Únor 2011

• Otevřená skupina

Pro maminky miminek narozených na začátku roku, které nikde nechtějí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1879
16.7.11 11:52

zatím ještě malé nic než mlíčko nedávám, Mudra říkala, ať ještě měsíc vydržíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
16.7.11 13:44

to nam to taky rikala dr at pockam ale 27.7 jdeme doktorce tak jsem zvedava co my rekne doktorka inak zadne problemi s malou nema te treba boleni briska nebo se nemuze vikakat ze ma hustou stolici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
16.7.11 17:00

no právě, jak má malá alergii na bílk.krav.mléka a máme to speciální mlíko, zjistili nám to, že měla krev v kakání, a právě občas jí tam pořád má, tak i z tohoto důvodu se do příkrmu, bez svolení doktorky neženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
16.7.11 17:34

no chudak mala nezlob te se ze se vas na to ptam to vasi male delali naky tes nebo vzaliji krev a tak to poznali nebo jen jak kakala a podle toho ?jen me to zajma tak se nezlob te ze se na to vas ptam :-) ja uz jsem s prikrmuju a za tim ji vsechno co ji dam polevky atd dala jsem mala hamanek ze zeleninou jedla to ale se utoho sklebila a jem to skousela a je to hnusne uz to male nedam a vam radim taky to nedavejte raci udelat polevku vlasni :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
16.7.11 18:36

slyšela jsem, že dětem ty kupovaný moc nechutnaj. no nemohli přijít proč má tu krev v kakání, v nemocnici jí brali stěr ze zadečku a zjistili tam zvýšené alergení složky, že z krve se to dá poznat, až od dvou let, jako alergie, tak jí dali to mlíko pro alergiky a zlepšilo se to, tak usoudili, že to byla nebo je ta alergie, ale stopro se to u tak malých dětí zjistit nedá, ale malá tu krev, tam občas pořád má, tak nevím nevím, řeknu to doktorce a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
16.7.11 20:48

chudak mala aha a tak to poznaji to jsem vubec nevedela moje kamadka ma malou a ta je alergicka na prach no moje za tim nic nema a doufam ze nebute jen vase mala je chudak kdyz kaka a ma tam krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
16.7.11 21:18

jn je chudák, taky mě to trápí :roll: ale trápí to hodně dětí, hlavně ty kteří nejsou kojení, nebylo byli krátce, já malou kojila jen měsíc a půl, pak jsem ztratila mlíko, nasadilo se umělý a tím to začalo, ale tak snad to bude brzy v pořádku, ta alergie prý není na pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.7.11 10:00

pri ta alergije muze zustat ja jsem taky kojila ale mela dos a pak mela malo tak jsem ji davala sunar a jsem i kojila i sunar pila ale pak uz nechela aby ji kojila tak jsem male davala jen sunar inak jsem kojila 2 mesice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
17.7.11 13:03

a malá už se vám otáčí? mě zatím ne, je to takovej lenoch :lol: zatím se jen natočí na na obě strany, ale přetočit se úplně ze zad na bříško se jí podařilo jen 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.7.11 13:26

moje mala uz se obraci na bok i na brisko a ma jedne ruce hracku a da ju do druhe ruky neboj te mala vaseto taky udela jen se ji nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
19.7.11 21:30

dneska se už ráno otočila na bříško alespoň 5× jupííí, jinak hračky si taky přendává z ruky do ruky a pořád si tahá za nožičky, až si kolikrát sundá ponožky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
20.7.11 08:20

ja sem to rikala ze to chce cas ze to udela az se ji bude chit to je sikulka moje mala uz ji banan namackani a nartouhane jabko a do toho piskot a jak ji to chutna je to lepsi nez davat presnidavku sklednice moje mala jednou udelala ze lezela postilce a vihodila s postilky hracku ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
20.7.11 09:43

asi se jí už nelíbila ta hračka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
20.7.11 11:54

asi jo mala porad vihazuje hraci ina me je hazi ale jeden nevihazuje ma zirafu plisaka a ta ho ma moc rada vdicky si lehne na bok a u sebe plisaka i spi bez ale i sezbudi a damn ji plisaka a spi dal va se male nema nakou hracku oblibenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
20.7.11 16:07

malá bere vše, co jí nabídnu , zatím přednost žádné nedává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů