Útěcha rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
2.9.24 08:36

X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
2.9.24 08:48
@Fee-bee píše: Více

Nechápu, proč bych jí měla chápat nebo litovat :nevim:
Byla v tom dobrovolně, věděla s kým vyšu. kává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
2.9.24 09:11

…zavinila jste si to vlastně sama, chtěla jste, aby si vybral… a to splnil, jenže si vybral ji…
Třeba se ale zase vrátí, ptž mu budete chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 09:46
@jita22 píše: Více

Ano. Vozil mě k lékařům, poskytoval doprovod kdykoliv jsem se zmínila, doprovázel k lékaři děti, vozil tam děti, trávili jsme čas venku společnými zájmy, aktivitami, opravil když jsem ho požádala co bylo třeba. A kromě těchto věcí co jsi uvedla ještě mnoho dalšího. Je hodný, ale na všechny. Nemyslím že je to důkaz lásky. Pro ni dělá pravděpodobně více.

• Citovat
  • Upravit
3796
2.9.24 10:28
@Anonymní píše: Více

Třeba i jí řekl to samé, že se rozhodl pro tebe.
A má tím pádem volné pole působnosti, a doufá, že vás obě bude mít nadále jako milenky. Když o něj obě tak stojíte. Nedivil bych se tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
2.9.24 11:11

No nevim jestli to je utecha, ale ta druha to rozhodne nevyhrala, ma ted na krku typka s prilis velkym srdcem a aby se ted bala kdykoliv se s nim pohada (i trebas naprosto opravnene), ze ji bude utikat za tebou? brr, strasna predstava…

zakladatelko, tohle mohlo fungovat jen kdybyste drzeli to vase mnohozenstvi ferove nadale, neco jako mormoni ci jine kultury… takhle jste na tom obe spatne, jen ty ted budes mit sanci, az se zahojis, posunout se v zivote dal…
preji ti hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
2.9.24 12:01

Nevěřím na poly-„cokoliv“.
Obě jste ho měly poslat do háje už dávno. Jen vás obě využíval a obě jste mu na to skočily.

Svým způsobem máš výhodu, jsi z toho venku dřív.
Ta druhá na to co je zač teprve musí přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 13:29
@ropucha 02 píše: Více

Ne tak to není. Rozhodl se pro ni, řekl jí i mně to samé a s ní už bydlí. Dřív to nabízel mně, ale bylo to brzy a odmítla jsem. Vím že je to takhle lepší, když ji má radši, ať jsou spolu. Já byla ta navíc..sice původně první ale nakonec jsem druhá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.24 13:43
@maminaAJ píše: Více

Ne to nebude. Bude jí věrný. On nepodvadel jednu s druhou, měl nás asi obě rád. Ji tedy více. Ale od první chvíle jsem o ní věděla, byla jsem s ním o něco déle než poznal i ji.
Myslim že to mnohozenstvi je nakonec jeden z důvodů proč je jenom s ní. Nejsi první kdo to zmínil a já jsem tenkrát (nedávno) řekla ano. Ano pojďme to prostě zkusit ve třech. Dokázala bych mít ráda i ji. Dokázala bych přijmout tuhle variantu života a vztahu, umím si to zcela vážně představit. Mám ho ráda takže chci být s ním, zároveň chci aby byl šťastný a k tomu nás měl obě a pokud ji miluje on má ji ráda i já, přijala bych to, srovnala bych se s tím že ho nemám pro sebe, není přece můj majetek. Ale řekl mi že ona je tak hrdá že by na to nikdy nepřistoupila, ona mě nenávidí a to se pripletla ona do vztahu nás dvou, ne já mezi ně, měla jsem ji nenávidět také. Já se bohužel dala cestou míru a snahy otevřít srdce a prostě si přenastavit naučené abychom mohli být všichni s těmi které máme rádi v míru a hlavně otevřeně. Bylo to extrémně těžké. Ona mu ale dala jasné hranice, bude jen ona nebo konec. Já mu dala najevo že ho miluji natolik že jsem ochotná do svého života pustit i jeho původně milenku. Tím jsem se sama vyhodila ze hry, ona byla a je ta co má svou hodnotu a já ta slípka. Vybral si to co věděl že by opravdu ztratil zatím co zároveň stejně tak ví že já budu psát tohle a podle něj čekat. Jenže já nečekám. To ale neví. Přesně pro toto bych ho už nechtěla zpět i když mi moc chybí. Nicméně objektivně je pro něj ona asi opravdu lepší = cennější volba. Neměla jsem ji tolerovat hned od první chvíle a možná bychom byli stále spolu a dva. Neřekla bych že mu chybím, určitě podle jeho rozhodnutí mnohem méně než by chyběla ona.

• Citovat
  • Upravit
22569
2.9.24 14:33

Jasne ze ze nechce, kdyz se chovas jak zoufalka. Tech si nemuze vazit nikdo. Ona o nej zabojovala razne a sebevedome. :potlesk:
A o jeho charakteru a vernosti mas opravdu naivni predstavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 15:14
@Kockazvysocan píše: Více

Ano, já to vím co se týče mého zoufaleho počínání. Myslím že když chlap opravdu miluje tak věrný být vydrží a on ji má hodně rád.

• Citovat
  • Upravit
4388
2.9.24 18:29

to je pravda… ale nejak to nesedi na nekoho kdo to tahne na dve strany… psala jsi roky?
tohle nebude takova laska… mozna ji vic respektuje kdyz si dupla, ale to je tak asi vsechno…

ne, opravdu si nemyslim zes prisla o takove terno… ja fakt uprimne verim, ze sis polepsila… a snad i ty najdes svou cenu :kytka:, pac po tech tvych zivotnich zazitcich budes se sebevedomim dost dole a to ti v dalsich vztazich muze dost skodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
2.9.24 19:16

Kdyz miluju, nesu. kam 2 zaroven, sorry. Ten nemiloval a nemiluje ani jednu z vas. Ona asi byla lepsi, zivocisnejsi, tak o ni nechtel prijit, kdyz tlacila. U tebe vi, ze mu das kdykoliv se vrati od milenky c. 2, c. 5, proste vzdycky. Tenhle az se jednou zamiluje, pokud to umi, tak bude verny, ale to se nedeje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11826
2.9.24 20:02

Já ho chápu, je spousta lidí, co miluje dvě osoby a ani jedné se nechce vzdát. Viz. manželka vs. milenka. Nemusí to být jen polyamorie ;).
Zakladatelko, vybral si tu druhou, ale píchat bude dále stejně i tebe ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 20:14
@Bytsamsebou píše: Více

To si nemyslím. A hlavně nechci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie