Úřad práce k ničemu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Adull Nekritizujeme práci úřednic, ale systém jako takový, pokud si někdo myslí, že systém dobrý, den, co je nového, nic, tady podepište a nashle za 1-3měsíc, tak to potom jo..Názor mohu mít jakýkoliv chci pokud se mi něco nelíbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano s tím souhlasím, ale pokud se jedná o někoho s kým přijdu osobně do styku, určitě ne obecně…úředníci, prodavačky apod. A upřímně v každé profesi se najdou arogantní lidi. Měla jsem na mysli paní co tu kritizovala, že na úřadě by to zvládla polovina lidí co tam je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Názor můžete mít, ten Vám nikdo nebere, ale nekritizuji práci obecně všech, když o tom nic nevím. Každopádně úřad člověku poskytne pomocnou ruku, není to tak, že mu musí najít práci. Stylem já si hledat nebudu, on to za mně úřad vyřeší, tak tu práci člověk nenajde. Znám to z obou stran, takže vím, že někdy ty nabídky opravdu nejsou a taky vím, že je spousta lidí, kteří brečí a člověku je jich až líto, jak moc chtějí, nadávají, jak nic není a stát je nechal na holičkách a pak, když se nabídka najde… tak se vymlouvají až je to trapné. Ona vždycky každá mince má dvě strany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull Pokud je nějaká negativní nebo pozitivní zkušenost, tak mohu. Pokud se mi něco na systému něco nelíbí, mohu o tom mluvit, mohu mít názor na cokoliv i na to, že je dle mě těch úřednic zbytečně moc. Ve Vašem úvodním příspěvku jste psala o tom, že jste nečetla celou diskuzi, možná by nebylo od věci, kdyby jste si jí někdy přečetla, protože by jste věděla, že jsem nikde nepsala o tom, že jak je pracák špatný, že nehledá práci za ně a že bych si případně kecla a čekala, až mě spasí..Moje, dle vás kritika(budiž) se týkala jen a pouze toho systému docházek a nulové apelace na hledání si práce, která by se dle mého dala řešit jinak
Je to můj názor, tak mi ho neberte, stejně jako, já Vám neberu názor na to, že to zřejmě není v takové práci jednoduché, i když si já myslím něco jiného.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Váš názor Vám nikdo nebere, stejně tak mi neberte Vy můj. Nepsala jsem konkrétně o Vás, že čekáte jestli za Vás úřad něco vyřídí či ne, tak nebuďte vztahovačná. Psala jsem obecně. Prostě soudit jestli něco zvládne méně nebo více lidí, pokud tu práci neznám je přinejmenším krátkozraké. Stejně tak, jako soudit jestli něčí práce je jednoduchá nebo ne, pokud jí neznám je pak spíše o jednoduchosti oněch soudících.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit