Únor 2011
- Otevřená skupina
Pro maminky miminek narozených na začátku roku, které nikde nechtějí :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
únor 2011
Ahoj holky, letos v únoru se mi narodil chlapeček a chtěla sem si pokecat s maminkama stejně starých dětí, ale už jsou většinou skupinka a nepřibírají, tak doufám, že se snad některá přidáte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já už ani nedoufala, že se někdo přidá
A jak se jmenuje holčička? My máme doma Adámka a je to pěknej rošťák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vidis ja sem ty napsala a neboj nekdo ty jeste napise moje holcicka se jmenuje eliška a taky me zlobi ale to deti delaji kdyby nezlobili tak ani nevime ze je mame ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo, jsou to zlatíčka. Můžu se tě zeptat, nevím jestli to teda už řešíte, ale my se s mojím nemůžeme nějak domluvit či shodnout. Kojíme, ale po každém kojení ještě dokrmujeme, teď ve čtvrtek nám bude 16týdnů a řešíme jestli dávat nějaké šťávy do toho horka, hlavně, aby něco malý pil. Na čajík a čistou vodu se mi ksichtí, tak hlavně něco na žízeň, ať venku nemusím dělat striptýz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, nikdy jsme v žádné skupině ani diskuzi nebyla, teď tu ale brousím a hledám nějaké info o cvičení s hlídáním dětí. nehledám ani tak cvičení, jako zkušenost s tím hlídáním. co si myslíte o hlídání tříměsíčního dítěte. potřebovala bych něco dělat, ale nemám hlídání.
jinak já mám doma holku emu.
já pořád kojím, to dokrmování musíte?
- Citovat
- Upravit
jo muzes sku mu davat presnidavky ovocne a caj mu muzes davat ale decky caj prodavaji ho i lekarne reknes koli ma mescicu a oni ty poradijou i obchode prodavaji ja normalne male davam presnidavku i caj ale doktorka rika ze mam kojit ale kyby poslouchala doktorku tak mala neni takova baculata a klide se zeptej co budes chit poradit ja ty rada poradim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj no tak proc ty treba nepohlitaji tovje rodina ja kdyz potrbuju neco viridit tak my moje rodina hlida malou no a stim prikrmovani to neskodi krmit ale kyz to nemusis ja mam taky tri mesicni malou a prikrmuju ju a je pekna baculata a je i spokojena kdyz ji davam presnidavku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokrmovat musíme, malý nám neprospíval, ale přestat kojit uplně sem nechtěla, ještě chci měsíc, dva vydržet. S přesnídávkama ještě asi počkáme, ale spíš mě teď trápí to pití. Čajík jsem mu koupila v lékarně dětský heřmánek, ale pluje to opičák. Mamka radila trošku přisladit glukopurem (hroznový cukr), ale nevim nevim. Šťávičky mu chci zatím dělat domací, jinak v obchodě jsou nejdřív od ukončeného 4.měsíce a někde sem teď četla, že by se nemělo nic dávat před ukončeným 16. týdnem dítěte, ale zas si myslím, že je to individuální.
edulka1: a kolik malá váží? my jsme měli na tříměsíční prohlídce 5550g a včera jsem se s ním vážila tak asi kolem 6kg, on je zas takový pidižvík, žádný faldík, spíš samá ruka samá noha
Malá je vaše první nebo už máte starší dítko?
blunge: ty chceš chodívat cvičit nebo začít trošku pracovat? Já když někam potřebuju, třeba k dr., k holičovi, tak hlídá manžel, včera sme poprvé s malým nebyli ani jeden, tak vozil děda. S tímhle bohužel moc zkušeností nemám. Jinak Emička krásné jméno, chystám tohle na druhé dítě. Jenom se mi líbí Emma, ale to asi jenom proto jak to vypadá napsané. Jinak máme favority teda Nelu a Elišku to jenom tak pro zajímavost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no moje mala ma 4.56 ale zitra jdeme dotorce tak si myslim ze bude myt pet kilo a pul ja mam prvni dite ale pak chci jeste jedno ja si myslim ze to neuskodi davat stavicku tvojimu malimu jo davam do cajcku cukr trochu kdyz to vipluvuje tak mu tam dej trochu cukr treba mu to nechutna horky caj moje mala to taky delala a jak sem ji dala do caju trochu cukr tak pila tak gdyz nebudes kojit tak mu muzes davat sunar a do sunara muzes taky davat trochu cukr ja taky davam male a ty mas prni dite nebo uz mas veci dite ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
též máme první
no sunar mu dáváme na dokrm po každém kojení, ale cukr mu tam nedávám, chutná mu to i tak. A čajík sem mu dávala už studený a taky to nechtěl, tak mu to zkusím trošku přisladit no, hlavně, aby pil. No jinak sunar mu na delší procházku vzít nemůžu, ten se musí do hodinky spotřebovat. A za jak dlouho plánujete druhé? Jinak u doktorky ať Vám to dobře dopadne a pak písni kolik ste vážili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo dekuju dneska bude mala ockovat to bude plaktat mala ale vdicky co jde doktorce tak place a kyz odeje tak prestane taky place u doktorky vas malej jo ja vam napisu koli mala ma ja i davam cajcek
tepli a pije skuse te mu dat caj tepli a malinko na zicku mu to sladit a jesli to biblinka tak sudenej a trosku s cukrem my panujem druhe az mamla bude veci a vi ptanuje te taky druhe dite nedulezitejsi je ze nase miminka jsou zdave at vam hlavne roste a je zdavi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U doktorky je malej v pohodě, plakal jenom když ho očkovali, ale za chvilku přestal. Oni kluci nejsou tak stateční jak holčičky, a tak je to celý život
Jinak plánujem druhé tak do těch tří let, abych mohla hezky navázat na rodičák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moje mala porad place ta doktorka a setricka vijou ze prisla eliska aj setricka rikala ze to je nase eliska uplakana no doufam ze az bude veci tak nebude plakat u doktorky
tak to mate hodneho chlapecka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj maminko jak se vam vede?nam dobre mala mela dve ockovani a jeste posledni kapicky rotavin no ale muzu rict co ji ockovali nemela vubec horecky
nevim proc ale jsem rada porad mam pro malou cipky pro ty horece ale porad ji mam doma a cele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- bedrunka01 , 5.4.13 01:31
- Jani.J. , 3.4.13 21:34
- Mistinka , 11.2.13 20:59
- Hannys , 28.9.12 22:31
- Hromnice , 10.8.12 20:34
- ŽÁ-BA , 14.6.12 22:10
- Enie , 25.5.12 20:50
- babab , 15.5.12 19:58
- Munchkina , 22.3.12 12:05
- Lussek , 19.2.12 22:57
- xsvoj37 , 16.2.12 13:29
- qwenny , 5.2.12 21:24
- tesy01 , 16.1.12 10:27
- j.borufka , 13.1.12 18:02
- macin , 11.1.12 08:41
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Manžel – snížení sebehodnoty
- 21.4.26 01:04
- Černá Madonna
- 20
Plaquenil (hydroxychlorochin)...
- 20.4.26 19:41
- Nnina
- 1
Kastrace koně – zkušenosti?
- 20.4.26 22:10
- Savana2
- 6
Nemám na nájem, může mě majitel vyhodit z...
- 20.4.26 21:38
- rmot
- 12
Na ultrazvuku gestační váček a nic v něm
- 20.4.26 21:32
- Katynka6
- 17
Neustálé odříhávání miminka, blinkání a ABKM
- 20.4.26 22:30
- eva312
- 5
Zavřený čípek před porodem
- 20.4.26 19:33
- Paula42
- 2
Údajně se nevěnuji svému dítěti 7 měsíců
- 20.4.26 23:52
- Černá Madonna
- 24
Kašel po vytírání bytu sanytolem
- 20.4.26 16:55
- Aries6
- 4
Kaz pod bílou plombou - lze reklamovat...
- 20.4.26 22:23
- Anonymní
- 25
Nové příspěvky
Syn 8let nechce spát sám
- 21.4.26 02:39
- Pondělí-úterý
- 34
Milenky sem nová diskuze
- 21.4.26 02:19
- Luxusnixicht
- 99873