Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pěkný podvečer, před dvěmi dny jsem spadla na cestě po tom, co se mi rozeběhl pes, já to neustála, spadla a o cestu si sedřela ret, samozřejmě mi tekla krev. Včera ráno jsem se vzbudila a ret nateklý, jako by mi měl prasknout.
Od včera to leduju, včera jsem si koupila v lékárně hemagel a nějaké tabletky na otoky. Dnes jsem si byla pro activon tube s medem, abych ránu mohla co nejvíce mazat. Kamarádka mi ještě přinesla čaj, megafyt pharma bylinkový se šalvějí, s tím, že si do studeného čaje mám namáčet tamponek a přikládat.
Posílám fotky pro představu, 1. Z rána, 2. Teď namazaná activem. Řekla bych, že mi to zase docela splasklo.
Jsem mladá, nerada bych měla nevzhlednou jizvu, nevíte co dělat, abych tomu co nejvíce napomohla? Děkuji
To se zahoji. jizvu mit nebudes. obskurni masti nemazej, caj na to nelej, jen si tam zavleces infekci. Sprchovala bych to chlorovanou vodou a nechala na vzduchu, udelaji se strupy a vyloupou se.
mazat max framykoinem.
@Janča6 píše:
@Pudloslava Ano Hemagel bys nedavala?
možná okolo toho defektu, ne do otevřené rány
@Pudloslava píše:
Mě právě bylo řečeno v lékárně, že to udělá ochrannou vrstvu, která se pak bude lépe zacelovat a bude chránit před okolními vlivy
@Pudloslava píše:
Diky. Je fakt, ze do hluboke otevrene rany jsme ho taky nedavali. Na povrchove poraneni je ale ok, ne?
Aha, tak pardon, já si to spletla s gelem na rozpouštění krevních sraženin, tohle je na oděrku v pohodě. (podle názvu jsem odhadla, že to bude mutace heparoidu a nekoukla se, na co to opravdu je), omlouvám se