Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj nemáte pro mě nějaký tip na DVD s aerobicem kde cvičí v přírodě?? Mám doma spoustu těch studiových a už to znám zaprvé nazpaměť, ale kdysi dávno (opravdu dávno… asi před 15 lety) šlo na ČT1 takové cvičení z Kanárských ostrovů (cvičili Češi) - nebo to může být i v parku nebo prostě ne ve studiu…
Jak na ně koukám ve studiu, strašně se k tomu nutím a nebaví mě to a pořád koukám na hodiny ![]()
tamto mě tenkrát hodně bavilo, ale bohužel to bylo na videokazetě která už dávno nefunguje, ošoupala se. dík
jo a mělo by to být klasické cvičení pro každého, ne např. po porodu (to už 4 roky nejsem ![]()
na www.ulozto.cz je dvd cvičení s Hankou Kynychovou. má to myslím natočené u moře. Já si teď stáhla Pilátes, ale netuším kdy začnu
![]()
Jinak je tam toho víc, stačí napsat cvičení a začne ti to naskakovat
o.k. kouknu na to ulozto.cz!!
u moře… no to se bude cvičit! díky ti
jo počkej - tak tim se budu muset nějak prokousat!
já myslela že si to jako koupim ![]()
Tak teď jsem brousila po obchodech - Hanka Kynychová toho natočila opravdu hafo - ale z těch obalů to není poznat… ![]()
to je halt když si někdo vymejšlí na sebe blbosti ![]()
ale z toho ulozto to jde krásně stáhnout a vypálit, teda záleží co máš za PC
ale koupit se to určitě dá
![]()
páč tomu uplně nerozumim tak jenom tak… v PC máme „zbrusu nový“ software (= placenou legální verzi všeho; po útoku nového typu trojského koně šel do servisu) a ten kamarád nám říkal, že tyhle nové windowsy rozpoznají nelegální software.
Ale takový stažený video snad není nelegální software… já už nevim…
Počkam až manžel dorazí z rachoty a předvedu mu to ulozto.cz - ať se s tim popere - kritérium bude „hopsající baba u moře“ - tak snad! ![]()
Já mám PC teď novej a zatím mě to každýho koně chytlo a tady ne
no optej se a uvidíš
když si na to klikneš, objeví se ti tam ikonka pro stažení a dole pod tím jsou obrázky jak to vypadá, najeď na obrázek myší a oni se mění
Mavo děkuji Ti!!
jsi hodná.
Už se těším jak budu hopsat - snad i zhubnu
![]()
Zlatuška (asi mě to odhlásilo koukam)