Urážená švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
9.9.21 17:17

@Pan Dan Ano, ale v pujcovne 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.9.21 17:45

@Pan Dan A proč ne? Kámošce jednou nedorazily včas kufry ze zahraničí, tak jsme jí i manželovi půjčili, co jim sedělo. Vrátili vyprané i vyžehlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.9.21 18:02
@Pan Dan píše:
Oblečení se jako běžně půjčuje?

společenské oblečení, ale klidně proč ne, ale ne tak jak to tu je popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.9.21 18:02

Jen k zamysleni: • Úplně nechápu zvyk vse kompenzovat čokoládou, obrazně. Já ji třeba vůbec nejím a mnohem víc by mi udělala radost nějaká praktická věc do domácnosti, i kdyby to měl být balík h. jzlpapiru. :D Vlastně mě 125. čokoska v komore „za neco“ desi. Takže zde se přimlouvám za to, ze dotyčnému uděláte radost malou drobnosti, která je víc šitá na tělo; škoda, že třeba právě praktické věci jsou v tomto případě společenské faux-pas. • K prani: smradlave, propocené věci vrací jen obr cunata, ale ze své zkušenosti vím, že tady je lepší domluvit se na očekávané „kompenzaci“. Já jsem si od ségry taky na RD pujcovala společenské šaty, u ní byly součástí běžného šatníku (dress code), já měla hluboko do kapsy a nové šaty na pískoviště si nekupovala. Na své věci je dost cimprlich, takže mě zadala, abych ji je raději vracela tak, že si je sama ošetří. Ja ji to zase oplatila jinou službou. Nutno říct, že šaty nikdy nesmrdely nebo něco takového. :poblion: A k tomuto zjištění, že je lepší do „ciziho“ oblečení moc nezasahovat, mě zase dovedla moje svagrova. Jejím detem jsem půjčila něco na chvilku, tepláčky, třeba když se pocintaly, a rozhodně nevyzadovala po hodině jejich nošení vyprání, ale ona mi je následně vrátila až někdy, přičemž se úplně čisté zbytecne mlely 2,5 h. v pračce na 90°C, protože je prala i s manzelovymi monterkami a taky tak od té doby vypadaly. Coz se bohužel stalo ne jednou. Takže při nejbližší příležitosti jsem naše oblečení z jejich děti strhla :D a dala do pořádku sama.

Ale zakladatelky svagrova je podle mě normální buran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
9.9.21 18:12

Extremne nesnasim lidi, co pujcenou vec vrati v hroznem stavu. A jeste vystupuji ve stylu „a co jako?“ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
9.9.21 18:13
@Anonymní píše:
Zdravim. Moje svagrova uz mi jde na nervy, kazdy mesic se stane, ze prijde ke mne domu a chce si ode mne pujcit obleceni. Ona je hodne sportovni typ tak nema zadne spolecenske saty, lodicky(dvakrat jsem ji davala poukazku do ocecka at si neco hezkeho koupi, koupila si boty do fitka)… je celkem silna kuracka a vzdycky mi obleceni vratila nevyprane, nevycistene, zasmradi to byt, jednou i propalenou halenku… a nikdy mi za to nic nedala ani blbou cokosku…a dnes opet, ze jde zitra na vecirek a potrebuje neco pujcit, vlezla do satny a vybrala si moje nejoblibenejsi koktejlky, a to jsem uz rekla ze ne, ze ty proste ne. A tak koukala, protoze ja jsem takova trubka co neumi rict ne! 8o A zacala knourat, ze si myslela, ze jsme jako sestry a ze to ode mne necekala…odjela nafucena. Na jednu stranu jsem na sebe hrda, ze jsem ji to rekla :mrgreen:ale na druhou se trosku bojim co bude dal, jsem fakt takova putka ticha… :(

Co by bylo dál? Asi to, že si už švagrová nic nepřijde půjčit :mrgreen: Kdyby to vždy vrátila vyprané a v pořádku, tak ještě ok, ale takhle? Si dobrá, že si to vydržela tak dlouho, já bych jí poslala do háje hned, jak by poprvé donesla věci co smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
9.9.21 18:14
@unuděná píše:
Jéé, zítra naběhni k ní domů, že potřebuješ půjčit boty na běhání a ty super fitness legíny, jako správná sestra. A pokud by ti to fakt půjčila, tak to pořádně propoť a pak jí to tak vrať :mrgreen: :mrgreen:

jaká sestra? Švagrová

proč taková škodolibost, proč oplácet někomu něčím, co se nelíbí, měla by takto oplácet? Možná tak ty bys to dala se svojí inteligencí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
9.9.21 18:14
@divine woman píše:
@Pan Dan A proč ne? Kámošce jednou nedorazily včas kufry ze zahraničí, tak jsme jí i manželovi půjčili, co jim sedělo. Vrátili vyprané i vyžehlené.

Jo, tak to jo. Ale to je trochu jiná situace. Od zakladatelky švagrové mi to přijde jako vychcanost.

• Citovat
  • Upravit
25897
9.9.21 18:24

@Pan Dan Já s půjčováním oblečení nemám problém, ale vracet mi to špinavé nebo zničené, tak jí taky pošlu do zádele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.9.21 18:27
@DanielaD píše:
jaká sestra? Švagrováproč taková škodolibost, proč oplácet někomu něčím, co se nelíbí, měla by takto oplácet? Možná tak ty bys to dala se svojí inteligencí

Cti poradne. Psala, ze svagrova ji rekla, ze jsou jako sestry, tak ji neprislo, ze by to bylo blbe. A nejde o oplaceni, ale o nastaveni zrcadla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.9.21 21:37

Dobre jsi udelala. Mela jsi rict, ze jsi taky necekala, ze si bude opakovane jezdit pujcovat obleceni, ktere pak vrati nevyprane. To si ani segry navzajem nedelaji. V cem nakonec sla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
13.9.21 21:41
@Lucie142 píše:
Pujcujeme si se segrou, občas i kamarádkou. Max plesove saty, nikomu se nechce kupovat každý rok nové a takto pěkné protocime :)
To co popisuješ ty bych nepraktikovala. Buď na sebe hrdá, zes to zvládla, nepujcit a příště ji místo poukázky rovnou kup saty 8)

příště ať ji pošle do pr…, proč by jí měla kupovat šaty? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová