Uražená rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.6.24 19:25
@jita22 píše: Více
Řekl jí, že jsem unavená a sestra ať se uklidní. (Neboť ona si jí stěžovala dcera, že jsem ji poslala do prd**le :/ ) jako nebyla, že hnusná, jen chtěla vědět co je ve věci. ohledne švagrové :roll: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
21.6.24 23:53

Dohromady šest obrazu? Vzala bych klasickou A4 (žádnou čtvrtku, fakt obyčejný papír), tam bych každý během pěti min v jednoduchosti nakreslila co chtějí a to jim dala. „Náte teta, tady máte ten obraz, co jste po mě chtěla, zarámovat už si to zvládnete sama, že jo?“ :mrgreen: Chcete poradny obraz? Fajn, tady máte seznam toho, co na to potřebuju a kolik to stojí. Krát šest, aby viděly výslednou sumu, co po tobě milá rodinka dohromady vůbec chce. A to je jen matroš. Čekáš dítě, budou výdaje a jim není blbý tě ještě obírat o peníze, čas a nervy. Fakt milá rodinka :pocitac:
Navíc odpověď ne, nemusí být každému po chuti, ale každý by ji měl respektovat. K tomu jsi ve vysokém stupni těhotenství a oni tě stresují, hlavně kvůli tomu bych je poslala do patřičných míst a s doporučením, ať se nad svým chováním zamyslí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.24 10:49
@Lucille198777 píše: Více

Už jsem poslala nekam :zed: 8o :? ale to s papírem… :think: :mrgreen: good idea

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie