Úřad práce k ničemu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A jinak studuji veřejnoprávní…rozdílné rekvalifikace jsem psala proto že si myslím že se v životě hodí jakákoliv praxe do budoucna! chtěla jsem tu účetní ale prej by to nebylo pro mě… a na stáže jsem psala a bylo mi řečeno že mám smůlu, tak nevím no… každej si vychvaluje jak se na úp měl možnost vzdělat atd a já jsem jako nějaká výjimka? nemůžu najít práci úplně stejně jako jiní tak nevím proč někdo na něco nárok má a někdo ne… a navíc školu si platit musím a to taky nikoho nezajímá…
Podle stylu, kterým píšeš je chyba v tobě a tvých představách. Práce jsou, jen musí jít stranou naše představy. Zřejmě jsi bezdětná, neměl by být problém sehnat si práci i podřadnou než dostuduješ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urad prace dle meho mel smysl v dobe, kdy nebyl internet a koncentrovaly se nabidky prace tam. Dnes je situace jina.
Ale opravdu u tebe vyznam rekvalifikace nevidim, zvlast, pokud si to vzdelani platis sama. Clovek vetsinou investuje do toho, o co ma zajem. Proc tedy rekvalifikaci, kdyz nekam miris sama? Nasla jsem v jine diskuzi popsany tvuj problem. Musis vydrzet jeste ten rok a pul, nez dostudujes. Tim, ze se jedna o stredni skolu mas velmi stizenou pozici. Kdybys byla pred dokoncenim VS, mela bys vetsi uplatneni v dobrovolnych ci malo placenych stazich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me to teda prijde uhozené když studuji chtit po up jeste nejaky kurz. I když studuješ soukromou, na to si snad mela myslet driv. A co jsi dělala pred up? Ja bych řekla ze do nějakého supermarketu te za kasu určitě vezmou. Na takové místa hledají furt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@roksy25 před chvilkou jsem psala že posílám životopisy na vše i na uklízečku… mě nevadí práce! tady fakt člověk vždy zklidí max kritiku nic víc…
Necerti se. Nesklizis kritiku, ziskavas nezaujaty pohled.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy jojo, to je pravda, dnes už slouží jako dodržování docházky, hlídání a papírování, ale jinak si každý musí uvědomit, že žádný úřad za něj hledat nebude
Už prý ani tolik nezasílají ty dopisy s nabídka, už ani nesondují, kde si byla a hledala, co by sis představovala atd..Jen dobrý den, je něco nového? Dobře, tady podepište a přijďte tehdy a tehdy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@roksy25 před chvilkou jsem psala že posílám životopisy na vše i na uklízečku… mě nevadí práce! tady fakt člověk vždy zklidí max kritiku nic víc…
Jaká kritika? Jen radím slevit z představ a nepsat, že posíláš životopisy na uklízečku. Posíláním životopisů si tak nic nenajdeš, musíš obcházet, volat a hlásit se na konkurzy, oni firmy nejsou moc přístupní těm, co jen zašlou životopis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To jo, zvlaste pokud se jedna o urad prace moralizovani se pohrne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Máš posílat cv na pozice, na které máš vzdělání a zkušenosti.
Co jsi dělala před evidencí na ÚP?
- Citovat
- Upravit
@roksy25 píše:
@Cuddy jojo, to je pravda, dnes už slouží jako dodržování docházky, hlídání a papírování, ale jinak si každý musí uvědomit, že žádný úřad za něj hledat nebudeUž prý ani tolik nezasílají ty dopisy s nabídka, už ani nesondují, kde si byla a hledala, co by sis představovala atd..Jen dobrý den, je něco nového? Dobře, tady podepište a přijďte tehdy a tehdy…
Je to tak a popravdě nechápu, k čemu tedy ty ÚP vůbec jsou? Musí to být přece i pro ně kontraproduktivní jen platit za uchazeče zdravotní pojištění a nic nedělat, nikam ho neposílat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenek píše:
Me to teda prijde uhozené když studuji chtit po up jeste nejaky kurz. I když studuješ soukromou, na to si snad mela myslet driv. A co jsi dělala pred up? Ja bych řekla ze do nějakého supermarketu te za kasu určitě vezmou. Na takové místa hledají furt
No jo, ale anonymní studuje dálkově, je jí 30 let, tak nemá status studenta. Taky jsem studovala dálkově a na rekvalifikaci jsem měla nárok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE Taky si myslím, dle mě je to jen úřad na papírování. Třeba v našem městě je tam asi 10 úřednic
Prý nějaký systém podle dat narození a já nevím, co včechno..Jako na co? Dala bych tam tak dvě tři, rozsáhlejší pracovní dobu a hned by se ušetřilo..A toho papírování
Přítelovi to stačilo a už je to tak 6let a říkal to je děs, jen se tam jdeš ukázat, podepsat papír a jdeš, jednou zmeškal, zapomněl na to, volal druhý den a dostal takový zdrdunk, že se naštvala a řekl jí něco od plic, že tam beztak chodí jen na kontolu a podpis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE Kdyby nebyly tak benevolentní jistě by tolik nezaměstnaných nebylo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Meha pracovala jsem v řeznictví, v optice, v zahradnictví v elektru, ve fabrice na karton ve fabrice na těsnění do aut a jako pojišťovák… i v supermarketu na pokladně…
Soukromá škola veřejnoprávní asi nebude zadarmo. Jaké předpokládáš uplatnění?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@hanka.br. ve státní správě… plus pokračování na VŠ…
Nezlob se - ale přijde mi uhozené financovat si soukromou školu, (která ti bez následného studia VŠ bude stejně k ničemu a i s ní jsou na místa ve státní správě kilometrové fronty) a zároveň chtít, aby ti někdo jiný financoval rekvalifikační kurz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co na té soukromé škole studuješ?
Pokud se tomu oboru věnovat nechceš, tak ty peníze raději investuj do něčeho, co Tě zajímá.