Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, je tu některá slečna či paní, které na prvním screeningu řekli pohlaví miminka a byla to nakonec i pravda?
Já dneska byla v podolí, a tam mi pan doktor řekl, že to vidí na holku, tak jsem z toho trochu v šoku
Jo, ja. Vzdy řekli že to bude holka, prvni uz mam doma, druha ma termín za 14dnu, ale vsech utz stále jasná holka
Zatím mi to vyšlo u obou dětí, ale znám i ty, co to pak měli naopak ![]()
Na 1. screeningu se mě na konci doktorka zeptala, jestli chci vědět, jakého pohlaví mimčo je. Souhlasila jsem a řekla mi, že na 90% holčička a myslí si, že už by se to změnit nemělo.
Na 2. screeningu byl se mnou partner a paní doktorka nám pohlaví i hezky ukázala, vše vysvětlila a i my jako naprostí laici tam to tzv. kávové zrno viděli. Ale je pravda (musím zaklepat), že při každém vyšetření malá vždy vše ukázala a předvedla a doktorky vždy byly spokojené jak spolupracuje. Ale fotit se moc nechce, vždy si tam narve ruku, stydlivka.
O týden později mi to potvrdila i má gynekoložka.
Mně právě řekli že holčička.. tak nevim jestli už s tím můžu počítat ![]()
U nas jasná holka od prvního screeningu
Neznam nikoho, u koho by se doktor vysloveně spletl, jen pripady kdy to hodně dlouho nebylo vidět…
Mě u druhého až do 27. týdne rikali, ze to vypadá na holku, dokonce s 80% pravděpodobnosti. Byla jsem na utz na svoje narozky přesně 26+6 a krasne mi synek zamaval pindourem… ![]()
Ano, ve 13tt v Brně Veveří, 3 děti a 3× správné pohlaví ![]()
Ale u mě si byli doktoři jistí v tom 13tt
Příspěvek upraven 02.07.21 v 19:40
Mě řekl doktor dvakrát na prvním screeningu ve 12tt holka.. a máme dvě holky ![]()
Ano, holku na 70% a byla holka to je.
Doktorka mi říkala už v 10tt že to vidí na holku.
![]()
Ve 13tt holcicka na 80% u vyhlasene doktorky, 17tt uz to byl kluk a je i do ted ![]()
Mně to vyšlo. U obou těhotenství řekli ve 12. týdnu holka a doma mám dvě holky.
Zdravím, je tu některá slečna či paní, které na prvním screeningu řekli pohlaví miminka a byla to nakonec i pravda?
Já dneska byla v podolí, a tam mi pan doktor řekl, že to vidí na holku, tak jsem z toho trochu v šoku