Únor 2011

• Otevřená skupina

Pro maminky miminek narozených na začátku roku, které nikde nechtějí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10134
11.7.11 14:05

Ahoj, mě se narodil v únoru kluk Michael.. :lol: :lol: Vemte nás do party.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.7.11 14:35
edulka1 píše:
ahoj maminko jak se vam vede?nam dobre mala mela dve ockovani a jeste posledni kapicky rotavin no ale muzu rict co ji ockovali nemela vubec horecky :-)nevim proc ale jsem rada porad mam pro malou cipky pro ty horece ale porad ji mam doma a cele :-D

Ahojky, my jdem ve středu na 3 očkování a na ty předchozí malý taky žádnou reakci neměl :palec: Jsou to šikulky :) My jsme dávali teda jenom hexu a prevenar, rotaviry nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.7.11 14:36
xsaleen píše:
Ahoj, mě se narodil v únoru kluk Michael.. :lol: :lol: Vemte nás do party.. :lol:

No rádi, my jsme tady zatím jenom dvě, tak snad nás bude časem víc :wink:

A holky, začínáte dávat už příkrmy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.11 15:21

tak to je dobre ze nemel teploty no co moje mala byla cokovana tak nemela vubec a ted uz jse obraci na bok a na brisko tak ted musim dat vic na ni pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.11 15:23

ahoj my te rady ve me do party a co ty a tvuj malej michalek a jak byl tvuj porod ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.11 15:24

no ja jo uz davam a ty jete ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.7.11 15:38
edulka1 píše:
no ja jo uz davam a ty jete ne? :-)

dáváme, teď sem vařila brambůrku, pak mrkvičku (to máme ze zahrádky, tak nekupuju), ale dneska jsem valila do města koupit Hami brokolici a ta malému moc nejela, ale spapal to. Chutnala sem a teda mě nejela taky, fuj :lol: Asi mu do toho přiště uvařím kousek brambory ať ta chuť není tak výrazná.

Taky kupujete skleničky nebo vaříte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.11 17:14

ja sem taky dala dneska polevku male a jak papala a pred tym jsem ji dala i nudle do polevku a taky jedla a jak mlaskala :-P mala ma rada polevky pro miminka jsou dobre polevky davat a doufam za se tady ozve vic maminek co maji miminka v unoru ted tady prisla dalsi k nam tak jsem ji vzala mezi nama do skupini doufam ze slouhlasis semnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.11 17:15

a takhle se mala snazi uz koukat na me ? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
14.7.11 20:02

Ahoj maminky, v únoru se nám narodila Eliška :) vidím, tak už druhá tady ve skupině :-D já zatím příkrmy nedávám, malá přibírá hezky, posledně měla 7,5kg a teď si myslím, že těch 8kg už mít může. Navíc malé diagnistikovali alergii na bílkovinu kravského mléka a má speciální mléko Nutrilon Allergy Care, tak doktorka říkala, ještě ten měsíc, ať je jen na mlíku. Ale už se nemůžu dočkat, až jí dám první lžičku. A můžu se zeptat, s čím jste začínali? s mrkvičkou? nebo jí můžu dát první přesnídávku? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.7.11 20:24

ahoj maminko vitej mezi na ma?nic se neda nelat ze tvoje eliška ma alerrgiji nebut kuli toho smutna :-) ja mam taky elišku jaka nahoda ze ma me obe elišku inak jsem prvni dala male presnidavku a pak polevku s nudlama a jak papala inak toje mala hesky pribira moje taky hesky ji a pribrala za mesic 1 kg a vazila 6.25 vim je to moc ale hodne sni a jsem zvedava kolik bude ted vazit jak pujdem doktorce? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
14.7.11 21:54

melisssa: my jsme asi od druheho mesice museli zacit prikrmovat UM, protoze sem mela mleko na prd. Takze 20min kojit a pak dat jeste UM, no a dr. říkala, že když už plně nekojíme, tak máme začít zeleninkou, pak ovoce … Já jsem nejdřív malému uvařila brambůrku s trochou UM, pak mrkvičku (dávat aspoň tři dny, kdyby byla alergie, tak ať víš z čeho). Jinak bramboru a mrkvu jsem vařila (máme ze zahrádky), ale to co tam nemáme, tak sem koupila už hotové v lahvičce tř. od Hami (teď sme měli brokolicu) :) Jenom škoda, že velký výběr jednodruhové zeleniny v obchodě moc není. Jenom snad brambora, mrkva, brokolice a dýně (ale ta nevím jak by malému chutnala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.7.11 10:22

aha to jsem nevedela ale moje dr lekla at jes te pockam a rekne my jak a co ji mam dat ?ale ja ji uz davam i polevky a hami jsem taky koupila s zeleninkou a jsem zvedava jesli to bude jest ale pri to neni dobre ze je lepsi udelat nez v te sklenice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
15.7.11 16:55

díky, no jsem zvědavá, co nám doporučí naše Mudra za první příkrmy, a nějaký kaše maličkým neděláte? jsem právě koupila rýžovou banánovou kaši, která neobsahuje bílk.kravsk.mléka, tak jsem zvědavá jestli to bude malé chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.7.11 17:05

ja jsem neskousela davat kasi ale udelala jsem jabko nastouhala a namackala banan do hromady a jak jedla to ji chutna to jste neskousela dat no uvidime co reknou dr co mame davat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny