Úřad práce k ničemu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@roksy25 před chvilkou jsem psala že posílám životopisy na vše i na uklízečku… mě nevadí práce! tady fakt člověk vždy zklidí max kritiku nic víc…
Jaká kritika? Jen radím slevit z představ a nepsat, že posíláš životopisy na uklízečku. Posíláním životopisů si tak nic nenajdeš, musíš obcházet, volat a hlásit se na konkurzy, oni firmy nejsou moc přístupní těm, co jen zašlou životopis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@roksy25 před chvilkou jsem psala že posílám životopisy na vše i na uklízečku… mě nevadí práce! tady fakt člověk vždy zklidí max kritiku nic víc…
To jo, zvlaste pokud se jedna o urad prace moralizovani se pohrne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Máš posílat cv na pozice, na které máš vzdělání a zkušenosti.
Co jsi dělala před evidencí na ÚP?
- Citovat
- Upravit
@roksy25 píše:
@Cuddy jojo, to je pravda, dnes už slouží jako dodržování docházky, hlídání a papírování, ale jinak si každý musí uvědomit, že žádný úřad za něj hledat nebudeUž prý ani tolik nezasílají ty dopisy s nabídka, už ani nesondují, kde si byla a hledala, co by sis představovala atd..Jen dobrý den, je něco nového? Dobře, tady podepište a přijďte tehdy a tehdy…
Je to tak a popravdě nechápu, k čemu tedy ty ÚP vůbec jsou? Musí to být přece i pro ně kontraproduktivní jen platit za uchazeče zdravotní pojištění a nic nedělat, nikam ho neposílat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenek píše:
Me to teda prijde uhozené když studuji chtit po up jeste nejaky kurz. I když studuješ soukromou, na to si snad mela myslet driv. A co jsi dělala pred up? Ja bych řekla ze do nějakého supermarketu te za kasu určitě vezmou. Na takové místa hledají furt
No jo, ale anonymní studuje dálkově, je jí 30 let, tak nemá status studenta. Taky jsem studovala dálkově a na rekvalifikaci jsem měla nárok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE Taky si myslím, dle mě je to jen úřad na papírování. Třeba v našem městě je tam asi 10 úřednic
Prý nějaký systém podle dat narození a já nevím, co včechno..Jako na co? Dala bych tam tak dvě tři, rozsáhlejší pracovní dobu a hned by se ušetřilo..A toho papírování
Přítelovi to stačilo a už je to tak 6let a říkal to je děs, jen se tam jdeš ukázat, podepsat papír a jdeš, jednou zmeškal, zapomněl na to, volal druhý den a dostal takový zdrdunk, že se naštvala a řekl jí něco od plic, že tam beztak chodí jen na kontolu a podpis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE Kdyby nebyly tak benevolentní jistě by tolik nezaměstnaných nebylo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Meha pracovala jsem v řeznictví, v optice, v zahradnictví v elektru, ve fabrice na karton ve fabrice na těsnění do aut a jako pojišťovák… i v supermarketu na pokladně…
Soukromá škola veřejnoprávní asi nebude zadarmo. Jaké předpokládáš uplatnění?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@hanka.br. ve státní správě… plus pokračování na VŠ…
Nezlob se - ale přijde mi uhozené financovat si soukromou školu, (která ti bez následného studia VŠ bude stejně k ničemu a i s ní jsou na místa ve státní správě kilometrové fronty) a zároveň chtít, aby ti někdo jiný financoval rekvalifikační kurz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@hanka.br. ve státní správě… plus pokračování na VŠ…
To ale na hodně dlouho
Než dostuduješ, tak ti bude kdoví kolik
Co děti, rodina a tak? Já nevím, ale pak může přijít dítě, možná víc než jedno a bez VŠ, nebo i s VŠ, pak být třeba ve 40 dostudovaná, bez praxe a hledat práci v oboru??
Asi bych zkusila něco rychlejšího, než na dlouhé lokte a ještě si platit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@hanka.br.![]()
Jako sorry ale přijde mi že podle tebe jsem člověk úplně k ničemu na této planetě a udělám nejlépe když půjdu do lesa a oběsím se, by mě celkem zajímalo v čem seš ty tak dokonalá, že člověku napíšeš, že školu co studuje je mu k ničemu a práci kterou si dlouho přeje dělat tak se tam nikdy nedostane… tebe bych chtěla mít doma! jistě dokážeš manžela a děti podpořit pokud vůbec po svém boku někoho máš…
A jéje - ty budeš dost chytrá i bez vysoké školy. Studuj se třeba na jadernou fyziku, pokud na to máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@hanka.br.![]()
Jako sorry ale přijde mi že podle tebe jsem člověk úplně k ničemu na této planetě a udělám nejlépe když půjdu do lesa a oběsím se, by mě celkem zajímalo v čem seš ty tak dokonalá, že člověku napíšeš, že školu co studuje je mu k ničemu a práci kterou si dlouho přeje dělat tak se tam nikdy nedostane… tebe bych chtěla mít doma! jistě dokážeš manžela a děti podpořit pokud vůbec po svém boku někoho máš…
No jo, ale jestli teprve studuješ střední, pak pokračování na VŠ, a chceš se tím živit, tak se nediv, že se pracáku nelíbí, že by ti financoval něco, čemu se nakonec tolik věnovat nebudeš a navíc to není jen o projití rek. kurzem, ale ať už kadeřnice, kosmetička nebo účetní, pro řádné uživení se potřebuješ ještě praxi a oni na to zřejmě pohlížejí tak, že pak po třeba šesti letech by si řekla, tak a teď jdu dělat ve svém oboru..Jako dostudovat si a vzdělávat se ano, jsem pro všemi deseti, ale když do toho jdeš musíš počítat s tím, že je to tvá volba a že to nebude lehké, takže se budeš muset prokousat nepřízní z dočasných prací.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@hanka.br. a navíc tady jedna přispívala že byla na úp, dálkově studovala a na kurz nárok měla… buď mi tady 80% závidí že studuji na soukromé škole a proto jste na mě jak na vetřelce nebo si to nijak už nedokážu vysvětlit…
Tak otázka asi bude kolik té studující bylo, jelikož dálkově studovat mohla i o 10 let dříve než ty a jestli ten kurz nebyl nějak spojený s tím co studovala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@roksy25 a jako co rychlejšího?Jako vzdělání vezmu kde? nebo jak jinak než studijem?
A co máš za předchozí střední? No určitě bych nešla ve 30letech nejdřív na střední a pak teprve na VŠ. Možná ano, ale za předpokladu, že bych byla zajištěná, ale ne bez práce..To bych spíš koukala po vyšších odborných, nebo rovnou vejškách
Ale je fakt, že záleží na tom, co máš za střední školu, hned po ZŠ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@roksy25 a jako co rychlejšího?Jako vzdělání vezmu kde? nebo jak jinak než studijem?
A co si dělala do těch 30, ze teda nemáš to vzdělání? Me přijde hrozne mít na soukromou školu a brat peníze od státu. Ale to je můj nazor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit