Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mala ma osum tydnu je strasne uplakan emiminko rveme nonstop i kdyz ted obcas v noci spi tech sest hodin ze si odpocinu je tu takova maminka se kterou bych si psala nebo navstevovala jelikoz uz sem psychycky na dne nekdy
Mam holcicku taky osm tydnu starou a do znojma to mam asi pul hodiny cesty. urvani sice az tolik nejsme ale muzem ai klidne psat;-) jak dlouho uz miminko takto place? nebo vis pricinu place(prdy, spurt nebo tak)?
Navštěvovat? jako ze by vam deti rvaly duo
,vem ji do kocarku aspoň na 4 hodiny na prochazku za ten klid to stoji ![]()
To delam beru do kocarku place od dvou tydnu pricinu prikladam to k brisku a prdikum al enekdy se proste vzteka a je takova nervozni za 2 tydny jdemem k doktorce tak se ji chci na to zeptat on ten kocarek taky nekdy nezabere a po hodine jdeme domu
Dudlika nechce v ncoi obcas nekdy spi ale jinak to stoji za to
@leontynalysak píše:
To delam beru do kocarku place od dvou tydnu pricinu prikladam to k brisku a prdikum al enekdy se proste vzteka a je takova nervozni za 2 tydny jdemem k doktorce tak se ji chci na to zeptat on ten kocarek taky nekdy nezabere a po hodine jdeme domu
kam chodis k doktorce?
V hrusovanech ponizilove prave
pochazim z hrusovan nad jevisovkou
Ta me akorat poradila bio gaia a sab simplex teda, hlady plakat nemuze jime dost je na um jelikoz po cisari sem dostala zanet a cistili me
A co nosit v satku? treba by to bylo lepsi?
Kojis nebo davas Um?
@leontynalysak píše:
Ta me akorat poradila bio gaia a sab simplex teda, hlady plakat nemuze jime dost je na um jelikoz po cisari sem dostala zanet a cistili me
hlady evidentne to neni ale neco ji trapi, davas kapky pred kazdym jidlem? cviceni s nozickama delas? pokladas ji na brisko? prokope si nozickama a ulevi se
Ano davam kapky mame um na citlive brisko cvicime davame rourku vse
odrhnout, i kdyz ona krka i dve hodky po jidle
Kaka jednou denne ma to takovy zeleny a talaci u toho ale nebreci