Úprava pracovní doby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
15.1.15 10:17

@eumedon ještě se chci zepat na toto jestli se v tom vyznáš. Při neplaceném volnu 6měsíců po té 3RD, můžu jinde pracovat na brigádu, nebo i částečný úvazek? A když po tom volnu ukončím dohodou z čeho mi budou počítat případnou podporu? díky moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
16.1.15 07:28
@itusss píše:
@eumedon ještě se chci zepat na toto jestli se v tom vyznáš. Při neplaceném volnu 6měsíců po té 3RD, můžu jinde pracovat na brigádu, nebo i částečný úvazek? A když po tom volnu ukončím dohodou z čeho mi budou počítat případnou podporu? díky moooc

To nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
16.1.15 07:36

@itusss Ta brigáda, jiná práce je stejný druh práce jako u původního zaměstnavatele? Podpora po neplaceném volnu bude asi 3800-2500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
2.6.15 09:20

Dobrý den, dovolím si obnovit.

Pracuji v jednom velkoobchodě, žádná malá firmička, máme cca 170 zaměstnaců na „baráku“,náš úsek je tedy na menší kapacitě zaměstnanců, ale vedení má stále pocit, že je nás moc. A teď k dotazu, pracuji na zkrácený úvazek (6,5h ) pracovní doba je nerovnoměrně rozvržená. Mám dvě děti děti dceru 16 a syna s ADD 4,5 roku. Ráda bych tedy vzhledem k péči o syna, kdy ho fakt starší dceři na krk házet věčně nemůžu, požádala o úpravu pracovní doby. Pro zaměstnavatele mám dva návrhy, obojí nejdříve proberu s vedoucí a až pokud ona mi řekne, že vyhovět nelze, vezmu to oficiální cestou. Ne snad, že bych měla chuť se hádat, ale pokud budu nucená pro výpověď dohodou, ráda bych měla nárok na podporu a písemně doloženo, že jsem místo opustila z opravdu vážného důvodu. Tedy by mě zajímalo jak by měla oficiální písemná žádost vypadat (na netu jsem něco našla, tedy sonduji co z toho použít ) a zda je potřeba ještě doložení nějakých náležitostí pro zaměstnavatele. díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
2.6.15 14:21
@bozska-mrcha píše:
Ne snad, že bych měla chuť se hádat, ale pokud budu nucená pro výpověď dohodou, …

Výpověď dohodou je nesmysl.

@bozska-mrcha píše:
Dobrý den, dovolím si obnovit.Tedy by mě zajímalo jak by měla oficiální písemná žádost vypadat (na netu jsem něco našla, tedy sonduji co z toho použít ) a zda je potřeba ještě doložení nějakých náležitostí pro zaměstnavatele. díky :kytka:

Doložte, co budete tvrdit, pokud to budete moci doložit: Kdy začínají a končí ve školce, a jak vám odjíždějí a přijíždějí autobusy. Pokud z toho vyvozujete, že to nelze zkloubit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.3.16 16:32

Mohla bys mi poradit ja takovou žádost napsat? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat