Urážení kvůli zamilování

31
10.7.17 18:37

Urážení kvůli zamilování

Ahoj, vím že se to sem moc nehodí, ale potřebuju pomoc. Minulý rok sem se zamilovala do kluka, který se mnou a mojí kámoškou chodil ven. Ale mě bylo 13 a jemu 18.. Bylo jasný že mě nebude milovat. Jednou sem mu napsala že ho mám ráda. V září mu moje jiné dvě kamarádky psaly hrozný věci a vydavali se za mě. Přestali jsme se bavit a jeho začlo štvát to ze ho miluju a proto se bloknul mě i mojí kamaradku se kterou sem ho poznala. A všechno co mu napsaly ty dvě holky tak to se řešilo ve škole asi do prosince.. Protože ten kluk hraje fotbal tak to věděli i ty kluci tam.. Dneska si napsal jeden kluk:
On:Čau, jsi pí#a?
Myslíš že tě (jméno a příjmení kluka) chce, jako vážně??? :)
Já: ne nemyslím
On:já ty zprávy viděl
Ps:si pí#a??
Pak sem mu už neodepsala.. Mě by zajímalo proč to řeší až teď a proč ho to zajímá. Co mám dělat? Já už chci na toto zapomenout. Co na to mám odpovídat lidem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21910
10.7.17 18:39

@madička13 neodpovidej nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.7.17 18:51

Ukaž rodičům a kdyby to pokračovalo, nahlásit na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
10.7.17 19:32

@madička13 Změň si číslo a rozmysli si, komu ho dáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.7.17 19:48
@Manhattan píše:
@madička13 Změň si číslo a rozmysli si, komu ho dáš ;)

Máš pocit, že jiné komunikační kanály neexistují?

@madička13 Neodpovídej, zablokuj si je a užívej si prázdniny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
10.7.17 19:51

@radkka Aha, to mi nějak nedocvaklo :oops: :lol: Tak ať si ty blbečky zablokuje ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.7.17 20:10
@Saatine píše:
Nereš to, jsou to hlupáci, když si musí zvyšovat sebevědomí na malé holce. Ano správně jsi odhadla, že pro někoho o tolik staršího jsi malá holka.Zablokuj je, ignoruj. Zablokuj si na fb psaní od cizích krom přátel. Kdyžtak si zaloz nové fb pod nějakým nickem.

Děkuju. Ten člověk co mi to psal, tak není cizí. Je z naší školy a je jen o rok víš než já. Už dávno sem ho tam měla v přátelích. A toho kluka do kterého sem se zamilovala zná z fotbalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.7.17 20:12
@madička13 píše:
Děkuju. Ten člověk co mi to psal, tak není cizí. Je z naší školy a je jen o rok víš než já. Už dávno sem ho tam měla v přátelích. A toho kluka do kterého sem se zamilovala zná z fotbalu.

Nemusíš mít v přátelích každého ze školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat