Akční mamky nad 40

2040
30.10.13 10:15

akční mamky nad 40

Ráda bych si popovídala, dopisovala i setkala s maminkama, které ačkoli už mají více let, jsou stále akční, mateřství si užívají, podnikají výlety apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
30.10.13 10:22

@Kacaacert ahoj.Mě je 40 a kousek a mám 3 děti,2 už dospělé a pak 20ti měsíční dcerku. Akční asi jsem, aspoň to teda o mě říkají :lol: Zrovna v pondělí jsme zvládli hned 2 věci-výlet na hrad a výlet do aquaparku.
Ty máš dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.10.13 10:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jájsem
30.10.13 13:08

Mně to tedy trošku uráží.. je mi přesně 40, děti mám školního a školkového věku.. Akční jsem s nimi od malinka.. A spousta mladších maminek je líných.. proboha, opravdu to není o věku…!!
Ale o povaze, dále o možnostech hlídání, o povaze dětí, o bydlišti, etc.., etc..,
a proč anonym.. :-) Nejsem a nikdy nebudu nikde registrovaná.. tož tak.. :-)

• Citovat
  • Upravit
29350
30.10.13 14:14
@jájsem píše:
Mně to tedy trošku uráží.. je mi přesně 40, děti mám školního a školkového věku.. Akční jsem s nimi od malinka.. A spousta mladších maminek je líných.. proboha, opravdu to není o věku…!!
Ale o povaze, dále o možnostech hlídání, o povaze dětí, o bydlišti, etc.., etc..,
a proč anonym.. :-) Nejsem a nikdy nebudu nikde registrovaná.. tož tak.. :-)

uráží tě, že někdo hledá stejně staré akční maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
30.10.13 20:37
@jájsem píše:
a proč anonym.. :-) Nejsem a nikdy nebudu nikde registrovaná.. tož tak.. :-)
…to jsem nepochopila!? :nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jájsem
30.10.13 21:00

„které ačkoli už mají více let, jsou stále akční“..
uráží mě toto…, ty předsudky
jelikož znám spoustu tlustých líných mladých dam.., a spoustu štíhlých starších aktivních

• Citovat
  • Upravit
2040
30.10.13 21:19

…já také znám takové holky, i ty starší, i ty mladší. Vůbec jsem to nemyslela zle. Jen, že chci najít kamarádky, které rády něco podniknou…nic víc, nic míň. Nikoho nechci urážet a dotknou se.
P. S. Můj taťka má 67 let a je akční. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
30.10.13 21:20

@Regina Hero @maraida Ahojky, mě je 42 let a mám 4 děti - 2 dospělé + dvojčátka - 1 rok. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.10.13 21:23

@Kacaacert mám to stejně, 42 let, 4 děti, z toho dvě dospělé a dvě malé… akorát teda ne dvojčata, ale 5 a 2 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
31.10.13 20:59

@Regina Hero Ahoj! Tak to je super. A odkud jsi? Jak se děti jmenují? Ti moji: Dominik, Vít, Markétka a Matyáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
31.10.13 21:06

@Kacaacert já jsem z Olomouce… a máme Lucii Evelyn, Tomáše, Gabrielu a Pavlu… momentálně teda nestíhám moc psát, protože chystám andělskou armádu… už mám dvacet andělíčků a ještě nejméně dvakrát tolik jich musím udělat… asi mi z toho hrábne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
31.10.13 23:45

No tak to jsi šikulka. Já jsem na ruční výtvory úplně k ničemu…Jsem z Kroměříže, tak to nemáme tak daleko? A vidím, že ty máš 3 holky a kluka. Já obráceně 3 kluky a holku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová