Utajený šéf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
3.5.18 12:37

Tento dil byl duvnej, ten minulej byl super. Ale toto normalni trapas.
A ty lidi jak ze sebe delali sasky.
Ja byt tim chlapem a dal mi tu vrtacku, tak se mu vysmeju.
Bylo to divny, neprirozeny.
Sef hrozne nesympaticky. Takovy zakernak naoko spasitel :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
3.5.18 12:48
@boska90 píše:
Tento dil byl duvnej, ten minulej byl super. Ale toto normalni trapas.
A ty lidi jak ze sebe delali sasky.
Ja byt tim chlapem a dal mi tu vrtacku, tak se mu vysmeju.
Bylo to divny, neprirozeny.
Sef hrozne nesympaticky. Takovy zakernak naoko spasitel :pocitac:

Presne tak. Vykuk jako blazen. Ale to bude tak 90%sefu.
Ja myslela, v prvni chvili, ze mu ji dava, jako domu. A ne do prace. To mu.mel dat uz kdy a automaticky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.6.18 15:11

Zatím jsem viděla jen dva díly z českého. Sledovala jsem pravidelně americký a to byl fakt jiný rozměr :).. Zatím co jsem viděla z čech tak tam pak nikdy nikdo nevydržel, možná jsem jen měla štěstí, ale o něčem to vypovídá.. Jestli to není jen na kameru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
11.6.18 21:59

Ahoj, nevíte někdo kolik dílů je přesně natočených? Nemůžu to najít. To byl toho 30.5. už poslední? :( Náhodou, nás to bavilo, člověk se i ledacos dozvěděl a nakoukl do firem, kde vás normálně nepustí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39564
1.5.21 15:27

Obnovuji diskusi. Kdo koukáte?
Mmch - kdo by teď po odvysílání už asi 2 řad skočil na to, že se natáčí o lidech, co hledají práci? Vždyť to už každý zná. Divný. :think:

Nicméně ten první díl, co za chvíli končí (opáčko) je o majitelce Zásilkovny, kdy byl to její nápad, což teda :palec:,ale tak trochu mi připadá rozdíl mezi ní a mezi lidmi, co si prošli pár těch „nižších“ pozic, které si tím pádem vyzkoušeli/zažili to na vlastní kůži a vypracovali se třeba až na nej pozici/majitele apod. Vám ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
2.5.21 11:33
@Žirafa 69 píše:
Obnovuji diskusi. Kdo koukáte?
Mmch - kdo by teď po odvysílání už asi 2 řad skočil na to, že se natáčí o lidech, co hledají práci? Vždyť to už každý zná. Divný. :think:Nicméně ten první díl, co za chvíli končí (opáčko) je o majitelce Zásilkovny, kdy byl to její nápad, což teda :palec:,ale tak trochu mi připadá rozdíl mezi ní a mezi lidmi, co si prošli pár těch „nižších“ pozic, které si tím pádem vyzkoušeli/zažili to na vlastní kůži a vypracovali se třeba až na nej pozici/majitele apod. Vám ne?

Je to cele nahrane, na to uz prece nemuze nikdo z trch lidi skocit.. presto jsem se nakonci dojala a pani sefka mi byla velmi sympaticka, i mi prislo, ze nakonci byla trochu pokornejsi..navic vytvorit takovy podnik, to je fakt neuveritelne navic s jejim zivotnim pribehem a nulovym zazemim..a ty"odmeny" na konci, konecne se mi zdalo, ze to uz vic stoji zato..vzdycky pred tim to bylo takove nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.5.21 21:10

Asi je to dobrá příležitost pro majitele nebo ředitele firmy vyzkoušet si práci vých podřízených, ale je problém, když podřízení tento pořad sledují. Takže když přijde něko tím, že se natáčí pořad o začlenění nezaměstnaného, budou vědět, kdo to je!! Náš šéf by tohle moc potřeboval - dostat se inkognito mezi řadové zaměstnance a vidět, co se mu tají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
28.5.21 18:34

Mně se líbilo, jak se prodavači v Pro doma tvářili, jak je to strašně Happy práce, nevím, z jaké byli pobočky…pak si vybavím ty chudáky prodavače v Mukařově, fronta na kase až dozadu, unavený, zákazníci nasraný, automat na kafe mimo provoz :lol:.

Nebo teď to Sklizeno. Pan majitel tam objevil dost (vlastních) procesních nedostatků a nějak na závěr tam ta sebereflexe nezazněla, všechny pochválil a zase je všechno růžový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
28.5.21 19:16
@Jeseterka píše:
Mně se líbilo, jak se prodavači v Pro doma tvářili, jak je to strašně Happy práce, nevím, z jaké byli pobočky…pak si vybavím ty chudáky prodavače v Mukařově, fronta na kase až dozadu, unavený, zákazníci nasraný, automat na kafe mimo provoz :lol:.Nebo teď to Sklizeno. Pan majitel tam objevil dost (vlastních) procesních nedostatků a nějak na závěr tam ta sebereflexe nezazněla, všechny pochválil a zase je všechno růžový.

Vse akorát nahrany :roll: jen reklama, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.23 09:31

Sledujete to ještě někdo? Já ten pořad viděla teď v telce poprvé (minulý týden jeden díl a tenhle týden), zahraniční verzi jsem neviděla, ani předchozí díly.

Baví mě to v tom, že tam ukazují spoustu malých ale velmi důležitých praktických věcí, co musí fungovat třeba v těch hotelech. Že se musí uklízet pokoje je jasný, ale všechno kolem, třeba voda, staré čerpadlo, ucpaná vana, vynášení odpadků, zametání před hotelem, nebo že se musí odstranit ledový sníh z fasády - všechno takové každodenní normální praktické věci.

Ten následný pohovor s šéfem a odměny jsou dost trapný, a že by personál řekl něco špatného na šéfa na kameru je dost nerealistický, ale ta prostřední část (ty různé práce, které musí fungovat) může být inspirující a je to vlastně docela hezké, že lidi, co dělají těžkou a tzv „podřadnou“ práci dostanou slovo aspoň v tom, že můžou ukázat, že to je těžká práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí