Úřad práce k ničemu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
28.3.15 08:17
@Anonymní píše:
@Cuddy jsem na soukromé škole! ale hlavně nekončím tento rok… a práce teď pro mě nikde není, jsou to vesměs mužské práce a pokud ženské tak chcou VŠ a tu ještě nemám :-( už jsem posílala životopis i na uklízečku a nic :-(

A co na té soukromé škole studuješ?
Pokud se tomu oboru věnovat nechceš, tak ty peníze raději investuj do něčeho, co Tě zajímá.

• Citovat
  • Upravit
5420
28.3.15 08:23
@Anonymní píše:
A jinak studuji veřejnoprávní…rozdílné rekvalifikace jsem psala proto že si myslím že se v životě hodí jakákoliv praxe do budoucna! chtěla jsem tu účetní ale prej by to nebylo pro mě… a na stáže jsem psala a bylo mi řečeno že mám smůlu, tak nevím no… každej si vychvaluje jak se na úp měl možnost vzdělat atd a já jsem jako nějaká výjimka? nemůžu najít práci úplně stejně jako jiní tak nevím proč někdo na něco nárok má a někdo ne… a navíc školu si platit musím a to taky nikoho nezajímá…

Podle stylu, kterým píšeš je chyba v tobě a tvých představách. Práce jsou, jen musí jít stranou naše představy. Zřejmě jsi bezdětná, neměl by být problém sehnat si práci i podřadnou než dostuduješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
28.3.15 08:24

Urad prace dle meho mel smysl v dobe, kdy nebyl internet a koncentrovaly se nabidky prace tam. Dnes je situace jina.

Ale opravdu u tebe vyznam rekvalifikace nevidim, zvlast, pokud si to vzdelani platis sama. Clovek vetsinou investuje do toho, o co ma zajem. Proc tedy rekvalifikaci, kdyz nekam miris sama? Nasla jsem v jine diskuzi popsany tvuj problem. Musis vydrzet jeste ten rok a pul, nez dostudujes. Tim, ze se jedna o stredni skolu mas velmi stizenou pozici. Kdybys byla pred dokoncenim VS, mela bys vetsi uplatneni v dobrovolnych ci malo placenych stazich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
28.3.15 08:28

Me to teda prijde uhozené když studuji chtit po up jeste nejaky kurz. I když studuješ soukromou, na to si snad mela myslet driv. A co jsi dělala pred up? Ja bych řekla ze do nějakého supermarketu te za kasu určitě vezmou. Na takové místa hledají furt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
28.3.15 08:30
@Anonymní píše:
@roksy25 před chvilkou jsem psala že posílám životopisy na vše i na uklízečku… mě nevadí práce! tady fakt člověk vždy zklidí max kritiku nic víc…

Necerti se. Nesklizis kritiku, ziskavas nezaujaty pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.3.15 08:43

@Cuddy jojo, to je pravda, dnes už slouží jako dodržování docházky, hlídání a papírování, ale jinak si každý musí uvědomit, že žádný úřad za něj hledat nebude :think: Už prý ani tolik nezasílají ty dopisy s nabídka, už ani nesondují, kde si byla a hledala, co by sis představovala atd..Jen dobrý den, je něco nového? Dobře, tady podepište a přijďte tehdy a tehdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.3.15 08:49
@Anonymní píše:
@roksy25 před chvilkou jsem psala že posílám životopisy na vše i na uklízečku… mě nevadí práce! tady fakt člověk vždy zklidí max kritiku nic víc…

Jaká kritika? Jen radím slevit z představ a nepsat, že posíláš životopisy na uklízečku. Posíláním životopisů si tak nic nenajdeš, musíš obcházet, volat a hlásit se na konkurzy, oni firmy nejsou moc přístupní těm, co jen zašlou životopis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
28.3.15 09:05
@Anonymní píše:

To jo, zvlaste pokud se jedna o urad prace moralizovani se pohrne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
28.3.15 09:09
@Anonymní píše:

Máš posílat cv na pozice, na které máš vzdělání a zkušenosti.
Co jsi dělala před evidencí na ÚP?

• Citovat
  • Upravit
4918
28.3.15 09:13
@roksy25 píše:
@Cuddy jojo, to je pravda, dnes už slouží jako dodržování docházky, hlídání a papírování, ale jinak si každý musí uvědomit, že žádný úřad za něj hledat nebude :think: Už prý ani tolik nezasílají ty dopisy s nabídka, už ani nesondují, kde si byla a hledala, co by sis představovala atd..Jen dobrý den, je něco nového? Dobře, tady podepište a přijďte tehdy a tehdy…

Je to tak a popravdě nechápu, k čemu tedy ty ÚP vůbec jsou? Musí to být přece i pro ně kontraproduktivní jen platit za uchazeče zdravotní pojištění a nic nedělat, nikam ho neposílat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
28.3.15 09:19
@Lenek píše:
Me to teda prijde uhozené když studuji chtit po up jeste nejaky kurz. I když studuješ soukromou, na to si snad mela myslet driv. A co jsi dělala pred up? Ja bych řekla ze do nějakého supermarketu te za kasu určitě vezmou. Na takové místa hledají furt :nevim:

No jo, ale anonymní studuje dálkově, je jí 30 let, tak nemá status studenta. Taky jsem studovala dálkově a na rekvalifikaci jsem měla nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.3.15 09:29

@BAZÁREK ANGIE Taky si myslím, dle mě je to jen úřad na papírování. Třeba v našem městě je tam asi 10 úřednic :zed: Prý nějaký systém podle dat narození a já nevím, co včechno..Jako na co? Dala bych tam tak dvě tři, rozsáhlejší pracovní dobu a hned by se ušetřilo..A toho papírování :zed: Přítelovi to stačilo a už je to tak 6let a říkal to je děs, jen se tam jdeš ukázat, podepsat papír a jdeš, jednou zmeškal, zapomněl na to, volal druhý den a dostal takový zdrdunk, že se naštvala a řekl jí něco od plic, že tam beztak chodí jen na kontolu a podpis :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.3.15 09:31

@BAZÁREK ANGIE Kdyby nebyly tak benevolentní jistě by tolik nezaměstnaných nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.3.15 09:45
@Anonymní píše:
@Meha pracovala jsem v řeznictví, v optice, v zahradnictví v elektru, ve fabrice na karton ve fabrice na těsnění do aut a jako pojišťovák… i v supermarketu na pokladně…

Soukromá škola veřejnoprávní asi nebude zadarmo. Jaké předpokládáš uplatnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.3.15 09:53
@Anonymní píše:
@hanka.br. ve státní správě… plus pokračování na VŠ…

Nezlob se - ale přijde mi uhozené financovat si soukromou školu, (která ti bez následného studia VŠ bude stejně k ničemu a i s ní jsou na místa ve státní správě kilometrové fronty) a zároveň chtít, aby ti někdo jiný financoval rekvalifikační kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat