Úřad práce k ničemu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5420
28.3.15 08:49
@Anonymní píše:
@roksy25 před chvilkou jsem psala že posílám životopisy na vše i na uklízečku… mě nevadí práce! tady fakt člověk vždy zklidí max kritiku nic víc…

Jaká kritika? Jen radím slevit z představ a nepsat, že posíláš životopisy na uklízečku. Posíláním životopisů si tak nic nenajdeš, musíš obcházet, volat a hlásit se na konkurzy, oni firmy nejsou moc přístupní těm, co jen zašlou životopis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
28.3.15 09:05
@Anonymní píše:
@roksy25 před chvilkou jsem psala že posílám životopisy na vše i na uklízečku… mě nevadí práce! tady fakt člověk vždy zklidí max kritiku nic víc…

To jo, zvlaste pokud se jedna o urad prace moralizovani se pohrne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
28.3.15 09:09
@Anonymní píše:

Máš posílat cv na pozice, na které máš vzdělání a zkušenosti.
Co jsi dělala před evidencí na ÚP?

• Citovat
  • Upravit
4918
28.3.15 09:13
@roksy25 píše:
@Cuddy jojo, to je pravda, dnes už slouží jako dodržování docházky, hlídání a papírování, ale jinak si každý musí uvědomit, že žádný úřad za něj hledat nebude :think: Už prý ani tolik nezasílají ty dopisy s nabídka, už ani nesondují, kde si byla a hledala, co by sis představovala atd..Jen dobrý den, je něco nového? Dobře, tady podepište a přijďte tehdy a tehdy…

Je to tak a popravdě nechápu, k čemu tedy ty ÚP vůbec jsou? Musí to být přece i pro ně kontraproduktivní jen platit za uchazeče zdravotní pojištění a nic nedělat, nikam ho neposílat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
28.3.15 09:19
@Lenek píše:
Me to teda prijde uhozené když studuji chtit po up jeste nejaky kurz. I když studuješ soukromou, na to si snad mela myslet driv. A co jsi dělala pred up? Ja bych řekla ze do nějakého supermarketu te za kasu určitě vezmou. Na takové místa hledají furt :nevim:

No jo, ale anonymní studuje dálkově, je jí 30 let, tak nemá status studenta. Taky jsem studovala dálkově a na rekvalifikaci jsem měla nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.3.15 09:29

@BAZÁREK ANGIE Taky si myslím, dle mě je to jen úřad na papírování. Třeba v našem městě je tam asi 10 úřednic :zed: Prý nějaký systém podle dat narození a já nevím, co včechno..Jako na co? Dala bych tam tak dvě tři, rozsáhlejší pracovní dobu a hned by se ušetřilo..A toho papírování :zed: Přítelovi to stačilo a už je to tak 6let a říkal to je děs, jen se tam jdeš ukázat, podepsat papír a jdeš, jednou zmeškal, zapomněl na to, volal druhý den a dostal takový zdrdunk, že se naštvala a řekl jí něco od plic, že tam beztak chodí jen na kontolu a podpis :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.3.15 09:31

@BAZÁREK ANGIE Kdyby nebyly tak benevolentní jistě by tolik nezaměstnaných nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.3.15 09:45
@Anonymní píše:
@Meha pracovala jsem v řeznictví, v optice, v zahradnictví v elektru, ve fabrice na karton ve fabrice na těsnění do aut a jako pojišťovák… i v supermarketu na pokladně…

Soukromá škola veřejnoprávní asi nebude zadarmo. Jaké předpokládáš uplatnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.3.15 09:53
@Anonymní píše:
@hanka.br. ve státní správě… plus pokračování na VŠ…

Nezlob se - ale přijde mi uhozené financovat si soukromou školu, (která ti bez následného studia VŠ bude stejně k ničemu a i s ní jsou na místa ve státní správě kilometrové fronty) a zároveň chtít, aby ti někdo jiný financoval rekvalifikační kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.3.15 09:59
@Anonymní píše:
@hanka.br. ve státní správě… plus pokračování na VŠ…

To ale na hodně dlouho :think: Než dostuduješ, tak ti bude kdoví kolik :think: Co děti, rodina a tak? Já nevím, ale pak může přijít dítě, možná víc než jedno a bez VŠ, nebo i s VŠ, pak být třeba ve 40 dostudovaná, bez praxe a hledat práci v oboru?? :nevim: Asi bych zkusila něco rychlejšího, než na dlouhé lokte a ještě si platit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.3.15 10:03
@Anonymní píše:
@hanka.br. :mrgreen: :mrgreen: Jako sorry ale přijde mi že podle tebe jsem člověk úplně k ničemu na této planetě a udělám nejlépe když půjdu do lesa a oběsím se, by mě celkem zajímalo v čem seš ty tak dokonalá, že člověku napíšeš, že školu co studuje je mu k ničemu a práci kterou si dlouho přeje dělat tak se tam nikdy nedostane… tebe bych chtěla mít doma! jistě dokážeš manžela a děti podpořit pokud vůbec po svém boku někoho máš…

A jéje - ty budeš dost chytrá i bez vysoké školy. Studuj se třeba na jadernou fyziku, pokud na to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.3.15 10:04
@Anonymní píše:
@hanka.br. :mrgreen: :mrgreen: Jako sorry ale přijde mi že podle tebe jsem člověk úplně k ničemu na této planetě a udělám nejlépe když půjdu do lesa a oběsím se, by mě celkem zajímalo v čem seš ty tak dokonalá, že člověku napíšeš, že školu co studuje je mu k ničemu a práci kterou si dlouho přeje dělat tak se tam nikdy nedostane… tebe bych chtěla mít doma! jistě dokážeš manžela a děti podpořit pokud vůbec po svém boku někoho máš…

No jo, ale jestli teprve studuješ střední, pak pokračování na VŠ, a chceš se tím živit, tak se nediv, že se pracáku nelíbí, že by ti financoval něco, čemu se nakonec tolik věnovat nebudeš a navíc to není jen o projití rek. kurzem, ale ať už kadeřnice, kosmetička nebo účetní, pro řádné uživení se potřebuješ ještě praxi a oni na to zřejmě pohlížejí tak, že pak po třeba šesti letech by si řekla, tak a teď jdu dělat ve svém oboru..Jako dostudovat si a vzdělávat se ano, jsem pro všemi deseti, ale když do toho jdeš musíš počítat s tím, že je to tvá volba a že to nebude lehké, takže se budeš muset prokousat nepřízní z dočasných prací.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
28.3.15 10:08
@Anonymní píše:
@hanka.br. a navíc tady jedna přispívala že byla na úp, dálkově studovala a na kurz nárok měla… buď mi tady 80% závidí že studuji na soukromé škole a proto jste na mě jak na vetřelce nebo si to nijak už nedokážu vysvětlit…

Tak otázka asi bude kolik té studující bylo, jelikož dálkově studovat mohla i o 10 let dříve než ty a jestli ten kurz nebyl nějak spojený s tím co studovala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.3.15 10:09
@Anonymní píše:
@roksy25 a jako co rychlejšího? :mrgreen: Jako vzdělání vezmu kde? nebo jak jinak než studijem?

A co máš za předchozí střední? No určitě bych nešla ve 30letech nejdřív na střední a pak teprve na VŠ. Možná ano, ale za předpokladu, že bych byla zajištěná, ale ne bez práce..To bych spíš koukala po vyšších odborných, nebo rovnou vejškách :nevim: Ale je fakt, že záleží na tom, co máš za střední školu, hned po ZŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
28.3.15 10:11
@Anonymní píše:
@roksy25 a jako co rychlejšího? :mrgreen: Jako vzdělání vezmu kde? nebo jak jinak než studijem?

A co si dělala do těch 30, ze teda nemáš to vzdělání? Me přijde hrozne mít na soukromou školu a brat peníze od státu. Ale to je můj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat