Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Číňanské polívky taky můžu i nudle od číňanů ![]()
Jinak s botkama už to tu někdo psal, křiví nožky když začnou lézt.
Já mám období kdy číňany nemůžu ani vidět a pak zase období, kdy je snim
nesmim se jich přejíst…
Koale nad tím kobercem se silnicema jsem přemýšlela, ale nevím zase co bych dala na zeď a tak…možná to udělam ve stylu, že to auto projíždí krajinou…no uvidim, jestli mě vůbec něco napadne… ![]()
Fakt se plazil a na koberci lezl? To bych potřebovala někde vyzkoušet…naši mají taky jen podlahu…
já mám doma v obýváku ten kusovej s delším chlupem a po tom se taky jen plazí
ale už chvílema i péruje…
Klari, Terka si namlela dneska kokos na plovoučce. taky to hrozně klouže a pak nějak nezvládla dát ruku brzy vpřed a žuch na ksichtík to bylo řevu, koberec by byl na tohle dobrej
ale pak už ne, nemám ráda moc koberce, ale mohla bych zkusit dát ten dětskej kobereček co????
Holky BObeš má v pokojíčku ten koberec s městem (silnice, domy atd) a jednu stěnu má vymalovanou na modrozeleno (sitě ne vybledlé barvy) a ostatní stěny bílé a všude jsou nějaké samolepky.K tomu má bílou šatní skříň a komodky z Ikea s krabicema modrá, zelená, červená.Je to veselé a pěkné:)
Přikládám fotky, tam je to trochu vidět.
My mame zatim jen koberec - stejny jako Kaspi.
Maly se naucil lezt po plovoucce - po koberci nechtel
Koale: ![]()
dneska to vypadá na pěkný den, ikdyž teda venku kosa jak nevím co, jinovatka taky hezká ![]()
Ahojky, u nas predpoved 2°C trosku prituhlo. Mame uz konecne zase auto:))))Tak jsme objeli nase i manzovi rodice a byli jsme vcera cely den na cestach, nejdrive na nehtech a pak v materskem centru na cviceni. Dneska mne ceka uklid, odpo prijde navsteva, bratranek se prijde podivat na maleho a doucko z matiky dneska rusim, s malym to nejde ale pristi tyden uz pohlida tchyne…skola se ted na mne nejak vali tak uvidime, jak to pujde.
Grepikjezis ty uz mas metrik na Vanoce:))) o tech ja jeste nepremyslim, a nemam jediny darek. To mi pripomina, ze bych mohla sundat tu haloweenskou vyzdobu:) 1 mesic a 14 dni to je masakr…
Dneska rano maly vytrhl radio z postele, mame ho tam zabudovany, nevim jak to dokazel, ale dokazal. Tak dlouho tam tim prstickem rajboval, az ho vytrhl…neuveritelny co maji za silu…tak Vas vsechny zdravim a preji krasne rano ![]()
Vánoce??????Ony letos zase budou Vánoce???? ![]()
Holky nestrašte, já ještě nemám nic a ani mě to ještě nenapadlo ![]()
Jinak u nás 8st a momentálně mlha že nevidím ani z balkonu ![]()
Jen prolétávám ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8445.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8445.gif a zase mizím, ukážu se tady večéééér
. Mějte se!
Ahóój, u nás zatim taky mlha. ![]()
Kláry my máme zatim pokojíček jen vymalovanej - žluto-zeleně a teď jsme koupili v ikee ten koberec, ale je malej, jen tak na hraní, takovej s medvídkama. Tak zatim taky nemám moc vymyšleno jak mu ten pokojík pak zařídim. ![]()
Jinak ten rozdíl, než začal Matýsek lezt i na plovoučce byl tak 14 dní. To víš, já byla ale hrozně netrpělivá ![]()
Ale zase Nosánek psala, že Daník na koberec moc nechtěl, tak nevim
u každýho je to jiný.
Každopádně teď máme ten koberec v ohrádce a Matýsek aspoň po šplhání po šprušlích padá do měkýho ![]()
Evik to máte doma fakt siláka ![]()
Holky zapojovaly jste se minulej rok do vánočního kolotoče tady na e-miminu? A budete letos?
Kaspi takhle přesně chci taky vymalovat, ale dvě stěny
včera před spaním mě to napadlo, pak asi zelený koberec, ta postel bude modrá, do rohu přes obě zdi chci nakreslit takový hezký strom a pak na tu zeď nalepit třeba krtečka v autě, a různý postavičky, ale aby to dávalo smysl, jako že tomu krtkovi zhora z padáku mává třeba pat a mat atd…
no a pak takový ty hezky židličky a stoleček z ikei v modrým…a na ty bílý zdi skříň, poličky a obrázky…ufff…
Evi super, že už máte jiné autí
to víš, oni když chtějí, tak dokážou všechno, mají sílu…jo a úklid už mám za sebou, vytřeno atd. ![]()
Koale a o čem je ten vánoční kolotoč? Vůbec nevim ![]()
A s Vánoce nestrašte, nic nemám a asi ani mít nebudu, prostě nejsou many
je to hrůza…fakt už bych chtěla 25.12. a byl by klid ![]()
ŽÁ-BA píše:
Jen prolétávám ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8445.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8445.gif a zase mizím, ukážu se tady večéééér. Mějte se!
Já už mám dárky zabalené, chybí jen dva
Vánoce vánoce přicházejí...... akorát mě včera dostala reklama na velikonoce
![]()
Jo velikonoční reklamu jsem taky jaksi nepobrala ![]()
Grepik ty jsi teda snaživka, nám tady kazíš průměr!!!!
nebo snad ještě někdo má dárky na vánoce a už zabalený??? ![]()
Grepi se z tebe picnu, ty jsi blázen, no ale aspoň chápu proč se těšíš
![]()
Já reklamu na Velikonoce ještě neviděla…ne žech po tom toužila ![]()
Malej mi teď na ráz vypil 125 ml čaje ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat