Odpuzuje mě přítel. Má zlozvyk kvůli kterému u mě klesl....

13
1.9.24 23:18

Odpuzuje mě přítel. Má zlozvyk kvůli kterému u mě klesl....

Ahoj, mám prosbu od vás všech, můžu či žen..děkuju předem.. ❤️
Mám teď přítele půl roku a ze začátku jsme začali skvěle, povahově si vyhovujeme. Jen po chvíli přišel nešvar, který asi už dělal dřív nebo dělá dlouho a na začátku si asi dával pozor ale teď to dělá dost často. Kvůli tomu, že celý den v práci má zavřenou obuv, a špatné ponožky tak po kontrole u doktorky zjistil, že má plíseň na nohách. To se dá řešit, jenže on si na to pořád sahá, drbe, škrábe se a pak k té ruce i čuchá. Jakmile jsem tohle viděla několikát, přitažlivost a chuť na něho byla pryč. Prostě chtě nechtě mě to úplně odpuzuje a nevím jak slušně to říct. Nechci se ho dotknout. Nejhorší když tohle udělá a pak na mě chce sahat
a já se odvracím a nebo pro představě že ty ruce si nemyje po tom co se třeba škrábe a jde chystat jídlo tak je mi zle. Jak to říct šetrně nebo jak to udělat aby se na jednu stranu vlk nažral a koza zůstala celá? Prostě nechci k němu získat úplnou nechuť. I celkově ty hygienické návyky..čištění zubů. Sprchování, parfém, neohryzané ruce a nehty. Je to nadstandard tohle chtít? Děkuju za názory a rady. ❤️ ❤️

Příspěvek upraven 05.09.24 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77646
1.9.24 23:23

@raven222 tyto věci se nedají říct citlivě, nepochopí to, musíš mu to všechno říct na plnou pusu - a s plísní ať upaluje na kožní - je to léčitelné, ale musí být vytrvalý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
1.9.24 23:35

Bohužel jsou mezi námi lidé s horšími hygienickým návyky. Tyhle návyky se získávají v dětství, takže buď budeš přítele perovat jako rodič nebo to vzdáš.
 Fuj.

• Citovat
  • Upravit
1261
2.9.24 01:08

Normálně bych mu na plnou hubu řekla, ať si ty pařáty jde umýt, že je to nechutný.

A kdyby to nezabralo napoprvé, tak bych asi dost váhala, jestli chci žít s takovým čunětem.

Proti svědění ať si koupí něco v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3004
2.9.24 01:33

Pokud se ti už teď ekluje, tak mu to řekni rovnou a co nejdřív. Jedna věc je plíseň, to se vyléčí. Měly by na to být i volně dostupné mastičky.
Druhá věc je běžná hygiena. Vadí ti plíseň na rukou, ale ne/čištění zubů a nasledne líbání jak doteď neřešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
2.9.24 02:27

Tohle je hodně citlivé, ale upřímnost je nejlepší cestou. Zkus mu to říct tak, že ti na něm záleží a že bys byla ráda, kdyby se o sebe víc staral, protože tě to víc přitahuje. Můžeš navrhnout, že byste společně věnovali víc pozornosti hygieně jako součást péče o zdraví a vztah. Stačí mu to podat jemně a s pochopením, aby se necítil zahanbený.

• Citovat
  • Upravit
13
2.9.24 05:56

@Amassakoul No řešilo se to a čekal na termín ke koznimu i když se mu tam nechtělo tak jsem ho tam posílala ať to řeší. Do té doby jsem nevěděla že má takový problém s tou plísní i když je fakt že i tak to vadí a je to prasacke. A to cuchani nemůže být nějaká úchylka třeba? Nebo jako proč by to někdo dělal? Nedej bože aby mu to dělalo dobře. Už jsem zažila různé věci, a že jeden chlap měl na ženské nohy úchylku, to je běžné a ne tak ojedinělé ale tohle? A nedojde vám napřed že když je v té koupelně tak tam je dohromady třeba 3 minuty se sprchou a zubama jen aby se neřeklo asi. Jak si hryže nehty tak má ty ruce celé zduřele. Jako nezaslouží si aby k němu byl někdo tak odtažitý a právě proto musím vzít kuráž a říct mu to. Jen po několika zkušenostech kdy ho něco podobného mrzelo a dotklo se tak těžko říct. Bylo to kvůli auta, oni ho mají s tetou na půl a je tam smrad a chlívek věčný a nechápal proč tím autem nechci jezdit. Někdy i doufáte že ten člověk bude sám chtít snažit se líbit té ženě a být pro ni sey, není to jen naopak že má žena být jeho ozdoba. O parfému ani nemluvím. Koupila jsem mu parfém a on ho vůbec nepoužíva. Od začátku jsem chtěla třeba udělat překvapení, mám prádlo všeho druhu a udělat se víc sey, ale po tom co vidím že na sebe kašle a má pyžamo vygajdane a to jsme mladí, hodně ta touha klesla…a i ta snaha pro něj dělat nějaké,,prekvapka. Snad chápete. Děkuju za pochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24787
2.9.24 06:43

No buď mu to na rovinu řekneš a on s tím přestane, nebo se s ním rozejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
2.9.24 07:14

Neříkej to citlivě, řekni mu to normálně na rovinu, nejste snad děti. Ukaž mu, jaký si má koupit ponožky, co si na to má mazat a ať na tebe tou plísní nehrabe. To jsou věci, který by neměly dospělýho člověka urazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
2.9.24 07:44

Krém si může koupit sám v lékárně a zabírá. Taky spreje do bot i na desinfekci nohou koupí v drogérce.

Čuchání ho upozorni a kousání taky. Zbylé hygienické (ne)návyky mu zkus vysvětlit, pokud je u teta bordelář, tak je to v rodině.

Pokud nic, tak ho pusť, co s tím jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
2.9.24 07:46
@raven222 píše: Více

S dobytkem bych nežila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
2.9.24 07:52

Jak jako že se ho nechceš dotknout? Bojíš se že se rozbrečí?? Normálně mu na plnou pusu řekni co a jak! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
2.9.24 07:58

@raven222
pokud je to takovè čuně jak popisuješ, nechutný nepořádek v aute, osobní hygine, to nezměníš. Předsav si ho za 5-10 roků, lepší už to fakt nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.9.24 08:04

Já bych teda v tomto diplomat nebyla a normálně ho poslala na kožní (nebo bohatě stačí do lékárny pro Canesten/Lamisil apod.) a kdybych tohle viděla, upozornila bych ho, že je to nakažlivé a jestli si to chce roznášet po svém těle, prosím, ale na mě hrabat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
2.9.24 08:08
@raven222 píše: Více

Jak jsem psala, je to dobytek. Když vidím okousané nehty, chce se mi :poblion:, nesnesla bych dotek. Nezaslouží si odtažitost? To máš pravdu, takový si zaslouží jen sobě rovnou a přeber si to, jak chceš. Jako prase budeš po čase působit i ty, už jen proto, že mu to toleruješ a jseš s ním. To chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí