Ustoupit švagrům se jménem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.8.21 12:20

@Cuddy tak jsem se špatně vyjádřila. Kamarádka byla potvrdit otcovství nedávno a chtěli po ní zapsat i jména, věděla je, takže si je zapsat nechala. Švagrovi taky jména ví a chcou je zapsat.

• Citovat
  • Upravit
3319
12.8.21 12:20

Normálně ho dej, pokud je tvoje vytoužené. Porodíš dřív, myslim, že ho švagrová nakonec změní. A pochopila jsem, že žijí na Slovensku. Tak jak často se vídáte? Párkrát do roka? Neustopovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
12.8.21 12:21
@Anonymní píše:
@debra.morgan @SlečnaDahlia ano opravdu to jde, jde to od doby co máte tehotenskou průkazku. Nejsou manželé, jdou tam kvůli potvrzení otcovství.

Naprostý nesmysl. Nelze napsat na matriku někoho, kdo ještě neexistuje, kdo nemá ani vystavený rodný list. Natož ve 13tt, jménem, když o pohlaví ví ještě úplný prd.

Prohlášení o otcovství je něco jiného, než zapsat dítě pod jeho jménem na matriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
@SlečnaDahlia píše:
Valentýna? Jakože dát druhé dceři jméno, které měli vybrané pro první, potracenou dceru? Fakt výborný, navýsost empatický nápad.

ja teda taky moc nechápu proč ne :nevim: evidentně má těch TOP jmen více, zajimavy je, že je švagrovci všechny znají, jestli ono to nebude trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48

Chceš Violu dej Violu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Kriss Tina u prvního miminka jména věděli. U tohoto těhotenství zatím ani neví, že těhotná jsem :think: takže tady je to spíše náhoda.

• Citovat
  • Upravit
30913
12.8.21 12:23

A fakt to brácha s bráchou neumí vyřešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
12.8.21 12:24

Proč by nemohli jít v 13tt na matriku? Normálně se tam napíše jedno klucici jméno a jedno holčičí a určí se jaké bude mít dítě příjmení.
Narodí se kluk nebo holka, nevím o tom že by třetí pohlaví mělo i zvlášť jména :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
@Anonymní píše:
@Kriss Tina u prvního miminka jména věděli. U tohoto těhotenství zatím ani neví, že těhotná jsem :think: takže tady je to spíše náhoda.

No a nebo to ví od tchyně, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59362
@Anonymní píše:

Vždyt je to jedno ne. Asi se nevidíte tak často tak o nic nejde. Prostě se Vám líbí podobná jména. nevymýšlela bych jiné, pak t bude vždy jen náhradní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:

Nechce se mi věřit v tyhle náhody. Viola je dost netradiční jméno a že byste ho vybrali všichni 4 najednou bez toho, aby o tom věděli, je až ze sekce scifi. Celé to bude asi trošičku jinak, co? Schválně, zkus před nimi říct, že jste se rozmysleli a dáte jméno třeba Rozálie. A budete mít Violu pro sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.21 12:26

@debra.morgan prosím? U holčičky jsme měli vždy Valentýnu nebo Violu. U chlapečka Matyáše. U první dcery jsme se mezi Valentýnou a Violou manželovi se tehdy více líbila Valentýna, tak jsme se shodli na ní..Matyáše dali švagrovci, takže se náš syn jmenuje jinak, přišlo mi to hloupé. Teď, když jsem otěhotněla znovu jsem měla jasno, že Valentýnu ne, kvůli první dceři

• Citovat
  • Upravit
24992
12.8.21 12:26
@unuděná píše:
Nechce se mi věřit v tyhle náhody. Viola je dost netradiční jméno a že byste ho vybrali všichni 4 najednou bez toho, aby o tom věděli, je až ze sekce scifi. Celé to bude asi trošičku jinak, co? Schválně, zkus před nimi říct, že jste se rozmysleli a dáte jméno třeba Rozálie. A budete mít Violu pro sebe :mrgreen:

tk to stejně mají, když porodí první :mrgreen: tk nevím, co řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
12.8.21 12:27

A co se stane, když budou mít dvě děti stejné křestní jméno? Vbuchne realita? Nebo se nestane vůbec nic a jen budou dvě dušičky, co se trápí kvůli kravině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
12.8.21 12:28
@debra.morgan píše:
tk to stejně mají, když porodí první :mrgreen: tk nevím, co řeší.

No a co když ta hrozná svagrova porodí naschval předčasně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze