Uspávací pohádka

9.5.11 15:04

Uspavacia rozpravka

Mate nejaku? A funguje vam?
Ja asi tyzden skusam uspavacieho drozda, ale zatial som sa ju len ja sama naucila naspamat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14721
9.5.11 15:05

Každý den si vymyslím nějakou krátkou hloupost, třeba o pejskovi, jak se ztratil a co při tom všechno viděl.
Vykládám tichým monotónním hlasem… ale nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.5.11 17:24

Ahojky, já vyprávím malé každý večer před spaním O Budulínkovi a nebo o Kůzlátkách děťátkách :mrgreen: Malá to zbožňuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
9.5.11 18:49

Malýho náma vyprávěný pohádky neberou, takže usíná každej večer u Shreka :roll: snad se nám to jednou podaří odbourat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.5.11 19:09

Já myslím, že v půl roce jí bude příjemný jakýkoli monotoní zvuk..Můžeš jí kldině vyprávět, co zítra uvaříš.. :mrgreen:
Já nijak neuspávám, ale ráda recituji Hrubínův špalíček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 19:18

No pozna ked jej recitujem oblubenu basnicku uz aspon dva mesiace :nevim: Dufala som ze si tak nejak spoji uspavanie s jednou rozpravkou/basnickou … lebo uz ju pred spanim rozvrkoci aj kupanie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
30.3.12 14:50

U nás u obou fungovala veršovaná pohádka O mravencích a o cvrčkovi :P
Dodnes ji umím nazpaměť, a to ten nejstarší oslaví v červnu devatenáctiny ;)
S radostí jsem nedávno koukala, že tu knížečku zase vydali… po tolika letech…
Usínali u toho oba, syn i dcera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
30.3.12 16:47

No asi mimo mísu,děti ještě nemám,ale manžela každý večer uspávám tím,že mu čtu Pinocchiova dobrodružství :mrgreen: a funguje to rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
31.3.12 20:41

Ahojky naší dceři to střídám, jeden večer čteme a druhý pouštíme na rádiu
Broučky. Děláme to od jejího půl roku, kdy ten prcek sice nerozumí tomu co se říká, ale naší Naty to uspávalo. Je jí pět let a stále Broučky
poslouchá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
31.3.12 21:12

Ještě jsem si vzpomněla: když už nezabírala výše zmíněná veršovaná pohádka, střídali jsme vše možné… Něco mělo úspěch, něco ne…
Ale co se pak na dost dlouhou dobu ukotvilo před spaním, byla knížka Bubáčci… Napřed jsem si myslela, aby se třeba nebáli… 8o
Ale naopak… tu knihu bych také dodnes mohla odvyprávět celou :lol: , četla jsem jim ji snad stokrát… Navíc (proč jsem si na ni najednou tak vzpomněla), včera večer jsem ji našla u dcery na nočním stolku, když jsem jí šla otevřít okno :mrgreen:
Ptala jsem se jí, co že to… A ona odpověděla, že si to napřed jen tak prohlídla a že jí to přišlo nějak povědomé a že je to dobré na usínání :) Řekla jsem jí, že když byla hodně malá, tak jsem jim to četla snad třičtvrtě roku pořád dokola před spaním… Prý: „Aha, proto se mi to zdálo povědomé…“ ;)
No, za několik dní oslaví šestnáctiny :roll: :mrgreen: ;)
V době, kdy se u nás Bubáčci četli, jí byl asi rok… Tak nevím, jak je to s tou pamětí… :think: Že by si to v podvědomí přece jen uchovala :?:
Synovi tehdy byly skoro čtyři roky a nepamatuje si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí