Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Prosim, prosim je tady nějaká nejlépe kadeřnice, která mi poradí nový účes? Dnes ráno, při pohledu do zrcadla, jsem nabyla dojmu, že potřebuji okamžitě změnit účes. Prostě, že už sebe samu nudím a nemůžu se na sebe dívat. Ne, že bych bych teď měla na hlavě vrabčí hnízdo, ale stávající účet nosím už asi dva roky.
Takže potřebuji nějaký, který je vhodný pro jemné vlasy (ikdyž jich mám celkem dost) a trojúhelníhový obličej (mám prostě bradu do špičky).
Teď mám vlasy polodlouhé a vyloženě na krátko nechci.
Tak prosím o nápady.
ahoj,
já mám též jemné vlasy a trojúhelníkový obličej. a též jsem měla polodlouhé vlasy. postupně mikádkem zkracovala do dnešní LETNÍ podoby. je to známé mikádko do podkovy vzadu. u uší delší a vzadu jakoby ten hříbeček. po umytí lehce vyfoukám a další dny jen přetupíruju ( jemné vlasy jsou jemné vlasy, že
). zatím si tento učes nemohu vynachválit ![]()
Ahoj, zkus kouknout sem: http://www.vlasy-in.cz/
Můžeš si tam najít účes podle tipu obličeje, barvy, délky a podobných kritérií. Já tam taky vždycky brousím pro inspiraci. ![]()
ahoj, mám taky celkem jemné vlasy, hlavně po porodu mi hrozně padaly a měla sem jich málo. Šla sem též do „podkovy“ jak píše Irias. měla sem chuť i na divočejší variantu - na jedné straně kratší na druhé delší,,ale chce to dost úpravu a manža nechtěl.
Teď mi konečně zas zhoustly(už nekojím dva měsíce) a chci to dorůst na délku (jako má momentálně Rachel v „Přátelích“) - dlouhé mikádo a rovné…
Ahoj holky,
poradite prosim?
moje 13 leta segra ma zitra foceni,potrebuje poradit,jaky si ma udelat uces?
Ma vlasy po ramena,hrozne huste a ja nevim,kde brat inspiraci ![]()
tu ona nosi casto,chce neco,co normalne nenosi…taky nevim,co poradit ![]()
Krásný a jednoduchý je účes, kdy se zapletou copánky nahoře a vzadu nechají puštěné vlásky. Mojí dceři to neuvěřitelně sluší. Dělám dva s pěšinkou uprostřed…
Ahoj holky, oživuji diskuzi a prosím o názor, co je lepší:Patka kterou mám na fotce, nebo by bylo lepší si jí nechat odrůst a dát třeba pod vlasy za ucho? Nebo jiný nápad? Vlasy úplně z čela ale nechci, mám vysoké čelo a nesluší mi to a ofinu taky ne, měla jsem a vůbec mi neslušela. A ještě když už tady fotku mám, kolik byste mi tipovaly věk?
Anonym proto, že nechci, aby moje fotka byla spojována s mým nickem a známí mě tu poznali. Díky
prosím správce o ponechání fotky jeden den, pak smazat, díky ![]()
Prostrihat a delsi patku. Typla bych 33, ale asi spis kvuli obleceni a blby barve vlasu takova stara mlada
nic ve zlem. Samozrejme zalezi na fotce u jine bych treba zmenila nazor
Tak tady do 30. Slusi ti to
nemas v okoli sikovnou kadernici? Nektere umi poradit a nestrihaj podle kastrolu
( taky jsem zazila )
Anonymní, razantně bych to zkrátila, patku nechala, je vidět že ty konce nejsou nic moc, navíc tahle barva je šílená, to se nosilo v devadesátejch letech? Takže bych to maličko ztmavila, na nějakou přirozenou blond, pak bych ti smazala ty černé oči, zvolila bych přirozenější hnědé, meruňkové odstníny. určitě tvářenku.
Dále bych zapracovala na oblečení, máš naprosto luxusní postavu, tak bych
vždycky zduraznila bud nohy (tou mini) a tomu ležérní, volnější bílou košili, například. A nebo naopak prsa
tzn, pěkný top, a slimky a pod. Takhle na těch fotkách to působí hrozně prvoplánově a maličko lacině. Neber to prosím ve zlém, jen si myslím že máš na to vypadat jako modelka, a né Mařka z Horní Dolní…(i když v tý Horní Dolní třeba bydlíš
) Jo a poslední, myslím že je ti tak okolo 25.
No s délkou vlasů asi budu mít trošku problém, protože zkracovat se mi moc nechce
Barva by se asi mohla dát nějaká trošku míň výraznější…Jinak oči si maluji pouze černou řasenkou, takže fotka možná maličko mate že to působí jako bych měla i černé linky? gala-dali díky moc za kompliment ohledně postavy
Jinak nosím hodně upnuté oblečení a je pravda že v létě často nosím různá tílka, topy, minisukně…Ale třeba v zimě sukně vůbec nenosím, to spíš třeba legíny s nějakou tunikou, nebo delším svetrem nebo místo legín úzké džíny..na jaře a podzim pak často nosím upnuté džíny rovného střihu, k tomu většinou baleríny, nějaký svetřík do véčka a k tomu černou nebo červenou koženou bundu ![]()