebovala…a to scháníš na ven ke kočáru?
O zádech mi ani nemluv :zed: :zed: :zed:

• načítám...
49
9.11.11 14:19

únořátka

Ahojky holky - můžu se přidat? Mám doma hned dvě únorové princezny - jednu rok 2008 a druhou 2011 :-) . Nějak se nám ty děti daří jen v květnu a dávám je manžovi k narozeninkám.

• načítám...
3524
9.11.11 14:27

Barter vítej :kytka: aspoň si nemusíš lámat hlavu s dárkama pro manžu :mrgreen:

• načítám...
13837
9.11.11 15:06
BarTer píše:
Ahojky holky - můžu se přidat? Mám doma hned dvě únorové princezny - jednu rok 2008 a druhou 2011 :-) . Nějak se nám ty děti daří jen v květnu a dávám je manžovi k narozeninkám.

vítej :kytka: alespoň má manžel ty nejcenější dary :palec: :palec:

• načítám...
12429
9.11.11 16:10

Vítej :kytka:

Jj sháním něco bez podpatku ale teplý.V Tescu měli od Riekera ale nebyli ani kožený a dost drahý.Ale měli teplej kožíšek v celé botě ne jen okolo :-?

• načítám...
1794
9.11.11 16:25

BarTer - vítej :kytka:
Teď nevím kdo se ptal, ale já chodím do Opavy, veřejná správa a regionální politika :poblion:
Já jsem včera umyla jedno okno, dnes také. Moc to s malou nejde, teď všude lozí a ke všemu si kleká a pak padá, božátko moje :srdce: Taky se Vám tak otloukávají?
:lol: se smajlíkama jste mě pobavili.
Kláry číňana si taky ráda někdy dám :lol:
Taky zháním botky a pro malou papučky až se začne stavět na nožky tak hl. ať nekloužou.

• načítám...
12429
9.11.11 16:28

Marti nám říkala dr že boty až začne chodit. tzn.až se pustí nábytku a půjde tak mě stačí shánět jen pro sebe :zed:

• načítám...
2600
9.11.11 17:17

Kaspinka, taky schánim boty, tak až někde nějaký pěkný objevíš, dej vědět. Mám požadavky asi jako ty - teplý, kožený, ne moc podpadkový, nejlépe vůbec a černý, jo a kdyby se do nich daly zastrkat kromě mých tlusťatých nohou ještě nohavice, tak by to byla fakt bomba. :mrgreen:
BarTer Ahój :mavam:
Grepik škoda :jazyk: :huban:
Marti ta vaše holčička je fakt šikulka, jestli se nepletu tak je o něco mladší ne? :palec:

• načítám...
12429
9.11.11 17:46
koale píše:
Kaspinka, taky schánim boty, tak až někde nějaký pěkný objevíš, dej vědět. Mám požadavky asi jako ty - teplý, kožený, ne moc podpadkový, nejlépe vůbec a černý, jo a kdyby se do nich daly zastrkat kromě mých tlusťatých nohou ještě nohavice, tak by to byla fakt bomba. :mrgreen:
BarTer Ahój :mavam:
Grepik škoda :jazyk: :huban:
Marti ta vaše holčička je fakt šikulka, jestli se nepletu tak je o něco mladší ne? :palec:

Tak to máme stejný, taky ty svoje soudky musím do nějakých dostat:)Nemůžu mít moc vysoký ptž je prostě nenatáhnu nebo nezapnu :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+