Únor 2011

• Otevřená skupina

Pro maminky miminek narozených na začátku roku, které nikde nechtějí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
27.8.11 08:21

no moje mala taky leze po ztrich a taky chodi po zadu to deti delaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
27.8.11 08:33

jo ták :mrgreen: my se zatím neplazíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.9.11 10:07

ale taky bude nemej stach a pak bude lez po trichech a budes jen hlidat aby si nic neudelal
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
27.9.11 18:28

tak už na čtyřech plazíme i sami sedíme a pádů je fůra, naštěstí v poho........až na pád z nočníku to bylo rovnou na čelo :roll:
jinak naušničky už máme :mrgreen: i vše očkování za sebou, akorát u nás zjištěna alergie na celer, ta pozor na něj, je to prý největší alergen a na broskvovou přesnídávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.9.11 13:00

jo to moje se snazi chodit porizech a jak je na zrirech tak si sedne na bok ale kdyxz ji dam choditka tak to vivadi a jak se rozbechne tak musim davat pozor aby ne co nezhodila vechno zazi na zem ?jo brokovici jsem male jeste nedavala ? a male jen vadi jahodova presnidavka ale merunkova ne ?ale kazde miminko to ma jinak co vadi a co ne? :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
29.9.11 15:14

Co nám nevadí je mrkev,brambor,cuketa,špenát,brokolice,jablko,banán a meruňková přesnídávka.
Ale každý miminko reaguje jinak, to je jasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.9.11 17:39

male taky nevadi japko banan spenat mrkef bramori maso ani brosvova presnidavka jen ta jahodova ji vadi a kolik ma mesisu ?tvoje miminko ? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
1.10.11 21:40

10.10. bude mít 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.10.11 17:52

jo moje za se bude myt 25.10 8 mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
4.10.11 15:03

jeje tak my sme měli 8 měsícu včera :-D mame 4 zoubky sedíme už tech padu moc není a pokoušíme se o plazení sem zvedavá kdy mu to pujde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.10.11 19:54

aha moje zoubky nema ale jeste nesedi ale uz leze pomalu vdicky leze spadne a zas leze a spadne my rikame ze je mali tulen jak leze to vipada celej tulen mala ? :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
4.10.11 20:17

Ahojky tak my samy nesedíme jen když ho posadím a neleze :cry: sem zvědava kdy mu to pujde :mrgreen: dava nožky pod sebe :mrgreen: a přitahuje se za šprušle u postýlky :lol: a kojíte?my od 3 měsíce ne tak už papkame vše zítra jdem na prohlídku tak sem zvědava kolik bude važit :wink: a jak spinkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.10.11 10:36

NEBOJ TI TVUJ BUDE CHODIT A TO JEN HO BUDS HLIDAT A DAVAT POZOR ? MALA UZ SE TAKY SNAZI NE CEHO CHYTNOUT A POTAVIT SEALE JESTE JI TO NEJDE INAK TAKY MALA SEDI KDYZ JI DAM A FILU VIDRZI MALA MY SPI CELOU NOC NEKDY SE PROBUDI PRO TO ZE SE JI NE CO ZDA HNUSNEHO ALE DAM JI CUMEL A SPINKA DAL A TVUJ SPI CELOU NOC ? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
5.10.11 21:24

My sami sedíme i lezeme, za šprušle se taky v postýlce drží a snaží se stopnout, a sem tam visí za ty šprušle, jak tarzan :lol:
Jinak v chodítku řádíme ostošest a za ručičky už i chodíme, ale musí mít motivaci(třeba pejsci u babičky).
Malá chodí spát v osm večer a za noc se vzbudí 1× na jídlo buď kolem třetí nebo páté a ráno vstává v osm.
Přes den mi, ale naspí max dvě hoďky a to ještě po kouskách.
Taky nekojím od druhého měsíce, malá je alergická na bílkovinu kravského mléka, tak máme speciální mlíko a s příkrmama musím opatrně, skrz další alergie zatím papáme brambor,mrkev,cuketu,brokolici,špenát,jablko,banán,meruňky.......na celer,broskev a rýžovou kaši od Hami máme nejspíš taky alergii :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
6.10.11 07:17

Ahojky malej se mě budí nad ranem tak v 5 a pak dostane mlíko a chrupkáa chodí spat 19 45.Jo taky v chodítku řádí o stošest hodně se mě staví na nohy.Melisa mala je teda šikula :potlesk: :potlesk: my davame pds sebe nožky a pokoušíme se o plazení.Jinak já vubec nevařim dávam vše od Hami a co vaříte?nebo kupujete? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny