Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jarka521 píše:
@Rive Já vím máte pravdu je to moje chyba ze my to uplne vypadlo z hlavy, a ze jsem se ani neozvala ale mela jsem plnou hlavu dcery jelikož jsem stále jezdila po doktorech a po dalších kontrolách apod
Mám se právě zastavit zítra a podat vysvětlení tak nevím právě zda to má nějakou cenu něco řešit
Myslím, že to je tak, že se do určité doby můžeš vyjádřit k zahájenému správnímu řízení, ale obávám se, že tohle nezohlední. Zapomenout měsíc!, že si mám hledat práci
…
@Anonymní píše:
já dorazila o den později, prostě jsem si myslela že mám dorazit o den později. Takže na úp jsem blekotala jak mi bylo strašně špatně atd…A hned po návštěvě jsem šla k doktorce pro potvrzení. napsala mi že jsem se nemohla dostavit že mi bylo den předtím špatně. Uřadnice a to zmiňují fakt šílená, věděla že je to lež že mi doktorka jen kryje záda, ale zprávu vzít musela. Protože když se nedostavíš na úp tak omluvit ty to může jen doktor -od něj to mají povinnost vzít at si myslí co chtějí
No dobře, ale ty jsi přišla na druhý den. To je ještě za jistých podmínek řešitelné
Jenomže tazatelka si po až měsíci vzpomněla, že existuje pracák. A nesplnila oznámení vážného důvodu, proč se nemohla dostavit, do 8 dnů.
@jarka521 píše:
@Markéta80 no bohužel vypadlo no jelikož dcera mela vazny úraz ve školce mela narazenou lícní kost a měsíc a půl marodila a stále jsme jezdili po doktorech po vyšetření apod tak my to vypadlo z hlavy, ze jsem se někam mela dostavit
No, tak zase si některé koply.
Ale zkus to vysvětlit a uvidíš. Nedivím se, že se ti to vykouřilo z hlavy, ale omluv to není. Jinak příště všechny důležité věci piš červenou tužkou do kalendáře a nebo upomínek.
Vezmi všechna vyšetření, na kterých jste byly.
Ale počítej s tím, že tě spíš vyřadí, ty máš totiž oznámit, proč jsi se nedostavila, do 8 dní.
Vyradi te. melas to resit hned druhy den a neverim, ze sis mesic nevzpomnela, ze mas jit na urad. Kdybys chodila do prace, taky bys tam měsíc nesla a tvrdila bys, zes zapomněla?
@P4ja no to máte pravdu me se to nikdy nestalo az tet na vse jsem uplne zapomněla zkusím to pokud to půjde a nevyradi me jinak holt za chyby se plati
@jarka521 ten měsíc je prostě strašně moc
, navíc už se to řeší takže to nejspíš jedna úřednice neovlivní.. kdyby to bylo hned druhý den tak věřím že by to vzala. Měsíc je prostě dlouho, navíc si se sama ani neozvala až na jejich výzvu. Každopádně bych tam šla a vše řekla jak bylo, ale neočekávala bych nic pozitivního
To je stejné jako kdyby jsi nešla do práce, tam by jen volali kde jsi. Tady to nechali a začali řešit po měsíci ![]()
Kdyby jsi tam šla druhej den, tak bych to ještě pochopila. Ale s prominutím srá. t na to měsíc?
Dobře udělají, když tě vyrazí.