Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
9.11.11 20:58

Číňanské polívky taky můžu i nudle od číňanů :mrgreen:
Jinak s botkama už to tu někdo psal, křiví nožky když začnou lézt.

• načítám...
3524
9.11.11 21:06

Já mám období kdy číňany nemůžu ani vidět a pak zase období, kdy je snim :think: nesmim se jich přejíst…

Koale nad tím kobercem se silnicema jsem přemýšlela, ale nevím zase co bych dala na zeď a tak…možná to udělam ve stylu, že to auto projíždí krajinou…no uvidim, jestli mě vůbec něco napadne… :zed:
Fakt se plazil a na koberci lezl? To bych potřebovala někde vyzkoušet…naši mají taky jen podlahu… :-( já mám doma v obýváku ten kusovej s delším chlupem a po tom se taky jen plazí :nevim: ale už chvílema i péruje…

• načítám...
13837
9.11.11 21:14

Klari, Terka si namlela dneska kokos na plovoučce. taky to hrozně klouže a pak nějak nezvládla dát ruku brzy vpřed a žuch na ksichtík to bylo řevu, koberec by byl na tohle dobrej :pankac: ale pak už ne, nemám ráda moc koberce, ale mohla bych zkusit dát ten dětskej kobereček co????

• načítám...
12429
9.11.11 21:45

Holky BObeš má v pokojíčku ten koberec s městem (silnice, domy atd) a jednu stěnu má vymalovanou na modrozeleno (sitě ne vybledlé barvy) a ostatní stěny bílé a všude jsou nějaké samolepky.K tomu má bílou šatní skříň a komodky z Ikea s krabicema modrá, zelená, červená.Je to veselé a pěkné:)

Přikládám fotky, tam je to trochu vidět.

• načítám...
9199
9.11.11 23:50

My mame zatim jen koberec - stejny jako Kaspi.

Maly se naucil lezt po plovoucce - po koberci nechtel

Koale: :mavam:

• načítám...
13837
10.11.11 07:49

:mavam: :mavam: :mavam: dneska to vypadá na pěkný den, ikdyž teda venku kosa jak nevím co, jinovatka taky hezká :-D

• načítám...
758
10.11.11 08:20

Ahojky, u nas predpoved 2°C trosku prituhlo. Mame uz konecne zase auto:))))Tak jsme objeli nase i manzovi rodice a byli jsme vcera cely den na cestach, nejdrive na nehtech a pak v materskem centru na cviceni. Dneska mne ceka uklid, odpo prijde navsteva, bratranek se prijde podivat na maleho a doucko z matiky dneska rusim, s malym to nejde ale pristi tyden uz pohlida tchyne…skola se ted na mne nejak vali tak uvidime, jak to pujde.

Grepikjezis ty uz mas metrik na Vanoce:))) o tech ja jeste nepremyslim, a nemam jediny darek. To mi pripomina, ze bych mohla sundat tu haloweenskou vyzdobu:) 1 mesic a 14 dni to je masakr…

Dneska rano maly vytrhl radio z postele, mame ho tam zabudovany, nevim jak to dokazel, ale dokazal. Tak dlouho tam tim prstickem rajboval, az ho vytrhl…neuveritelny co maji za silu…tak Vas vsechny zdravim a preji krasne rano :mavam:

• načítám...
12429
10.11.11 08:38

Vánoce??????Ony letos zase budou Vánoce???? 8-o
:mrgreen: Holky nestrašte, já ještě nemám nic a ani mě to ještě nenapadlo :roll:
Jinak u nás 8st a momentálně mlha že nevidím ani z balkonu :nevim:

• načítám...
4354
10.11.11 09:16

Jen prolétávám ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8445.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8445.gif a zase mizím, ukážu se tady večéééér :mavam: . Mějte se!

• načítám...
2600
10.11.11 09:27

Ahóój, u nás zatim taky mlha. :mavam:
Kláry my máme zatim pokojíček jen vymalovanej - žluto-zeleně a teď jsme koupili v ikee ten koberec, ale je malej, jen tak na hraní, takovej s medvídkama. Tak zatim taky nemám moc vymyšleno jak mu ten pokojík pak zařídim. :nevim:
Jinak ten rozdíl, než začal Matýsek lezt i na plovoučce byl tak 14 dní. To víš, já byla ale hrozně netrpělivá :lol:
Ale zase Nosánek psala, že Daník na koberec moc nechtěl, tak nevim :nevim: u každýho je to jiný.
Každopádně teď máme ten koberec v ohrádce a Matýsek aspoň po šplhání po šprušlích padá do měkýho :-D
Evik to máte doma fakt siláka :palec:
Holky zapojovaly jste se minulej rok do vánočního kolotoče tady na e-miminu? A budete letos?

• načítám...
12429
10.11.11 09:50

Ne, ani nevím co to je? :nevim:

• načítám...
3524
10.11.11 09:53

Kaspi takhle přesně chci taky vymalovat, ale dvě stěny :-D včera před spaním mě to napadlo, pak asi zelený koberec, ta postel bude modrá, do rohu přes obě zdi chci nakreslit takový hezký strom a pak na tu zeď nalepit třeba krtečka v autě, a různý postavičky, ale aby to dávalo smysl, jako že tomu krtkovi zhora z padáku mává třeba pat a mat atd… :mrgreen: no a pak takový ty hezky židličky a stoleček z ikei v modrým…a na ty bílý zdi skříň, poličky a obrázky…ufff…

Evi super, že už máte jiné autí :palec: to víš, oni když chtějí, tak dokážou všechno, mají sílu…jo a úklid už mám za sebou, vytřeno atd. :-x

Koale a o čem je ten vánoční kolotoč? Vůbec nevim :nevim:

A s Vánoce nestrašte, nic nemám a asi ani mít nebudu, prostě nejsou many 8-o je to hrůza…fakt už bych chtěla 25.12. a byl by klid :-P

• načítám...
13837
10.11.11 10:23
ŽÁ-BA píše:
Jen prolétávám ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8445.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8445.gif a zase mizím, ukážu se tady večéééér :mavam: . Mějte se!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :huban: :huban: :huban: :palec: :palec: :palec: :palec:

Já už mám dárky zabalené, chybí jen dva :wink: Vánoce vánoce přicházejí...... akorát mě včera dostala reklama na velikonoce :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
12429
10.11.11 10:48

Jo velikonoční reklamu jsem taky jaksi nepobrala :roll:
Grepik ty jsi teda snaživka, nám tady kazíš průměr!!!! :cert: nebo snad ještě někdo má dárky na vánoce a už zabalený??? :lol:

• načítám...
3524
10.11.11 10:54

Grepi se z tebe picnu, ty jsi blázen, no ale aspoň chápu proč se těšíš :-D :palec:

Já reklamu na Velikonoce ještě neviděla…ne žech po tom toužila :-)

Malej mi teď na ráz vypil 125 ml čaje :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí