Uražená rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.6.24 20:05

Rodina nebo kdokoliv jiný, za mě je vždycky slušnost se zeptat, zda ten dotyčný bude něco chtít, případně se odvděčit jindy. Je mi z toho smutno. Určitě ses zachovala správně. Nedělej si výčitky z nějakých pomluv, to o těch lidech taky něco vypovídá, alespoň si na ně můžeš udělat obrázek.

• Citovat
  • Upravit
1250
20.6.24 20:06
@Anonymní píše: Více

Přesně tak jsem to myslela, mělo to vzejít z jejich strany. Já bych to tedy tak udělala, když bych si přála nějaký obrázek jen tak, ne jako dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
20.6.24 20:06

když ne, tak ne. U malování stačí říct, že nemáš prostě nápad, motivaci. To musí člověk cítit. Manžel občas něco namaluje, ale nejde to lusknutím prstu, že zrovna potřebujeme obraz. Trvá to i měsíce, než ho něco napadne a hlavně má tu chuť. Pro někoho k narozeninám by dokázal, protože bude myslet na toho člověka, ale ne jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.24 20:19
:hug: DĚkuji. Souhlas. @nikitice To též…nápad..cit. Ale zase oni mi řekli co chtejí, ale po takovém chování nemá človek chuť. nic delat :think:
  • Citovat
  • Upravit
11092
20.6.24 20:21

Nejhorší je v tomhle ohledu vždycky rodina, ale i rádoby kamarádi.
Prostě bych to nijak neřešila, ty jsi své řekla, oni taky. Nechtějí to akceptovat, jejich problém.
Nic nemusíš a když se budou ptát, tak prostě řekneš, že neakceptovali tvou nabídku a prostě dál bych nic nevysvětlovala.
Nechápu tuhle tu podřazenost. Lidi se k tobě chovají pouze tak, jak jim dovolíš. Asi jim dovolíš hodně a tohle je výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
20.6.24 20:25

Tak to také nejde na povel. Manžel pak už i věděl co namalovat, ale ta chuť.. Musí tě políbit múza přece. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.6.24 20:28

A za kolik tedy tvé obrazy prodáváš cizím lidem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.24 20:46
@terien píše: Více

závisí od obrazu, Jak je velký, jak to bylo složité, kolik mi to času zabralo, je to různé, Ale většinou se mé ceny pohybují takto 40,– až 100,– eur (995,98 KČ - 2489,95KČ)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.24 20:47
@nikitice píše: Více
:kytka: :andel:
  • Citovat
  • Upravit
25191
20.6.24 20:48

:zed: hnus řekla bych jim, že to stojí čas, peníze a invenci a možná to narozky jistí..
jsou drzí jak vši a takto to fakt nefunguje
po téhle zkušenosti si ani nemyslím, že ten obraz bude mít pod takovým nátlakem dobrou energii.
co si to vůbec dovolují? že to tiskneš na tiskárně nebo co jako??
nas-rat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.24 20:55
@LucyJá osobně se dost věnuji malování olejomalba (příroda, lidé,
zvířátka, fantasy). dávám si záležet i na detailech závisí samozřejmě na obrazu ale ono to skutečně může zabrat i několik týdnů dokud to udělám dokonalé, neboť chci vždycky věci mít tip top
@Lucy75 píše: Více
  • Citovat
  • Upravit
78489
20.6.24 21:00

no já bych jim nic nemalovala být tebou, příbuzným typu sestra babky asi normálně dárky nedáváš, takže jak už tady bylo nas.rat, řekni, že za 1 obraz chceš 1000 kč, že i tak je to pod cenou - kdo chce, ať si koupí nebo nic - to je vydírání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.24 21:01

Když to nechápou po dobrém, tak je pošli někde a je klid.
Ale někteří to nepochopí nikdy..

V dnešní době všechno něco stojí, nejen ruční práce, i když ta nejvíc. A třeba já si za ní velmi ráda zaplatím.
Ale taky mám v rodině uraženou osobu, které jsem odmítla vyhovět :mrgreen:
V minulosti jsem tiskla něco na tiskárně (barva a papíry stojí dost peněz) v docela velkém množství pro známou. Když přišla s prosbou, zda ji to vytisknu, donesla barvu i papíry do tiskárny. Takže jsem ji vytiskla vše co potřebovala.

O pár let později přišla další známa. Potřebovala vytisknout víc jak 1000 stran. Taky jsem řekla ok, když mi koupí barvu do tiskárny nemám problém. Papíru jsem měla dost. Když zjistila, kolik stojí barva a že to po ni chci zaplatit… Tak se urazila a šla k jiným známým..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.24 21:07
@stinga

pro přestavu
https://www.etsy.com/…andmade-wall?…

muj styl, ale ja nejsme na etsy :?

• Citovat
  • Upravit
321
20.6.24 21:19

Prosim, slo by info do zpravy? Sijete i cizim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová