Úprava jídelníčku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
úprava jídelníčku
Mému synovi je 7 měsíců a přijde mi že máme nějak rozhazený jídelníček.
Od 3 měsíce jsme začali s UM.
Večer kolem 22:00h usíná, ráno kolem 4h dostává 180ml UM, pak dávám další UM 150 ml kolem 8h, kolem 9-10 hod dám ovocnou přesnídávku, pak kolem 11 usíná, kolem 12-13 hod když se vzbudí dam 180 UM, a oběd maso zeleninový mi vychází až pomalu na 17:00 hod, po nem dam opet UM a pak mi většinou usne až do rana a ja nestíhám dát ani kaši na noc…
Nevím zda to není málo jen přesnídávka a oběd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč mu nedáš ten oběd v poledne po probuzení? Jinak si myslím, že v 7 měsících dva plné příkrmy stačí, pokud se ti to zdá málo, tak začni dávat jogurt na odpolední svačinku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navíc samozřejmě kaše na noc není povinná, pokud ti spí celou noc po zelenině, tak dobrý. U nás třeba kaše nefunguje, budí se pořád stejně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zireael píše:
Proč mu nedáš ten oběd v poledne po probuzení? Jinak si myslím, že v 7 měsících dva plné příkrmy stačí, pokud se ti to zdá málo, tak začni dávat jogurt na odpolední svačinku.
Tak ten důvod by mě taky zajímal
To krásně vychází na oběd ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jí dávám najíst 5× denně: ráno v 8 mlíko 210ml, pak v cca 11,14 a 17hod- zeleninu, zeleninu s masem, přesnídávku, jogurt, kaši (nebo něco takového podobného) a večer ve 20h zase mlíko 210ml. Plus přes den žužlá nějaké ovoce, křupky, rohlík, okurku.
Myslíte že je to dostačující? ( malá má 7,5měsíců)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jary1 píše:
Já jí dávám najíst 5× denně: ráno v 8 mlíko 210ml, pak v cca 11,14 a 17hod- zeleninu, zeleninu s masem, přesnídávku, jogurt, kaši (nebo něco takového podobného) a večer ve 20h zase mlíko 210ml. Plus přes den žužlá nějaké ovoce, křupky, rohlík, okurku.
Ja v 7,5 mesicich teprv pomela zavadela prikrm masozel
Příspěvek upraven 14.06.15 v 09:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jary1 píše:
2×
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@llostrys píše:
Mému synovi je 7 měsíců a přijde mi že máme nějak rozhazený jídelníček.
Od 3 měsíce jsme začali s UM.
Večer kolem 22:00h usíná, ráno kolem 4h dostává 180ml UM, pak dávám další UM 150 ml kolem 8h, kolem 9-10 hod dám ovocnou přesnídávku, pak kolem 11 usíná, kolem 12-13 hod když se vzbudí dam 180 UM, a oběd maso zeleninový mi vychází až pomalu na 17:00 hod, po nem dam opet UM a pak mi většinou usne až do rana a ja nestíhám dát ani kaši na noc…
Nevím zda to není málo jen přesnídávka a oběd
Tahle dvě jídla bych prohodila. Pokud myslíš, že se UM s příkrmy musí střídat, tak nemusí.
Jinak sedmiměsíční by už podle mě mohlo spát déle než do 4:00, takže tu kaši na noc místo večerního UM být tebou klidně zkusím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zireael píše:Kolem 8 hod dam mléko, v 10 hod presnidavku, v 11 hod mi usne a spi nekdy az do 14:00 hod, pak dam mleko a jdu ven az téměř na 4 hodiny a pak ten oběd mi vychazi aznekdy na 5-7 večer.
Takze misto přesnídávky dopoledne byh mela dat tedy oběd? A presnidavku az odpoledne? A ten rohlík když mu dam na zuzlani nemůže s toho něco vdechnout?
@e-lili píše:
2×
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@llostrys píše:
Kolem 8 hod dam mléko, v 10 hod presnidavku, v 11 hod mi usne a spi nekdy az do 14:00 hod, pak dam mleko a jdu ven az téměř na 4 hodiny a pak ten oběd mi vychazi aznekdy na 5–7 večer.
Dej v 8 mléko, v 10 přesnídávku, pak ho dej spát a až se vzbudí, takže někdy mezi tou 12 a 14, mu dej oběd a pak jděte ven. Nemusíš střídat mlíko a „jídlo“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit