Urad prace omluva 2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
8.5.19 11:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat mela jsem přijít na up ale zapomněla jsem na to jelikož jsem resila úraz dcery, který se ji stal ve školce tak my to uplne vypadlo z hlavy ze jsem se mela dostavit, a přišel my papír ze zahajují správní rizeni o vyřazení z up, :(
Papír od lékařky mam ze jsem byla s dcerou u doktora a další papíry jenže nevím zda to vezmou když jsem se tam měsíc neobjevila a ani nedala žádnou omluvnou zprávu, myslíte že má nějakou cenu něco řešit nebo me rovnou vyhodí a mam s touhle variantou počítat Děkuji

No řekla bych, že když ses měsíc neozvala, tak je pozdě bycha honit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
8.5.19 11:08
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat mela jsem přijít na up ale zapomněla jsem na to jelikož jsem resila úraz dcery, který se ji stal ve školce tak my to uplne vypadlo z hlavy ze jsem se mela dostavit, a přišel my papír ze zahajují správní rizeni o vyřazení z up, :(
Papír od lékařky mam ze jsem byla s dcerou u doktora a další papíry jenže nevím zda to vezmou když jsem se tam měsíc neobjevila a ani nedala žádnou omluvnou zprávu, myslíte že má nějakou cenu něco řešit nebo me rovnou vyhodí a mam s touhle variantou počítat Děkuji

No tak počítej s každou vaiantou…proč si se tam neobjevila měsíc? mohla si tam jít třeba následující den s papíry od doktora o úrazu nebo tam zavolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
8.5.19 11:10
@Anonymní píše:

Bohužel jsi nesplnila oznamovací povinnost do 8 dnů od termínu, takže to na nic jiného než vyřazení nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.5.19 11:14
@Anonymní píše:

Počítala bych s nejhorším a max. byla příjemně překvapená. Ale obávám se, že jinou možnost asi nemají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.5.19 11:14

@renduli Já vím je to moje blbost, ze jsem na to zapomněla uplne, mam se dostavit zítra na up a podat vysvětleni, tak právě nevím zda to bude mit nějakou cenu, jim to tam všechno vysvětlit :think:
A mohu se ještě prosim zeptat když mě vyradi z up tak me vyhodí z hmotný nouze?
Jsem totiz matka samoživitelka a mam tři malinký deti a právě nevím co me tedy bude čekat Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.5.19 11:17
@jarka521 píše:
@renduli Já vím je to moje blbost, ze jsem na to zapomněla uplne, mam se dostavit zítra na up a podat vysvětleni, tak právě nevím zda to bude mit nějakou cenu, jim to tam všechno vysvětlit :think:
Jsem totiz matka samoživitelka a mam tři malinký deti a právě nevím co me tedy bude čekat Děkuji

Tak to jsi frajerka. Co ti víc říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.5.19 11:19

@Rive Já vím máte pravdu je to moje chyba ze my to uplne vypadlo z hlavy, a ze jsem se ani neozvala ale mela jsem plnou hlavu dcery jelikož jsem stále jezdila po doktorech a po dalších kontrolách apod
Mám se právě zastavit zítra a podat vysvětlení tak nevím právě zda to má nějakou cenu něco řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
8.5.19 11:20
@jarka521 píše:
Jsem totiz matka samoživitelka a mam tři malinký deti a právě nevím co me tedy bude čekat Děkuji

8o Jak můžeš zapomenout na to jediné, co tě živí? 8o Vyřadí tě a na hmotku nebudeš mít nárok…logicky.

• Citovat
  • Upravit
59385
8.5.19 11:20
@Anonymní píše:

to Tě to vypadlo na celý měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
8.5.19 11:21
@jarka521 píše:
@Rive Já vím máte pravdu je to moje chyba ze my to uplne vypadlo z hlavy, a ze jsem se ani neozvala ale mela jsem plnou hlavu dcery jelikož jsem stále jezdila po doktorech a po dalších kontrolách apod
Mám se právě zastavit zítra a podat vysvětlení tak nevím právě zda to má nějakou cenu něco řešit

zkusit to můžeš za to nic nedáš snad tam bude někdo chápavý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.5.19 11:23

@Markéta80 no bohužel vypadlo no jelikož dcera mela vazny úraz ve školce mela narazenou lícní kost a měsíc a půl marodila a stále jsme jezdili po doktorech po vyšetření apod tak my to vypadlo z hlavy, ze jsem se někam mela dostavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.5.19 11:24

Dokud choděj prachy, nic se neřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 11:24
@Anonymní píše:

já dorazila o den později, prostě jsem si myslela že mám dorazit o den později. Takže na úp jsem blekotala jak mi bylo strašně špatně atd…A hned po návštěvě jsem šla k doktorce pro potvrzení. napsala mi že jsem se nemohla dostavit že mi bylo den předtím špatně. Uřadnice a to zmiňují fakt šílená, věděla že je to lež že mi doktorka jen kryje záda, ale zprávu vzít musela. Protože když se nedostavíš na úp tak omluvit ty to může jen doktor -od něj to mají povinnost vzít at si myslí co chtějí

• Citovat
  • Upravit
30408
8.5.19 11:25
@jarka521 píše:
@Markéta80 no bohužel vypadlo no jelikož dcera mela vazny úraz ve školce mela narazenou lícní kost a měsíc a půl marodila a stále jsme jezdili po doktorech po vyšetření apod tak my to vypadlo z hlavy, ze jsem se někam mela dostavit

Můžeš to zkusit na úředníky, jestli ti to zbaští. Ale nezlob se, s naraženou lícní kostí jezdit nonstop po doktorech, tuhle pohádku snad tady vynech. Nakonec nám to opravdu valit do hlav nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
8.5.19 11:26
@jarka521 píše:

Znova, je to místo, které tě živí a tys zapoměla? Na hmotku sis papíry ale asi nezapoměla donést? Nebo jsi zapoměla i na to?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová