Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
viem ako na to, viem co mam a nemam jest, viem ako mam cvicit, nepotrebujem v podstate ziadne mudre rady, ale to co potrebujem je ZACAT a VYDRZAT ![]()
pridate sa ku mne?
Mam po 4 tehotenstvach behom 3 rokov (len jedno uspesne) nazbieranych 30kg navrch, bruch mi preteka cez kalhoty…vlastne teplaky, lebo do ziadnych kalhot sa nevojdem
v MHD sa v pohode mozem hrat na tehulku ![]()
Takze ciel je jasny! Zhodit 30kg v dlhsom horizonte (rok), 15kg za najblizsie 3-4 mesiace.
Idete so mnou niekto do toho? Chcela by som zacat od pondelka ![]()
della taky bych potrebovala zhubnout 30kg, jaky mas jidelnicek a cviceni?
Já bych se přidala
Ovšem, jestli bude dost silná vůle… Na úvod tě poprosím zaslat, např. SZ jaký jídelníček volíš?
A můžeme jít do toho ![]()
v podstate nemam ziadne specialne diety ani ich nechcem, lebo nemam cas ani nervy na ich presne dodrziavanie.
Viem co ale u mna 100percentne funguje. Jest 5-6× za den, stale mat v ruke alebo po ruke flasu s vodou a v pripade navalu hladu sa napit vody.
Inak jidelnicek na den moze vyzerat napr takto-
rano - biely jogurt
svacina - jablko
obed - kuracie prsa vo vlastnej stave a zeleny salat
svacinka - mrkev, kedlub
vecera - zeleninovy salat
kazdy to ma asi inak, ale ja viem, ze ak chcem zhubnut, musim uplne vynechat cukr, cestoviny a chleba, pecivo a alkohol. Takze viac menej libove masicko a surova zelenina…
Jsem na tom uplne stejne, taky potrebuju sundat 30......... mam od dr. predepsanou Meridii a prave jsem si vzala prvni tabletku. Pry dost pomaha… tak uvidim. Kdyz sundam za par mesicu aspon 15, budu castecne spokojena…ale potrebuju tech 30 ![]()
Pred tehu jsem mela 75 a porad jsem si rvala vlasy, jak jsem tlusta (pri vysce 175 cm). Joo kdybych tenkrat jen tusila…
![]()
Dany, Meridii jsem také brala a efekt nulový, ale třeba na tebe bude zabírat, podotýkám, že jsem k tomu přidala i dietu a jízdu na kole, na větší cvičení bohužel čas nezbývá ![]()
s cvicenim je to horsie,som priserne lina
![]()
ale v podstate chcelo by to denne aspon tych 45min par cvikov na brucho a na nohy. Kedysi som cvicila pilates, takze nieco na ten sposob.
Mam skoro rocneho prcka, takze asi namiesto toho ze mu pri doobednom spanku varim obed, budem cvicit a obed mu uvarim v noci na nasledujuci den…
Dany, mnohym Meridie pomohla, kamoska zhubla 20KG za 3 mesiace…
Dany taky sem mivala 75kg na 175cm vysky a myslela sem si jak sem tlusta a ted co bych za to dala, tech 30kg navic je fakt sila ![]()
dello no ja nejen ze sem lina na cviceni tak jeste s holkama to fakt nestiham a hlavne sem tak unavena, ze bych to ani nezvladla, nejdriv potrebuju nejaky ty kila dolu, abych se tak neunavila a taky telo aby to prezilo
holky ty prasky na hubnuti predepise normalne prakticky doktor nebo se musi nekam na dietologii? pred druhym tehu sem drzela dietu a chodila na pilates a nezhubla sem ani prd
ja sem nejvic nabrala kdyz sem prestala brat antikoncepci, poprve cca 15kg, pak sem otehotnela a pribrala dalsich 25kg, 20 dala dolu a pak znova prestala brat antiko a pribrala 7kg a v tehu 13 a 10 slo dolu, takze porad mi vic zbyva ![]()
tak zacneme…
mozeme si urobit tabulku s mierami a vzdy po tyzdni si mozeme dopisat nove vysledky. Akykolvek prehresok proti diete sa musi priznat ![]()
Takze zatial tu mame
Jolynka 175cm 105kg
Danylea 175cm 105kg
Katrinka
Della 172cm 84kg
este by som tam dala zakladne miery - pas, obvod brucha cez pupik, obvod stehna.....to ma asi vyznam updatovat po mesiaci
Takze kto mate zaujem, napiste svoje udaje, budem sa to snazit administrovat. Napiste tiez svoj ciel na rok, 6 mesiacov, 3 mesiace, mesiac.
Napr ja to by som chcela za rok zhodit plnych 30kg (som presvedcena ze to je celkom realne), za prvych 6 mesiacov 20 kg - myslim ze tych poslednych 10 bude najtazsich, tak preto to nahustenie do prvej polovice.
Za prve tri mesiace 12 kg (v priemere kilo za tyzden, to sa da, ze?) a z toho za 1. mesiac 6kg.
Zacat chcem od pondelka.
No ja fakt doufam,ze mi to pomuze, protoze jinak uz fakt nevim ![]()
Jolynko napsala mi je normalne obvodacka. Sla jsem k ni s tim,z e neskutecne od porodu pribiram, ze uz ted jsem na vaze, se kterou jsem sla rodit (s obrim ditetem v brise a spoustou plodove vody) a ze jsem z toho nestastna, pac mi to jde porad nahoru, at se hlidam sebevic. Nejdriv mi nabrala krev, aby zzkontrolovala stitnou zlazu, jaterni testy, cukrovku, mineraly.......... proste kompletni rozbor a kdyz bylo vsechno ok, napsala mi tohle - teda navrhla mi to, s tim, ze mi vyjmenovala asi padesat vedlejsich ucinku
a upozornila, ze je to jen takova berlicka k diete a pohybu, ale ze si to zensky dost chvali, tak at se rozhodnu.........
A ja se rozhodla, ze to zkusim.
Joly,
prasky ti predpise i normalny obvodak, alebo gynekolog. Nie kazdy je k tomu ale ochotny…je tam hodne neziaducich ucinkov a kontraindikacii. Je asi fakt lepsie dat si to predpisat od niekoho kto pozna tvoj zdravotny stav.
Dell mam 102 … ja vim, tri kila me nespasi
Ale taky chci mit prehled o tom, jak to presne s vahou mam....... Rozhodla jsem se, ze si s dnesni prvni tabletkou zacnu zapisovat vahu a miry, abych videla, jak na tom jsem v prubehu hubnuti…