Usínáček - jaký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
13.12.11 16:36
RyBANA píše:
http://www.sparkys.cz/…dek-usinacekMáme tohoto (v modré verzi) a musím říct, že super. Hudba hraje potichu a postupně se zpomaluje a ztišuje až se vypne úplně, příjemně mění barvy na bříšku a je hebký :palec:

Ahoj, mám dotaz ohledně usínáčka, o kterém jsi psala - jak dlouho hraje? Kamarádka má tohoto http://pro-nejmensi.heureka.cz/usinacek-dino/ a chválí si ho, že dlouho hraje…na recenzích jsme našla různé údaje (3, 7 10 minut :) ) a o ostatních nemůžu nic najít… Tenhle se mi narozdíl od koníka líbí a hlavně má zavřené oči, což můj malý (2a půl) výzkumník při spaní strašně řeší :))) Mohla bys mi prosím ještě víc popsat? Jaké hraje melodie, hlasitost, možnosti, praní, výdrž baterek, počet baterek… :D Prostě všechno, co Tě napadne :))) Děkuju moc!!!
Děkuji i za další rady a doporučení! Hlavně, aby hrál dlouho.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.12.11 16:42

Nejdřív píšu,potom čtu…klasika :))) Jdu ho objednat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
14.2.12 20:30

Holky, snad mi některá odpovíte. Mám doma toho usínáčka od Sparkys. Malý ho dostal k Vánocům od Babičky. Já jsem z něj nešťastná. Moc jsem malýmu chtěla něco do postýlky, ale tenhle medvídek je s námi místo v noci ráno při probouzení. Děsně totiž svítí! Takže ho malýmu pouštím ráno za tmy u sebe v posteli, aby viděl na hračky, když se mi ještě nechce vstávat. Je pravda, že jsem hrozná a mám touha všechno vyprat, než dám malýmu, mě dohnala k tomu, že jsem milýmu medvědovi kuchla břicho - teda spíš záda s tím, že to všechno vyndám, vyperu a zase zandám. Ale ty diody jsou tam přilepený či co. Takže jsem nepořídila. Myslím teda, že jsem s tím snad nic neudělala, tak proč tak svítí? Ještě to modrý světlo by šlo, ale proč proboha svítí červěně? No mě samé z toho přechází oči a nemůžu se na něho po ránu ani podívat. Až se trochu rozkoukám… Prosím Vás, dělá to jen ten náš medvěd nebo to máte taky tak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák