Únor 2011

• Otevřená skupina

Pro maminky miminek narozených na začátku roku, které nikde nechtějí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
24.7.11 09:18

vsak uvidis v nehorsi se ty ospipe jak moje jdala jsem ji jahodovou presnidavku a odsipala se my? tak ji nedavam a vis jaka je dobra jourtova a japkem je to od 4 mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
24.7.11 09:54

tak malá snědla tak max dvě lžičky, dala jsem jí meruňkovou, a jaksi se na to šklebila :D asi to bylo moc sladký, protože to speciální mlíčko, co má je dost hořký, dneska jí zkusím dát zase a uvidíme,,,,,,,že se ti malá osypala z jahodové, mě doktorka říkala, že jahody, ořísky a med se mají dávat, až od tří let, že jsou to největší alergeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.7.11 12:53

vis kdyz ji das po prve tak se vdicky miminko sklebi je to neco proni noviho ale jak ji to das vickrat tak uz to bude jes te normalne a nebude se sklebit u toho?a nebo jabkovou skus dat male ?moje mala sni uz presnidavku celou sklenici a pribinaka taky a nic ji po tym neni aha to jsem nevedela ze se dava od 3 let ale taky doktorku porad nemuzes poslouchat co mas dat a co ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
24.7.11 18:01

jj mám jablečnou a broskvovou, zítra zkusím, to je fakt, kdybych poslouchala doktorku, tak malá ani přesnídávku neochutnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.7.11 21:07

Ahoj holky, malému přesnídávky taky chutnají, ale jogurty by se tak brzo dávat neměla kvůli kravskému mléku, ale hlavně pozor na takové pribináky, piškotíky a jim podobné. Z těhle „úžasných dobrot“ děti kolegů chytly salmonelu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
24.7.11 21:12

yfka: já si na toto musím dávat pozor dvojnásob, protože malá právě má alergii na bílkovinu kravského mléka, pije speciální mlíčko, takže já nad jogurty atd zatím neuvažuji, ale narazila jsem na banánovou kaši, která neobsahuje bílk.krav.mléka, tak mám radost, že jsem na to vůbec narazila v normálním obchodě, až malá bude větší budu jí muset kupovat sojové jogurty ve zdravé výživě, nebo tak někde, ikdyž říkali, že ta alergie, není na pořád, že vymizí, tak jsem zvědavá, zítra koupím mrkvičku a zkusím ji malé udělat......a mrkvičku dáváte dětem teplou?nebo studenou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.7.11 21:14

ja male davam pribinacka a piskoty a nic ji neni a davam ji to dloho tak nevim nevim jesli je to pravda treba ten pribinacek co snedl vas golekuv dite byl satnej musi davart pozor?klidne davejte pribinacky a piskotky deti to maji radi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
24.7.11 21:18

jojo děti to rádi mají, ale moje malá to nemůže, tak škoda, ale třeba časem, až jí ta alergie přejde, tak bude baštit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
25.7.11 17:44

melisssa: Já myslím, že tahle alergie by měla být dočasná, ne?
Jinak já mrkvičku malému zatím vařím a mixuju, lupnu do toho trochu UM, aby z toho měl kašičku, někdy samotnou, s bramborem jak kdy, ale šmakuje :palec: Ale na syrovou se taky chystáme :) A ty příkrmy vaříš nebo kupuješ lahvičky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.7.11 18:05

jo ja kupuju i delam si sama jak gdy ale jsem slisela ze domaci je lepsi ?je to tak co je lepsi domaci nebo kupovane ?prosim te porad my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
25.7.11 18:57

dnes jsem malé mrkvičku uvařila a rozmixovala, ale tak moc nešmakovala, pak mi to všechno vyblinkala :-? zkusím jí to asi smíchat s tím um, ať to má víc řidší, jinak já mám něco i koupený mrkev, pak mrkev s bramborem, ale chtěla jsem jí první zkusit domácí mrkev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.7.11 21:29

s dala si do mrkev cukr aby to nebylo bez chuti mozzna i pro to ty to viblil my jsme dali a jak my jedla mala vechno snedla :-) s nebo skus jednu zicku mrkeva druhou zicku bramorky a uvidis co udela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
25.7.11 21:43

melisssa: třeba jí ta mrkvička nesedla, mě jí malý taky jednou vyblinkal, ale teď už je to v pohodě. Sem jednou vařila mrkvičku bez mlíka a nešlo mi to hezky rozmixovat, měla jsem tam malý hrudečky, tak sem tam dala to UM a byla z toho hezká kašička a to už i pro malýho bylo fajn :)

Cukr, sůl ani žádná jiná dochucovadla by se zatím používat neměla. Neznají slanou, sladkou ani jinou chuť, takže jim v jídle nechybí.

Jinak máme pole, takže co nám tam roste (brambor, mrkev, cuketa) to vařím doma. Co tam nepěstujem, tak kupuju ve skleničkách (dýně, brokolice a tak), rozhodně nekupuju v obchodě a nevařím, kdoví co tam je za sajrajty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
26.7.11 09:24

jn je fakt, že člověk neví, co v těch kupovaných všechno je, ale když si vemu, jak jsem se s tou mrkvičkou pipla, nádobí a pak to vyblila, cukr ani tam by mě nenapadlo jí tam dát, myslím si, že je na to brzy, zkusím jí tu mrkvičku smíchat s tím mlíčkem a uvidíme, je fakt, že mi to šlo bez um, taky špatně rozmixovat, tak třeba to nani bylo moc hustý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
26.7.11 14:50
Melisssa píše:
jn je fakt, že člověk neví, co v těch kupovaných všechno je, ale když si vemu, jak jsem se s tou mrkvičkou pipla, nádobí a pak to vyblila, cukr ani tam by mě nenapadlo jí tam dát, myslím si, že je na to brzy, zkusím jí tu mrkvičku smíchat s tím mlíčkem a uvidíme, je fakt, že mi to šlo bez um, taky špatně rozmixovat, tak třeba to nani bylo moc hustý

asi to možná hustší bylo, s tím mlíkem to malýmu klouzalo i líp do krka :) a do brambory UM určitě, ono by to rozmixovat asi ani moc nešlo a hlavně je to taky hustý a mazlavý, by se jí to možná lepilo aj na patro a z toho je pak taková hezká bramborová kaše mňam mňam, sem se musela držet, abych mu to nesnědla, byla to dobrůtka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny