Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hm, mne dela uplne to samy…nevim jak to prenastavit, upozorneni na email mam vypnuty kompletne, ale to prece na to nema zadny vliv, nebo by nemelo!
Potrebovala bych poradit, kdyz ma nekdo treba narozeniny tak mi to facebook ohlasi, ohlasi mi ale i ze mam novy navrh na pratelstvi atd…ja chci aby se tohle o me nikomu neupozornovalo. Jde nejak vypnout oznameni vsem na me, aby se aspon treba nikomu nezobrazovalo ze jsem navrh na pratelstvi? „Máte nový navrh na přátelství-..,moje jméno…“ tohle proste nechci aby nekomu takovyhle upozorneni o me prichazelo, nevite prosim nekdo jak na to?
Tak navrh na pratelstvi se posle jen tomu, komu ho posles, nikomu jinemu. A narozeniny si muzes zmenit v nastaveni soukromi, aby se zobrazovaly jen tobe a ne pratelum, pak to nikdo neuvidi.
Ahojtemchtěla jsem se zeptat:-)Upozornění,že někdo okomentoval nebo se někomu líbí má fotka se mi nezobrazuje na profilu,nebo,že já sem něco okomentovala nebo se mi líbí.Ukazuje se mi to v nastavení upozornění na facebooku a kdybych se tam nepodívala tak to ani nevím.Třeba mi na meil chodí jen kdo okomentuje mé fotky ale že se někomu má fotka líbí to ne.Není to tím,že si mám zrušit odběr a pak mi to bude na facebooku na profilu a na hlavní stránce vidět.díííky.