Únor 2011
- Otevřená skupina
Pro maminky miminek narozených na začátku roku, které nikde nechtějí :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj,
mrkev,brambor,cuketu malé vařím, jabko a banán taky domácí. Meruňkovou přesnídávku dávám od Hello a brokolici a špenát od Hami.
Masozeleninové od Hami dávat nemůžu, protože skoro všechny obsahují ten celer,na který je malá alergiká.
Jinak od značky Rosman ještě dávám kuře,mrkev,brambor a ještě mám koupenou dýni,kuře a rýži, tak budu o víkendu zkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mala uz mela i libovoni bucek i vacko na jemno proste davam ji pro malu vechno ?i pernik uz mela jogurty ovocne uz ji pudink sunar bananovej ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
edulka..tý jo to se máš, já jen tak malé něco nemůžu dát, kvůli těm alergiím, vše musím konzultovat s doktorkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha chudacek mala nebi edulka to jsem ja ale mala jse jmenuje eliska a dotorka nevi co ji davam vi jen co rekla pred ni ale uz ji davam vse aby si zvilka az bude vetsi jedla vechno a nevibirala si ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj je dobrý,ať si zvyká. Malá si nevybírá, jako sní vše, co jí dám, horší je ta reakce pak. Zítra budu zkoušet dýni s rýží, tak jsem zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no chudacka ze to ma tak s tim jidlem no ja taky skusim male dat dinu ale domaciji dam a uvidim co bude delat jo aby si zvikla mala uzchodi ale jdea spane a tak furt dokola aj sedi ali sedi a drzi se jednou rukou tvoje mala je chudak ze neviscoji to udela za reakcr
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
denka male mala po prve cuketu a nechtela ji?to viblinavala to ?
tak nevim jesli bu bude jest ?inac co jsem ji dala to vechno jedla jen tu cuketu nechchce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.Dneska jsem objevila tuto stránku a tak taky přispívám.Mám 8 měsíčního Davídka.Začala jsem s příkrmy asi už po 4 měsíci.Teď kojím jen před spaním a v noci.Přes den dělám masíčko se zeleninkou.Buďto uvařím nebo nad párom.Prvně mi to malej nechtěl moc jíst ale kamarádky mi poradily ať mu dám do toho pár zrníček soli.Já jsem na chuti nepoznala změnu ale malej to papkal jako blázen.Jinak mu dávám ještě kašičky ty kupuju od Hami.a ještě taky papkáme ke snídani ovocný přesnídávky s piškotama.čajíky moc nechutnají takže buď jen kojenecká vodička nebo mu udělám štávičku z mrkve a jablíčka a to už pije.A co vy jaký vaříte s vým miláčkum papání.Potřebuji nějakou inspiraci a radu.Děkji všem
paa Lucka
- Citovat
- Upravit
ahoj luci ja davam male kuratko a bramorkama a nebo polevku zeleninovou a nebo kvetakovou byli jogurt presnidavku kvetak banan s piskotem nebo japko s na strouhanim piskotem spenat s bramorama vajcko udelano na jemno i rohlik ze sirem a nebo chleba s deckim salamkem koprovku s knedlikem rajkou s knedlikem mela ja jsem taky zacinale male od 4 mesicu a ja mam elisku a dneska ma uz 8 mesicu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda to malá Eliška teda baští.No měla jsem strach z takových jídel malýmu ještě dávat.A to vaříš malé normálně s vašim jídlem nebo jí vaříš zvlášť?Já jen kvůli soli.proto malýmu vařím jídla zvlášt a do takových složitějších se my moc nechce.pa Lucka a Davídek
- Citovat
- Upravit
luci a davitku ne ja nevarim zvlast ale dohromani aj ji to ochutim jo eliska je jedlkik ale co se priznam nejraci ma maso to by jedla furt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
yfka píše:
Ahoj holky, letos v únoru se mi narodil chlapeček a chtěla sem si pokecat s maminkama stejně starých dětí, ale už jsou většinou skupinka a nepřibírají, tak doufám, že se snad některá přidáte
ahojky my sme taky unorove a abychom se nenudily tak na valentyna a jeste holka… ale ze nam dala zabrat pri porodu
![]()
zlatej syn co byl v roce 07 v kvetnu
ale stejnak je miluju uplne nejvic na svete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj maminko vitej mezi nami ?vis ted ty moc nebude pribirat pro to ze chodi a stoupa si tak bude vazit min?a chodi ty po trirech? nemej stach ?knam muzes jit radi privita me nove maminky s mimikamy stari jako nase v unoru?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak mi pribírame docela dobre:) no mala uz leze po ctyrech,otci se na brisko a zpet,stoupa si v postylce,a kdyz leze po kuchyni kde varim chytne se zidle a kouka na me cela spokojen stylem… hele mami ja sem to zvladla,ale ze to byla drina
![]()
a uz pouzivame choditko to jsou rychlosti ![]()
ted se ptam co vase mimca papaj??
jedete podle navodu od doktorky poctive a nebo jste takovy ze kureci domaci polevka s nudlickama ji nic neudela??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsi sikovna a je to drina vim sama kjak dam malou do choditka ta lita a ja za ni ja davam polevky s nudlami aj maso a testovinami ale ne vajcne pribinacky byli jogut spenet s bramnorama rajskou std i se ridim k dotorce i ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- bedrunka01 , 5.4.13 01:31
- Jani.J. , 3.4.13 21:34
- Mistinka , 11.2.13 20:59
- Hannys , 28.9.12 22:31
- Hromnice , 10.8.12 20:34
- ŽÁ-BA , 14.6.12 22:10
- Enie , 25.5.12 20:50
- babab , 15.5.12 19:58
- Munchkina , 22.3.12 12:05
- Lussek , 19.2.12 22:57
- xsvoj37 , 16.2.12 13:29
- qwenny , 5.2.12 21:24
- tesy01 , 16.1.12 10:27
- j.borufka , 13.1.12 18:02
- macin , 11.1.12 08:41
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Doplatit úvěr z našetřených peněz nebo ho...
- 24.4.26 09:09
- Anonymní
- 1
Nechutenství týden po zvracení - 7leté dítě
- 24.4.26 09:25
- hospodki
- 6
7týdenní miminko spí jen na mé hrudi
- 24.4.26 09:00
- Platanka
- 8
Co by to mohlo byt? Jako začátek...
- 24.4.26 09:04
- Neboj
- 5
Kdy vám po vynechání MS vyšel pozitivní...
- 24.4.26 08:55
- Katerinka012
- 7
Uspáváni 6mesíčního miminka
- 24.4.26 09:06
- Platanka
- 7
5+2 těhotenství a nevolnosti
- 24.4.26 05:48
- Neboj
- 3
Jak vytřídit zbytečné věci?
- 24.4.26 09:10
- rmot
- 19
Používáte lubrikační gel?
- 24.4.26 09:05
- Veru899
- 6
Kdo je partner Kateřiny Březinové, vdovy...
- 24.4.26 09:07
- mado
- 7
Nové příspěvky
Rozsudek zvýšení alimetů mám a co dál
- 24.4.26 09:31
- ondrej190
- 33
Milenky sem nová diskuze
- 24.4.26 09:29
- Venetia
- 100570
AMH hladina
- 24.4.26 09:29
- Zuzka907
- 19
Snažení o miminko - měření bazální...
- 24.4.26 09:28
- Orchidejka13
- 32841
Jméno Adam vs. Dominik
- hospodki
- 28
Koupě rodinného domu - ano nebo ne
- Zumpa
- 86
Kdo je partner Kateřiny Březinové, vdovy...
- Melancholická panda
- 8
Domácí práce jen na jednom?
- 24.4.26 09:27
- Anonymní
- 1
Nesouměrná vulva - kluci, řešíte to?
- 24.4.26 09:26
- tgg91
- 28
Nechutenství týden po zvracení - 7leté dítě