Poraďte prosím účes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.16 18:52

A ještě co se týče té kadeřnice, ta mi jen max. zastřihne konečky a obarví barvou, co si vždy přinesu svojí. Jinak žádné stříhání, chci právě vlasy delší ale je pravda že tím barvením se i ničí, i když už jsou o hodně lepší než bývaly.

• Citovat
  • Upravit
3030
27.1.16 18:54

Vlasy působí přepáleně, neživě. Sestříhat postupně a dát jinou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
27.1.16 18:56

To je mozna ono. Komplet blond uz je fakt out. Nech si udelat ombre nebo podbarvit. Urcite to bude mit smrnc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
27.1.16 19:01

V prvé řadě bych volila jinou barvu na vlasy, působí hrozně uměle (podle mého by ti slušel nějaký medový odstín blond). Přijde mi, že by vlasy potřebovaly trochu víc zkrátit a asi bych volila prostříhání, včetně té patky, kterou bych taky zkrátila a prostříhala. Rozhodně bych nějak pak k té patce sestříhala boky, ať to není skok.
Co se týče věku, je to hrozně těžké určit. Myslím si, že ta barva tě dělá zbytečně starší, takto bych tipovala tak 28 let. Ale máš hezký obličej a pěknou postavu :palec:, myslím, že trochu změnit vlasy a budeš vypadat mladistvěji.

Btw - nechceš změnit kadeřnici? Myslela jsem si, že se barvíš sama doma, s takovou prací kadeřnice bych nebyla moc spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.16 19:10

Ona mě sice barví kadeřnice, ale mojí barvou co si přinesu, používám Londu, odstín sluneční blond. A jinak to sestříhání máte namysli podél tváře? protože mám dost jemné vlasy, tak aby mi na hlavě ještě něco zbylo :lol: Navíc dost se mi ve vlhku kroutí, což je hezký, když bych měla vlasy sestříhaný ale stačí trocha vlhka venku a kroutí se mi to na všechny strany.To samozřejmě řeším používáním žehličky, jinak bych vypadala asi jako pudl :? Ta ale vlasům na kvalitě taky nepřidá, takže takový začarovaný kruh. Jinak jak tady padla taky ofinka tak to opravdu nee.taky jsme si myslela že mi bude slušet, ale už nikdy více, vůbec mi nesluší :roll:

• Citovat
  • Upravit
10726
27.1.16 19:36

A co ten vek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
27.1.16 19:41

Když se zvolí přípravek který chrání vlasy proti teplu tak žehlení ani fen tolik nevadí. Větší zlo je ta barva z drogerie, ničí vlasy a to neskutečně a vypadá uměle. Volila bych k tobě světlou barvu vlasů ale víc přirozenou, plavou blond plus tón v tónu…slušela by ti podkova po ramena a ta patka určitě. Kratších vlasů bych se nebala, a zvlášt u jemných vlasů jsou vhodné. Jinak věk, tak 27?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
27.1.16 19:44

Věk bych hádala mezi 33 až 35, barva jak píší holky působí uměle, určitě zkrátit, prostříhat.

• Citovat
  • Upravit
2895
27.1.16 19:52

Věk kolem 35? Ale to určité dělá to oblečení. To určité komplet výměn, působí kolotocarsky..vlasy bych ostrihala na pěkný krátký účes a změnila barvu. šikovný kadeřník poradi :) odkud ses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
27.1.16 20:09

No, ono jde spíš o to, že s takovým výsledkem by dobrý kadeřník prostě spokojený být neměl.
Já bych to opravdu razantněji zkrátila a změnila barvu na nějaký jiný odstín :nevim:. Vlasy dorostou a budou vypadat určitě zdravěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.16 20:13

Jsem z jihočeského kraje. Jinak už jsme dříve měla popelavou blond a v tom jsme byla opravdu jak šedá myš a do jiné než blond se mi opravdu nechce, myslím že třeba hnědá, nedejbože černá by na mě byla moc tvrdá, jsem totiž přírodně blond, ale od 16-ti mi vlasy hodně ztmavly a od té doby se barvím.

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
27.1.16 21:24

Věk bych tipla kolem 33 už jenom proto, že nás necháváš hádat (snažíš se zvýšit si sebevědomí?).A vlasy určitě přirozenější barvy-nemusíš moc ztmavovat, stačí medový melír nebo lehké podbarvení. Pokud ti hodně záleží na délce vlasů, nech si to alespoň sestříhat kolem obličeje, určitě lepší varianta pro jemné vlasy než jednotná délka.

• Citovat
  • Upravit
1972
27.1.16 21:44

Nelíbí se mně ta barva, působí lacině. Určitě bych volila nějakou tmavší blond nebo světlounce hnědou s melírem. Taky bych je zkrátila tak o 10-15 cm, konce jsou poškozené a vlasy působí „mrtvě“, chtějí oživit. Ofinu určitě ano, krátkou, ale prostříhat. Věk tipuji tak 28-33.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.16 06:35

Tak dobře, věk tedy prozradím :D Jinak sebevědomí si tím, že vás nechávám hádat opravdu nezvyšuju, jen jsem byla zvědavá, jak mě vidí nezaujatí lidé, co mě neznají osobně ;) Takže věk je 33let ;)

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
28.1.16 07:55
@Anonymní píše:
Tak dobře, věk tedy prozradím :D Jinak sebevědomí si tím, že vás nechávám hádat opravdu nezvyšuju, jen jsem byla zvědavá, jak mě vidí nezaujatí lidé, co mě neznají osobně ;) Takže věk je 33let ;)

Ha! Mám zlatou za nejpřesnější tip! :lol: :pankac:
Nevím, jestli máš děti, ale máš super postavu, tu ti může závidět kdejaká dvacka :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková