Urdžení těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
8.4.11 13:21
Misula.vdf píše:
Asi nám nezbývá než důvěřovat našim gynekologům a nekoukat jinam, protože pak jsme z toho vyjukané, že je to všude jinak :nevim:

Prave, kazdy rika neco jineho, vsude pisou neco jineho.. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
8.4.11 13:24

Prostě pokud nám jejich rady nepřijdou divné, nelogické (což by se němělo stát), nepídit, nepátrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.4.11 13:26

Mě břich tvrdnul od 16 tt,měla jsem mega dávky magnezka,ale stejně tvrdlo dál,důležitý je stav čípku.Měla jsem tvrdnutí po 20 tt třeba i 50× denně,někdy i víc.Nakonec jsem rodila 41+0 :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.4.11 13:54

me to tvrdlo od toho 25tt, ve 27tt mi gyndr. pohrozila predcasnym porodem a nasadila magnezko.. ted jsem uz v 34tt a magnezko uz neberu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.4.11 15:55

Příspěvek upraven 17.05.16 v 00:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 16:36

tak tedka jsem uplně zmatená každá z vás mluví jinak… tak já to rači beru, protože se bojím… přišla jsem o jedno dítě v 18.tém týdnu umřelo… tak se bojím abych neporodila předčasně… tak ho rači beru… takle nemám zas takové obavy… ale zase se tedka bojím abych při porodu neměla komplikace… doktor ten má dovolenou takže mi držte palce holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 16:39

tak to tě lituji no já ho právě taky rači beru… do toho 30.týdne to skusím přestat brát… a kdybych náhodou porodila ve 30.týdnu tak to není už takové riziko??? já jsem se narodila na sedmí měsíc.. tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.4.11 16:45

Jen ho ber, já ho beru taky, jsem ve 26. týdnu, mám skrácený čípek a občas mi tvrdne břicho, než sem brala magnézko, měla sem pěkný křeče do břicha z námahy, a ted mám celkem pokoj. Jsem ráda, že se mi to zatím nehorší a nemusim jen ležet nebo do nemocnice. Takže si myslím, že je to to nejlepší co můžeš ted pro sebe udělat, když ho budeš užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.4.11 16:52
RomcaS píše:
Jen ho ber, já ho beru taky, jsem ve 26. týdnu, mám skrácený čípek a občas mi tvrdne břicho, než sem brala magnézko, měla sem pěkný křeče do břicha z námahy, a ted mám celkem pokoj. Jsem ráda, že se mi to zatím nehorší a nemusim jen ležet nebo do nemocnice. Takže si myslím, že je to to nejlepší co můžeš ted pro sebe udělat, když ho budeš užívat.

Ja jsem byla ve stejne situaci… :wink: Ale uz jsem prekrocila hranici 34tt, takze aspon neco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 19:54

tak díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat