Úřednice se na mě vykašlala

30971
29.8.16 18:43
@primi píše:
Dobry den, mela bych dotaz jsem po totalni endoproteze kycle..byla jsem v nemocnici a nemohla jsem se dostavit na urad na projednani co se chodi kazdy mesic na zivotni minimum.. Nasla jsem si osobu ktera ma mou plnou moc a vse za me vyridila.. Urednice chtela na mail poslat doklat od socialniho pracovnika z nemocnice ten ji ho hned ten den poslal ale urednice se na ten mail vubec nepodivala!!! Ted ma dovolenou.. Psala jsem jeji nadrizeny a ta mi napsala ze se to projednava ze se na me urednice nevykaslala… Kdyz jsem mluvila s urednici ktera zastupuje tu moji urednici tam mi rekla ze tu vse ma ale ze ji chybi ta jedna vec ze ji to urednice nedala..pry ze kdyby tu zpravu z nemocnice mela tak uz by penize davno poslala.. Kdyz jsem to takhle pak napsala jeji nadrizeny tak mi ani neodepsala a reditelka v oboru take ne… Tento mesic mi neprislo vubec nic :nevim: :nevim:

No a nemohla jsi se zeptat, zda kdyz ma te jedna urednice dovolenou, jestli to nemuzes zaslat nekomu jinemu, aby se to urychlilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek
Velikost písma:

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat