Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
já to syna odnaučila asi v 6 m,al epak byl nemocný a zase se ti vrátillo, bohužel on sice u prsa usne ale za 30 minut je zase vzhuru takže nevím jak tohle řešit???? poradíte mi? přes den taky když usn eu prsa tak je za 30 minut vzhuru a pláče…????
Dito,
já ti asi moc neporadím, jak na to, ale alespoň tě potěším, že v tom nejsi sama
Naše malá se v tomto věku budila také po půlhodinkách. Byla fakt na minutu přesná. U nás to začalo už v 5m a střídalo se to. Byly dobré dny a noci, a ty horší… Cca po 10m se to lepšilo a po roce téměř vymizelo.
Dobrý den chci moc poděkovat zakladatelce tématu,protože mám úplně stejný problém..Nikimu sice bude teprve 7 měsíců,ale přesně-dudlíka nikdy nechtěl a má ji jako hračku.Noc mi nikdy neprospal celou a usíná u prsa doma a venku v kočárku uhoupáním…Ale dát do postýlky když vidím jak je hotovej tak dokáže řvát i pěkně dlouho..Takže bud houpu v náruči nebo kojím…Niki má ale už ted skoro 10kg a k tomu nám rostou 4 zuby najednou…asi tomu dám ještě čas,ale nějak se to vyřešit musí… ![]()
Kety, nakonec si myslím, že se to nějak vyřeší samo. Jako do teď všechno. Pořád usínáme u prsu nebo v autě, kočárku, ale tenhle týden mi v poledne usnul na ruce, jen jsem ho zvedla ze země, koukala jsem jak puk.
Dokonce sám od sebe začal spát celou noc a povedlo se 10× v řadě. Další 2 noci zase katastrofa, a pak jsem taky našla nový zub. Ale byla jsem ráda, že kojím a nemusím v noci dělat psí kusy, aby usnul. Takže nehrotím a „užívám“ si to. ![]()
Asi na tom něco bude
Dnes zrovna jsem byla u dr. a tak moc se to protáhlo,že sem tam od 9 od rána byla až do 1!Jelikož sem s tím nepočítala tak sem pro něj neměla žádné jídlo s sebou kromě sušenek..jednu zdlábnul,ale v té chvíly sem byla moc ráda,že kojím,protože bych musela běhat po nemocnici na Homolce a shánět jídlo..Takže se zaplácnul,usnul a byl klid
doma pak dostal zeleninku,ale díky bohu za to
Vše to chce jen čas..Niki je ted nemocný a do toho mu rostou 4 zuby najednou takže to k tomu taky asi bude…Až mi ale jendou prospí celou noc asi budu zpívat ALELUJA
Přeji krásný den
To jsme na tom stejně. Ríšulka je teď taky nemocný a jsem ráda, že kojím, že mu můžu dát prso, protože jinak taky nevím, co bych dělala. A skoro tuším, že nakonec to odstavování bude horší pro mě než pro něj. ![]()
Ahoj, mám dvouměsíční dceru. Neusne jinak než při kojení. Večer ji tak uspávám třeba i dvě hodiny. Žádný dudlík nechce. Přes den mi usne také jedině při kojení. V kočárku má problém usnout. Už jsem z toho zoufalá, nevím co s tím. Nemuzeme ani jit na procházku aniž by nebrečela, protože ji prostě nejde usnout. Kojim přes kloboučky, možná je to tim. Poradíte prosim nejake rady? ![]()
Ahoj, mám dvouměsíční dceru. Neusne jinak než při kojení. Večer ji tak uspávám třeba i dvě hodiny. Žádný dudlík nechce. Přes den mi usne také jedině při kojení. V kočárku má problém usnout. Už jsem z toho zoufalá, nevím co s tím. Nemuzeme ani jit na procházku aniž by nebrečela, protože ji prostě nejde usnout. Kojim přes kloboučky, možná je to tim. Poradíte prosim nejake rady? ![]()