Únor 2011

• Otevřená skupina

Pro maminky miminek narozených na začátku roku, které nikde nechtějí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
26.7.11 15:35

dneska jsdem byla u doktorky na kontoru a mala vazi7,30 a ma 5 mesicu a rekla co ji muzu dat mrkev a bramori a brokorici spenat dinu i fazolky a nevim nevim jesli jeste fazolky jesli je to bro porad te my prosim a teba ty to nechela proto ze je tobez chuti vis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
26.7.11 19:12

dnes jsem malé mrkvičku naředila UM a snědla toho víc jak včera :palec: …moje malá má 5 měsíců a váží 8kg, cvalík jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.7.11 19:21

tak to je dobre ze ty papa lepsi at je cvalik nez by bylo chude az bude veci tak to prolita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
26.7.11 19:48

jojo to je fakt, já prý jako malá byla ještě větší cvalík, než je Eliška a teď jsem jak lunt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.7.11 09:17

jo vase mala vazi vic a co vam na to rekla dokorka nadavala ze vazi moc me miluli mesic nadavala ze moc vazi? :-( a ted nas pochvalila ze dobre pribira :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
27.7.11 09:26

ty doktorky neví co povídaj,,,,nám vlastně, když jsem se před 3 týdny ptala, jestli můžu začít s příkrmy, řekla, že ne, že mám počkat, a v pondělí, jak jsem s malou byla, tak se mě ptá, jestli už jí něco dávám, jak u magorů :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.7.11 12:26

to mas pravdu asi mela spatnou naladu :-( jak si sla po prve a jak si sla po druhe tak mela dobrou naladu :-) no mala ma na obliceji cervane tak jsem to rekla doktorce a dala my letacek s mastickou vitella tak jsem zvedava jesli to pomuze pri je to od cumlu se ji to udelalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
2.8.11 23:12

tak já hlásím, že Elince zatím papání chutná, asi ze začátku to bylo než si zvykla, teď už baští i brambůrky, cuketu, banán :) .......my máme s cumlem zase takový problém, že malá je zvyklá na jeden a oni ho přestali vyrábět a jiný mi nechce :roll: tak až ten co má prokousne, nebo tak, tak budeme asi pěkně v háji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
2.8.11 23:13

edulka a už máte naušničky?? my jdeme 22.8. na poslední očkování a pak teprve nám píchnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
3.8.11 08:01

ne nema me ale taky uz ji chci udelat pri je to lepsi driv aby si to nepamatovalo jak ji pichnou :-) jej to bude tvoje urcite plakat jak ji budou pichat chudinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
3.8.11 09:20

jn to pláčou všechny, chuděrky,,,jak se říká pro krásu se musí trpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
3.8.11 10:57

jo to ma te pravdu ale ji se pak eda ulidnit ji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
25.8.11 21:31

tak jakpak mimča rostou a jak se mají? my na 6 a půl měsíce vážíme 8,450kg a měříme 70cm, a už se nám tlačí první zoubek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.8.11 08:25

my se mame dobre mala uz se snazi chodit na choditku a ma 6 mesicu ale jeste nevim kolik ma pro to ze mala jde doktorce na kotrolu 30 tak jsem zveDAVA :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
26.8.11 09:55

taky už zkoušíme dávat malou do chodítka, je tam úplně spokojená, ale spíš chodí dozadu, než dopředu, ale na chození máme ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny